DVT-fil (hva det er og hvordan du åpner en)

En fil med .DVT-filtypen er en DepoView Digital Video Transcript-fil. Dette er en transkripsjonsfil som kan kobles til en video, slik at transkripsjonen kan vises samtidig som videoen spilles når den åpnes sammen.

Når videofilen og transkripsjonsfilen slås sammen til en, bruker resultatet. DVI-suffikset.

DVT og DVI er også akronymer for begreper som digital videoteknologi, digitalt visuelt grensesnitt, dataverifiseringstest og digital videotransport, men de har ingenting å gjøre med filformatene som er nevnt her.


Hvordan åpne en DVT-fil

DVT-filer kan åpnes med inData's DepoView. Bruke filet > Åpne transkripsjon menypunkt for å laste DVT-filen inn i programmet.

Gitt at DVT-filer er transkripsjoner som inneholder tekst, er det en god sjanse for at en kan åpnes ved hjelp av et tekstredigeringsprogram som Notisblokk i Windows eller TextEdit i macOS. Se vår liste over beste gratis tekstredigerere for noen andre alternativer for å åpne en DVT-fil som et tekstdokument.

Hvis du finner ut at et program på din PC prøver å åpne DVT-filen, men det er feil applikasjon, eller hvis du heller vil at et annet installert program skal åpne DVT-filer, kan du endre standardprogrammet for en bestemt filtypeguide for å gjøre den endringen i Windows.


Hvordan konvertere en DVT-fil

DepoView-programmet kan eksportere et videoklipp sammen med transkripsjonen, til TrialDirector Clip Creation Scripts-format (.CCS-fil) via filet > Eksporter skriptfil for oppretting av klipp menypost.

Husk at DVT-filer bare er transkripsjoner. Dette betyr at du ikke kan konvertere en DVT-fil til MP4 eller noe annet videoformat. Hvis du trenger å lagre DVT-filen i en video, må den først slås sammen med selve videofilen.

Kan du fortsatt ikke åpne filen?

Sjekk filtypen for å sikre at den faktisk leser ".DVT" og ikke noe annet som bare ser ut. Noen filformater bruker et suffiks på slutten av filen som ser ut som DVT, selv om formatene er helt forskjellige.

DVTPLUGIN-filer er et eksempel. Dette er Xcode DVT-plugins som åpnes med Apple'x Xcode-programvare, men som absolutt ikke har noe å gjøre med DepoView eller transkripsjonsfiler generelt.

Noen andre eksempler på filer som er enkle å forvirre for DVT-filer inkluderer DWF-, DVD- og DWT-filer (Dreamweaver Web Page Template).


Legg igjen en kommentar