Hvordan legge til venner på episke spill

Epic Games er styrken bak det enormt populære Fortnite: Battle Royale, andre hit-spill som Gears of War, og også Unreal Engine, som er en spillmotor som har drevet hundrevis av spill fra et stort utvalg av andre utviklere. Epic har også en nettbutikk og spillstarter som ligner på Steam.

Hvis du vil spille med vennene dine i Epic-titler som Fortnite, på tvers av forskjellige plattformer som PC, mobil og konsoller, må du bruke Epic Games-lanseringen. Launcheren lar deg legge til venner på Epic Games, og deretter spille med dem på plattformen du ønsker.

Epic Games-lanseringen er bare tilgjengelig på Windows og Mac, men å legge til venner på Epic Games lar deg spille med dem på hvilken som helst plattform du har koblet til Epic Games-kontoen din.


Hvordan legge til en venn på episke spill

Det er to måter å legge til venner på Epic Games. Den ene krever at du vet vennens visningsnavn, som er navnet du ser når du spiller spill sammen, eller e-postadressen de bruker med Epic Games. Den andre krever at du knytter Epic Games-kontoen din til en annen sosial mediekonto eller spiltjeneste.

Den første metoden vi skal dekke krever at du kjenner vennens visningsnavn eller e-postadresse. Hvis du ikke vet visningsnavnet eller e-postadressen deres, må du finne ut av det før du kan bruke denne metoden.

Det er ingen måte å søke etter venner med Epic Games-lanseringen, så du må faktisk spørre vennen din om visningsnavnet før du kan legge dem til. Du kan også oppgi e-postadressen deres.

Hvis du skriver inn e-postadressen som vennen din brukte da de registrerte seg, får de en venneforespørsel. Hvis de brukte en annen e-post, må du spørre hva det er før du kan sende en venneforespørsel.

Slik legger du til venner på Epic Games:

  1. Åpne Epic Games launcher, og klikk venner.

    Hvis du ikke har Epic Games-lanseringen, må du installere den. Naviger til Epicgames.com, og klikk Få Epic Games. Selv om du spiller et spill som Fortnite på en konsoll eller mobil, trenger du fortsatt Epic Games-lanseringen på din Windows-PC eller Mac hvis du vil legge til venner i Epic Games-kontoen din.

  2. Klikk på Legg til venn ikonet.

  3. Skriv inn vennens Epic Games visningsnavn eller e-postadresse i Legg til en venn feltet, og klikk SENDE.

  4. Din venn vil vises i den utgående delen til de godtar forespørselen din.

  5. Hvis vennen din godtar forespørselen din, vil den utgående meldingen forsvinne, og du vil kunne spille med dem når du er online samtidig.

  6. Klikk på legg til et vennikon for å legge til flere venner.


Slik legger du til venner til episke spill fra Facebook og Steam

Den andre måten å legge til venner på Epic Games er å koble Epic Games-kontoen din til en annen tjeneste. Dette er en flott metode hvis du har mange venner på andre tjenester som også bruker Epic Games. Det er også en god metode hvis du ikke er sikker på hva en venns visningsnavn eller e-postadresse er fordi du ikke trenger å kaste bort tid på å spørre og vente på at de skal svare.

Tjenestene som Epic Games lar deg koble til er Facebook og Steam. For å oppnå dette, må du vite Facebook eller Steam-påloggingsinformasjonen din, og du må gi Epic Games tillatelse til å koble til Facebook- eller Steam-kontoen din.

Hvis du har tofaktorautentisering aktivert på Facebook, må du ha tilgang til e-postmeldingen du bruker med Facebook. Hvis du har aktivert Steam Guard, trenger du tilgang til Steam-appen på telefonen din eller e-postadressen du bruker med Steam.

Slik legger du til venner på Epic Games ved å koble til Steam eller Facebook:

  1. Åpne Epic Games launcher, og klikk venner.

  2. Klikk på Legg til venn ikonet.

  3. Klikk Facebook or Damp.

  4. Hvis du valgte Steam, klikker du på din personlige Steam-konto for å fortsette.

    Hvis Steam-kontoen din ikke vises, må du sørge for at du er logget på Steam-appen på enheten din. Epic Games kan ikke oppdage Steam-kontoen din hvis du ikke er logget på.

  5. Skriv inn Steam-brukernavnet og passordet ditt, og klikk Logg inn.

    Hvis du har aktivert Steam Guard på kontoen din, må du oppgi en kode fra Steam-appen på telefonen eller vente på en e-post fra Steam for å fortsette.

  6. Vent på suksessmeldingen, lukk nettleservinduet og gå tilbake til vennelisten din i Epic Games-lanseringen.

  7. Hvis du ennå ikke har bekreftet e-posten din med Epic Games, klikker du på Send bekreftelses-e-post på nytt, følger instruksjonene i e-posten du mottar, og deretter klikker du Jeg har bekreftet e-posten min.

    Du kan ikke fortsette uten å bekrefte e-posten din. Hvis du ikke ser bekreftelses-e-posten, må du sjekke alle e-postmappene dine, inkludert spam.

  8. Velg vennene du vil legge til, og klikk deretter LEGG TIL VENNER.

    Selv om Steam-vennene dine spiller spill som Fortnite, vil de ikke vises i denne listen hvis de ikke har koblet Epic Games og Steam-kontoene sine. Hvis du ikke ser dem i denne listen, kan du be dem om å koble kontoene sine, eller bare legge dem til som Epic Games-venner via visningsnavnene.

  9. Gjenta denne prosessen ved hjelp av Facebook-alternativet, hvis du har Facebook-venner som bruker Epic Games.


Legg igjen en kommentar