Er Yahoo! Mail ned. . . eller er det bare deg?

Det er frustrerende når Yahoo! mail ikke fungerer. Ideelt sett ville det være en enkel måte å fortelle når Yahoo Mail-tjenester er nede eller sliter. Men dessverre, fra begynnelsen av 2019, Yahoo! mail ikke gir system statusinformasjon for sine gratis posttjenester.

I motsetning til mange andre nettleverandører, betyr det at du ikke raskt kan identifisere statusen til Yahoo! S tjenester. Følgende trinn kan hjelpe deg med å identifisere og / eller løse problemer når Yahoo! mail ikke fungerer.

Grunnleggende Yahoo Mail

Hvis du kan koble til Yahoo! mail, men det ser ikke ut som det du forventer, du ser kanskje Basic Yahoo mail. Yahoo mail kan bytte deg automatisk til Basic Yahoo mail når du har langsom forbindelse, bruker en nettleser som ikke støttes, er på en enhet med lav skjermoppløsning eller har deaktivert JavaScript. Når du går tilbake til en enhet og tilkobling som løser disse problemene, bør Yahoo mail automatisk gå tilbake til "fullverdig" Yahoo mail.

  1. Sjekk Twitter for tweets fra @YahooMail, @YahooCare eller til og med hoved @Yahoo-kontoen. Selv om det er sjeldent, vil en Tweet fra noen av disse kontoene tjene som en offisiell bekreftelse på at Yahoo! Posttjenesten har problemer.

    Du trenger ikke en Twitter-konto for å se tweets.

    I tillegg kan et raskt søk på Twitter hjelpe deg med å finne ut om andre mennesker har problemer med å koble til Yahoo! post. Søk etter ord som Yahoo! mail, YahooMail eller #yahoomail. Følg lenkene på hver av disse vilkårene for å se de siste Twitter-søkeresultatene for hvert element. Hvis du ser flere nylige tweets fra folk som nevner problemer med Yahoo! e-post, ethvert problem du opplever påvirker sannsynligvis mange kontoer, ikke bare dine.

  2. Sjekk tredjeparts status tjenester for å se om andre nettsteder ikke får tilgang til Yahoo mail. Åpne nettleseren din til tjenesten https://isup.me, for eksempel, og skriv inn mail.yahoo.com for å se om nettstedet kan koble til Yahoo mail. Alternativt opprettholder DownDetector en status side som sporer og rapporterer tilkoblings- og avbrudds problemer for Yahoo Mail på https://downdetector.com/status/yahoo-mail. Til enhver tid bør du forvente å se minst noen få rapporterte problemer. Men hvis du ser hundrevis eller tusenvis av problemer identifisert, er problemet nesten helt sikkert et problem utenfor din kontroll.

    Hvis en av disse status tjenestene indikerer et problem, kan du stoppe feilsøking. Problemet er et som teamet på Yahoo mail må jobbe for å løse.

    Hvis det ikke rapporteres om problemer med disse verktøyene, er det på tide å feil søke oppsettet.

  3. Slå av enheten, vent litt, og slå den deretter på igjen. Ofte vil en omstart av et system løse ulike app-, minne- og / eller tilkoblings problemer. På bærbare og stasjonære enheter fjerner en omstart ofte også midlertidige problemer med applikasjoner. På mobile enheter lar en omstart enheten gjenopprette nettverkstilkoblinger.
  4. Åpne en nettleser på enheten din for å se om du kan koble til andre nettsteder, for eksempel google.com. Hvis du ikke kan koble til internett, kan det være at du har et nettverkstilkoblings problem.

    Hvis du bruker en bærbar datamaskin, nettbrett eller telefon, kan du prøve å koble til et annet nettverk. Prøv for eksempel å koble til et annet Wi-Fi-nettverk i nærheten, for eksempel på et lokalt bibliotek, kaffebar eller arbeidsplass. Eller hvis enheten din har en mobil forbindelse, for eksempel en smart telefon, må du slå av Wi-Fi slik at enheten i stedet kobles til mobilleverandørens nettverk. Når du har byttet nettverk, kan du prøve å koble til Yahoo! Send igjen.

  5. Prøv en annen måte å koble til Yahoo Mail. Hvis du vanligvis bruker en app for å få tilgang til Yahoo! mail, prøv en nettleser. Eller hvis du vanligvis logger på Yahoo! Send e-post med en nettleser, prøv en annen nettleser. Du kan installere og prøve Chrome, Firefox eller Brave for å få tilgang til Yahoo! post. Alle disse tre nettleserne tilbyr versjoner som fungerer på Windows-, macOS-, Android- og iOS-enheter. Eller hvis du vanligvis bruker en av disse tre nettleserne, bytter du til Safari (på macOS og iOS-systemer) eller Edge (på Windows-, iOS- eller Android-systemer).

    Velg en av de ovennevnte nettleserne, installer den på enheten din, åpne den, gå deretter til https://mail.yahoo.com og logg på.

  6. Hvis du bruker en Android, iPhone eller iPad, kan du installere Yahoo Mail-appen for å koble direkte til Yahoo Mail. I motsetning til mobilpost apper som kan kreve noen justeringer av innstillinger eller konfigurasjons tilpasninger, er mobilappen fra Yahoo uttrykkelig ment å gi tilgang til Yahoo Mail på mobilenheten din. Installer enten Yahoo Mail for Android eller Yahoo Mail for iOS, og logg deretter på kontoen din.

  7. Hvis du har tilgang til en annen Internett-tilkoblet enhet, kan du prøve å få tilgang til Yahoo! Send e-post på enheten. Hvis du for eksempel har problemer med å få tilgang til Yahoo Mail på en stasjonær datamaskin, bytter du til en bærbar datamaskin, nettbrett eller smart telefon i stedet. Åpne en nettleser på denne forskjellige enheten, og gå til https://mail.yahoo.com og logg på kontoen din.
  8. Når systemet ikke godtar konto navnet og / eller passordet ditt, starter du prosessen for gjenoppretting av passordet.

    Trykk eller klikk på "Problemer med å logge på?" på Yahoo mail-påloggingssiden lenke. Dette tar deg til starten av gjenopprettings prosessen for konto tilgang. På denne siden skriver du inn en av fire opplysninger for å starte gjenopprettings prosessen:

    • En e-postadresse
    • Et mobilnummer
    • En gjenopprettings adresse
    • Et telefonnummer til gjenoppretting

    Følg instruksjonene, som vil variere basert på gjenopprettings metoden og informasjonen du har oppgitt.

  9. Hvis ingen av metodene ovenfor gir deg tilgang til Yahoo Mail-kontoen din, kan det hende du må kontakte Yahoo support for å få hjelp.

Legg igjen en kommentar