Hva betyr ‘Skyv inn i DM-ene dine som …’?

Skyv inn i DM-er or Glir inn i DM-er er slanguttrykk folk bruker i online- eller tekstmeldinger når noen altfor trygg sender en privat melding som ikke alltid er velkommen.


Hva er DM?

DM-er betyr direkte meldinger. På noen sosiale medieplattformer, som Twitter, har du en fane som lar deg sende private meldinger til andre brukere som følger deg (eller de du ikke følger deg som har DM-innstillingene åpne for alle). De fleste refererer til det som en DM for kort.

Web / Nusha Ashjaee 


Hva det betyr når noen sier 'Skyv inn i DM-ene dine som ...'

Siden du kan ha en åpen samtale med hvem som helst på sosiale medier ved å svare på en melding eller sette @brukernavn foran meldingen, blir DM-er ofte brukt til samtaler som du og den andre brukeren helst vil holde bare mellom dere to. Uttrykket "gli inn i DM-ene dine" antyder at det tar noen som er veldig glatte og dristige å sende en melding til en fremmed eller bekjent på nettet.

I mange tilfeller er det et uttrykk som ofte sies å representere måten en altfor trygg eller til og med flørtende bruker kan kontakte noen de er interessert i. "Skyv inn i DM-ene dine som ..." blir noen ganger ledsaget av noe visuelt - et bilde eller en video å formidle riktig handling eller følelse.


Populære 'Slide Into DMs' Hashtags på Twitter

Twitter-brukere tvitrer med variasjoner av uttrykket "gli inn i DM-er".

Uttrykket ser ut til å være spesielt populært for å være en videoplattform som folk kan bruke til å filme sine egne tolkninger av hva "glidning" egentlig betyr for dem - uansett hvor glatt, ondskapsfull eller morsom det måtte være. Det som er bra med trender som disse, er at de er så åpne, inspirerte sosiale innholdsskapere kan bli veldig kreative og bruke dem til å gjelde nesten hva som helst. Og det legger bare til viraliteten!

Sjekk ut følgende hashtag-lenker for å se hva folk twitrer for denne trenden.

På Twitter:

  • #SlideIntoYoDMsLike
  • #SlideIntoHerDMs

Du kan også finne hashtags som ligner på de som brukes på både Instagram og Tumblr.


The 'Slide In Yo DMs Like ...' YouTube Comedy Sketch and Song

Populære YouTuber Tpindell laget en kort komedieskisse og musikkparodi kalt "Slide In Yo DMs Like ..." for å tilby en ganske nøyaktig fremstilling av hvordan man kan bruke uttrykket i en bestemt situasjon, sammen med flere klipp som bryter ut i sang og forskjellige "glidende" stiler.

Legg igjen en kommentar