Hvordan bruke Twitter Night Mode

Mørk modus (også kalt Nattmodus) er en populær funksjon som kan redusere belastningen på øynene dine, spesielt om natten. Alternativet for å bytte til Twitter nattmodus er tilgjengelig i alle offisielle versjoner av Twitter-appen og på Twitter-nettstedet. Mange tredjeparts Twitter-apper har også sine egne innstillinger for mørk modus.

Trinnene på denne siden gjelder Twitter-nettstedet og de offisielle Twitter-appene på iOS, Android og Windows 10.


Hva er nattmodus på Twitter?

Twitters mørke modus, omtrent som mørk YouTube-modus, er et rent estetisk alternativ som endrer utseendet til det sosiale nettverket i en app eller på nettet.

Aktivering av mørk modus på Twitter endrer ikke hvordan nettstedet fungerer, og det legger heller ikke til noen ekstra funksjonalitet. Mange brukere foretrekker å slå på mørk modus, da det kan være lettere for øynene under dårlige lysforhold og også kan spare litt batterilevetid på nyere smarte enheter som har en OLED-skjerm.


Slik slår du på nattmodus på Twitter for iOS og Android

  1. Åpne Twitter-appen på Android- eller iOS-enheten og trykk på din profilbilde i øverste venstre hjørne.

  2. Trykk på fra menyen Innstillinger og personvern > Skjerm og lyd.

  3. Trykk på Mørk modus bytt for å aktivere mørk modus på Twitter-appen din.

  4. To nye alternativer vises: Dim og Lyser ut. Tap Dim for et mørkeblått tema eller Lyser ut for et rent svart mørkt modusutseende.

    Hvis du aktiverer mørk modus for å spare batterilevetid, må du også bruke alternativet Lights out.

  5. For å deaktivere mørk Twitter-modus når som helst, trykk på Mørk modus veksle igjen. På samme måte kan du også bytte mellom alternativene Dim og Lights out når du vil.

    Trykk på Automatisk mørk modus bytt for å få Twitter-appen til å bruke det vanlige hvite temaet om dagen og mørkt modus om kvelden og natten.

  6. Trykk på Hjem ikonet på bunnmenyen for å avslutte innstillingene og gå tilbake til Twitter-tidslinjen.


Twitter Dark Mode for Windows 10 og webgrensesnittet

Den offisielle Twitter-appen for Windows 10 er basert på nettopplevelsen for det sosiale nettverket som finnes på Twitter.com. På grunn av denne lignende kodingen er måten å aktivere Twitters mørke modus på den samme på både nettet og Windows 10-appen.

  1. Åpne Windows 10 Twitter-appen eller åpne Twitter.com din foretrukne nettleser.

  2. Velg ellipse i venstre meny.

  3. Plukke ut Vise.

  4. Velg enten Dim for å aktivere en mørk modus med blått tema eller Lights Out for å slå på den vanlige mørke Twitter-modusen.

  5. For å tilpasse din mørke Twitter-modus på Windows 10 eller på nettet, velg de fargede ikonene over alternativene for mørk modus. Disse vil endre fargen på Twitter-ikonene og -koblingene.

Legg igjen en kommentar