Nintendo 3DS eShop: Hvordan kjøpe og laste ned spill

Hvis du har en Nintendo 3DS, er spillopplevelsen ikke begrenset til kun spillkortene du kjøper i butikken og plugger inn på baksiden av systemet. Nintendo eShop lar deg bruke 3DS til å kjøpe spill og apper online fra det nedlastbare DSiWare-biblioteket.

Du kan også få tilgang til Virtual Console og kjøpe retro Game Boy, Game Boy Color, TurboGrafx og Game Gear-spill.


Hvordan foreta Nintendo eShop-kjøp

Husk at Nintendo 3DS eShop ikke bruker Nintendo Points: Alle priser er oppført i ekte kontanter.

Wi-Fi er nødvendig. Før du fortsetter, må du sørge for at du har konfigurert Wi-Fi på Nintendo 3DS.

  1. Oppdater 3DS. Du må kanskje til og med gjøre en oppgradering før du kan bruke Nintendo eShop.
  2. Klikk Nintendo eShop på 3DS bunnskjerm. Det ser ut som en handlepose.

    Nintendo

  3. Finn et spill du kan laste ned i Nintendo eShop. Du kan gjøre det med et manuelt søkeord eller ved å bla gjennom kategori eller sjanger.
  4. Velg spillet du vil kjøpe.

    En liten profil for spillet dukker opp. Legg merke til prisen (i USD), ESRB-vurderingen og brukerrangeringene fra tidligere kjøpere. Trykk på spillikonet for å lese et avsnitt som forklarer spillet og historien.

    Nintendo

  5. Velg Trykk her for å kjøpe.

    Hvis det er nødvendig, kan du legge til penger på Nintendo 3DS-kontoen din. Du kan bruke et kredittkort eller et forhåndsbetalt Nintendo 3DS-kort.

    For å utsette kjøpe av spillet, kan du velge å legge det til i ønskelisten.

    Nintendo eShop bruker ikke Nintendo Points, i motsetning til de virtuelle shoppingkanalene på Wii og Nintendo DSi. I stedet gjøres alle eShop-transaksjoner ved hjelp av ekte penger. Du kan legge til $ 5, $ 10, $ 20 og $ 50.

  6. Et kortsammendragsskjermbilde viser kostnadene for spillet, pluss eventuelle avgifter. Den viser også SD-kortområdet ditt, som er representert som en blokke. Du kan se hvor mange blokker en nedlasting vil ta opp og hvor mange flere som er igjen på SD-kortet ditt ved å bla i kjøpesammendraget med pennen eller ved å trykke ned på d-pad-en.

  7. Trykk på Kjøp når du er klar til å fullføre transaksjonen. Nedlastingen din begynner så lenge du har nok lagringsplass tilgjengelig.

    Nintendo

    Ikke slå av Nintendo 3DS eller ta ut SD-kortet.

  8. Se kvitteringen når nedlastingen er ferdig, eller trykk på Fortsett for å fortsette å handle i eShop. Alternativt kan du trykke på Hjem for å gå tilbake til Nintendo 3DS hovedmeny.

  9. Det nye spillet ditt vil være i en ny hylle på den nederste skjermen på 3DS-en din. Trykk på det nåværende ikonet for å åpne det nye spillet ditt, og nyt det!

Hvordan lage 3DS Virtual Console Restore Points

Hvis du trenger å lagre et Virtual Console-spill raskt, kan du opprette et gjenopprettingspunkt ved å trykke på Virtual Console-menyen nederst på skjermen. Gjenopprettet poeng lar deg gjenoppta et spill akkurat der du slapp.

Legg igjen en kommentar