ExpressVPN gjennomgang: Alt du trenger å vite

ExpressVPN 

Vi fant dobbel skjermdesign litt klumpete, men det gjør jobben. For noen kan muligheten til å bore seg ned i hele den globale serverlisten på den andre skjermen være en ønskelig funksjon. Når du er koblet til det valgte VPN-stedet, er du klar. Du kan sjekke tilkoblingsstatusen øverst på skjermen (det ser ut som en flygende V med et hake).

Vi klarte å koble til Netflix i Japan, Netflix og Hulu i USA, og kom til og med forbi BBCs strenge proxy-tester for BBC iPlayer i Storbritannia.


Ytelse: Utmerket

Vi kan trygt si at tilkoblings-, surfing- og streaminghastighetene på ExpressVPN er gode. For å oppnå best mulig hastighet og ytelse, bruk Smart beliggenhet funksjonen.

Smart Location er et verktøy innebygd i ExpressVPN som bruker spesielle algoritmer for å finne deg den beste VPN-serveren basert på faktorer som nedlastingshastighet, ventetid og avstand. Den velger alltid den beste serveren for din plassering, slik at du ikke trenger å gjette hvor du får best ytelse.

 ExpressVPN

Vi fant at ExpressVPNs servere var raske over hele linja, med en maksimal målt tilkoblingshastighet på 183.1 Mbps når vi bruker 1Gbps-tilkoblingen. Det er nok for selv de mest anstrengende oppgavene, til og med streaming 4K HD-video og fartsfylt spill.

ExpressVPNs forpliktelse til personvern ble bevist da den tyrkiske regjeringen krevde data fra ExpressVPN i 2017, og det var ingen data å overlevere.

For avsidesliggende regioner med dårlige sikkerhetsstandarder bruker ExpressVPN en funksjon som kalles virtuelle servere. Som navnet antyder, er ikke de virtuelle serverne i landet som IP-adressen som er tildelt deg.

Dette er viktig hvis du trenger en IP-adresse i et land som ikke oppfyller ExpressVPNs sikkerhetsstandarder, for eksempel Indonesia. Hvis du befinner deg i et av disse virtuelle stedene, vil ExpressVPN dirigere all internettrafikken din gjennom en server i et annet land, mens du tildeler deg en lokal IP-adresse. Dette legger til et nytt sikkerhetslag for nettlesingen din.


Streaming: God dekning, men ingen dedikerte servere

ExpressVPN tilbyr ikke dedikerte strømmeservere som noen av konkurrentene, men du kan fortsatt bruke denne tjenesten til å låse opp innhold fra noen av favorittleverandørene dine. Vi koblet oss til servere i USA, Japan og Storbritannia, og vi hadde faktisk ganske lykke til.

Vi var i stand til å koble til Netflix i Japan, Netflix og Hulu i USA, og kom til og med forbi BBCs strenge proxy-tester for BBC iPlayer i Storbritannia. Disse resultatene er ikke garantert, siden streamingvideotjenester stadig prøver å blokkere VPN-er, men vi hadde en veldig god opplevelse med ExpressVPN.


Personvernregler: Strengt

ExpressVPN er basert på De Britiske Jomfruøyene (BVI), som har strengere personvernlover enn mange andre land. BVI er ikke medlem av medlem av 5, 9 eller 14-Eyes Alliance og har ingen lover for datalagring. Dette betyr at de ikke beholder noen IP-adresser, nettleserlogg, datatrafikk eller DNS-spørsmål (Domain Name System) som kan brukes til å identifisere en bestemt bruker.

Faktisk ble ExpressVPNs forpliktelse til personvern bevist da den tyrkiske regjeringen krevde data fra ExpressVPN i 2017, og det var ingen data å overlevere.

ExpressVPN er et verdig valg for alle som ønsker større personvern og sikkerhet på nettet.

Fra ExpressVPNs personvernregler: "Vi samler ikke logger over aktiviteten din, inkludert ingen loggføring av nettleserlogg, trafikkdestinasjon, datainnhold eller DNS-spørsmål. Vi lagrer heller aldri tilkoblingslogger, noe som betyr ingen logger av IP-adressen din, din utgående VPN IP-adresse, tilkoblingstidstempel eller øktvarighet. ”


Sikkerhetsfunksjoner: Best i klassen

ExpressVPN bruker en rekke sikkerhetsfunksjoner i beste klasse for å sikre personvern og sikkerhet på mange nivåer. Dette gjør ExpressVPN egnet for et bredt spekter av bruk av personvern, inkludert torrenting, skjuling av aktiviteter fra din ISP og søkemotorer, streaming av filmer og omgå geografiske begrensninger, selv i Kina. 

ExpressVPNs imponerende liste over sikkerhetsfunksjoner inkluderer:

  • Advanced Encryption Standard (AES) med 256-bit nøkler: En krypteringsstandard av militær karakter som brukes av offentlige etater og sikkerhetseksperter for å beskytte høysensitive data.
  • En streng policy uten logg: ExpressVPN fører aldri logger over din utgående IP-adresse, nettleserlogg, trafikkdestinasjon, datainnhold, tilkoblingstidstempel eller DNS-spørsmål.
  • TrustedServer: ExpressVPN-servere kjører på flyktig minne (RAM), ikke harddisker. Dette garanterer at data i RAM slettes når strømmen går.
  • Nettverkslås (ExpressVPN Kill Switch): Denne funksjonen sikrer at datatrafikk og IP-adresse forblir privat (dvs. at de ikke lekker), selv om VPN-tilkoblingen plutselig synker.
  • 60-minutters restitusjon: I tillegg til å forhandle om en ny hemmelig nøkkel hver gang du kobler deg til, forhandler ExpressVPN automatisk også om en ny nøkkel hvert 60. minutt mens du bruker VPN.
  • Chrome-nettleserutvidelse med HTTPS overalt: En utvidelse som automatisk leder deg til den sikrere HTTPS-versjonen av store nettsteder. Det fungerer uansett om du er koblet til ExpressVPN eller ikke.
  • Valgfritt VPN for Wi-Fi-ruter: Denne funksjonen lar deg sette opp hjemmeruteren din med et program som sikrer alle enhetene på Wi-Fi-nettverket. Å ha denne funksjonen betyr at du ikke trenger å installere VPN-appen på hver separate enhet.

For å sikre at VPN alltid er på, kan du sjekke alternativet for Start ExpressVPN ved oppstart etter Preferanser > general.

ExpressVPN

ExpressVPN tilbyr en rekke VPN-protokoller å velge mellom, inkludert OpenVPN over UDP / TCP eller L2TP / IPSec. Hvis du vil bytte protokoll, er det enkelt å gjøre. Bare gå til Preferanser menyen og klikk på Protokoll kategorien. Imidlertid anbefaler ExpressVPN at du holder deg til OpenVPN, eller lar appen automatisk velge den protokollen som passer best for nettverket ditt.


En ekstra sikkerhetsfunksjon: Delt tunneling

ExpressVPN har en unik funksjon kalt split tunneling. Split tunneling lar deg velge hvilke apper (Chrome, Firefox, etc) som bruker VPN, og hvilke som ikke gjør det. Dette kan være nyttig når du vil bruke VPN for å holde online-aktivitetene dine private på bestemte nettsteder, men ikke vil bremse andre nettsteder der det er bedre å bruke en lokal IP-adresse.

Et eksempel på delt tunneling kan innebære bruk av VPN for torrenting eller streaming av filmer i utlandet, mens du holder en ikke-VPN-forbindelse for nettsteder som lokale bedrifter eller matleveringstjenester. Husk at når du bruker ExpressVPNs delte tunnelfunksjon, kan din internettleverandør eller utenforstående potensielt se eller avskjære datatrafikken som ikke er beskyttet av VPN.

ExpressVPN

Torrenting: Fungerer med uTorrent

ExpressVPN-tjenesten fungerer også for torrenting. For å bruke den, må du laste ned uTorrent fra det offisielle uTorrent-nettstedet. Når du er installert, kan du bruke uTorrent-applikasjonen med ExpressVPN slått på for torrent privat. Det sier seg selvsagt at hvis du torrent, bruk alltid en pålitelig og svært sikker VPN-tjeneste.

ExpressVPN bruker en rekke sikkerhetsfunksjoner i beste klasse for å sikre personvern og sikkerhet på mange nivåer.

Annonseblokkering: Ikke tilgjengelig

Noen VPN-tjenester inkluderer en innebygd annonseblokkering, som fungerer som et ekstra sikkerhetsnivå mot overivrige annonsesporere som lærer informasjon om systemet ditt og tilkoblingen. ExpressVPN inkluderer ikke en annonseblokkering, slik at funksjonen ikke er tilgjengelig her.

Kundeservice: Nettprat, e-post og et billettsystem

ExpressVPN har ikke telefonstøtte, men de tilbyr et utmerket nettprat-system. Noen VPN-er kutter hjørner ved å bruke AI-baserte chat-systemer, men ExpressVPN lar deg snakke med et ekte menneske hvis du har problemer med tjenesten.

I tillegg til nettchat har ExpressVPN også en e-postadresse som du kan kontakte for asynkron støtte når det passer deg, og et billettbasert system som du kan fylle ut via deres supportside.

Pris: Bra

Når det gjelder priser, er ExpressVPN rimelig for alle funksjonene og alternativene du får. Selv om det ikke er så billig som andre tjenester, kan du oppleve at de ekstra funksjonene til ExpressVPN oppveier kostnadene.

For øyeblikket tilbyr ExpressVPN tre betalingsalternativer: en måned, seks måneder eller 15 måneder. En måneds plan er $ 12.95, seks måneder er $ 9.99, og den beste avtalen er $ 8.32 i 12 måneder. 12-månedersplanen utgjør bare 69 cent om dagen, noe som fortsatt er relativt billig.

Konkurranse: ExpressVPN vs NordVPN

Som to av topprangerte VPN-er, vil du ofte finne ExpressVPN og NordVPN rangert mot hverandre. Imidlertid er det noen forskjeller mellom dem. For det første er ExpressVPN det dyrere alternativet, med en 12-måneders plan som koster $ 8.32 / måned. I mellomtiden vil NordVPN sette deg tilbake $ 4.08 / måned for en ettårsplan.

For de som ønsker å beholde lokale forbindelser mens de bruker et VPN, tilbyr ExpressVPN delt tunneling; NordVPN gjør det ikke. Og når det gjelder tilgjengelige plattformer, får du flere valg med ExpressVPN, som til og med har apper for Chromebook, Kindle Fire og Nook. Den gode nyheten er at begge selskapene tilbyr en 30-dagers pengene tilbake-garanti, slik at du kan prøve tjenestene uten risiko.

Endelige dommen

En god verdi.

Hvis du er ute etter høye hastigheter, responsiv 24-timers chat-støtte, krypteringsprotokoller av militær klasse og ekstra sikkerhetsfunksjoner, kan du ta en titt på ExpressVPN. Med sin enorme globale serverinfrastruktur, Smart Location-funksjon, innebygd hastighetstest og mange flere kule verdiskapingsfunksjoner - ExpressVPN er et verdig valg for alle som ønsker større personvern og sikkerhet på nettet.

Lignende produkter vi har anmeldt:

  • CyberGhost VPN
  • VyprVPN
  • IPVanish VPN

Specs

  • Produktnavn ExpressVPN

  • Pris $ 8.32

  • Hastighet (raskest observert) 183.1 Mbps (testet på en 1 Gbps-tilkobling)

  • Operativsystemer Windows, macOS, Linux, Chromebook, iOS, Android

  • Enheter Fem enheter om gangen

  • Serverlokasjoner 94 land

  • Antall servere 3,000+

  • Streaming Testet Netflix (Japan, USA), BBC iPlayer, Hulu (USA)

  • Torrenting Ja (fungerer med uTorrent)

  • Kryptering AES 256-bit OpenVPN

  • Logging Ingen loggpolitikk, åpenhetsrapport tilgjengelig

  • Jurisdiksjon De Britiske Jomfruøyene


Legg igjen en kommentar