YouTube TV: Hva du trenger å vite

YouTube TV er en online streamingtjeneste som gjør det mulig for abonnenter å se live TV på datamaskiner, telefoner og andre kompatible enheter. Det krever en høyhastighets internettforbindelse, og det er en praktisk erstatning for kabel-TV for folk som ønsker å kutte ledningen.

Du kan ikke leie filmer på YouTube TV, men du kan leie og kjøpe filmer på YouTube ved å bruke samme påloggings- og betalingsinformasjon.


Hvordan registrere deg for YouTube TV

Det er enkelt å registrere seg for YouTube TV, og det er en gratis prøveperiode, slik at du kan sjekke det ut før du forplikter deg til en månedlig kostnad.

Slik registrerer du deg for en gratis prøveversjon av YouTube TV.

  1. Naviger til tv.youtube.com.

  2. Plukke ut Prøv den gratis.

  3. Velg kontoen du vil bruke til YouTube TV.

    Hvis du bare har en Google-konto, vil du ikke motta denne meldingen.

  4. Logg på hvis du mottar en melding, og velg deretter La oss gå.

  5. En liste over de inkluderte nettverkene vises. Plukke ut neste.

  6. Velg eventuelle tilleggsnettverk du vil abonnere på, og velg deretter neste.

  7. Angi kredittkort- og faktureringsinformasjonen. Velg deretter Kjøpe.

    YouTube TV bestemmer posisjonen din basert på IP-adressen din under dette trinnet. Hvis den mener at du bor i et område der tjenesten ikke er tilgjengelig, velger du Jeg bor ikke her. Ved å gjøre dette kan du sjekke om tjenesten er tilgjengelig der du bor, men du kan ikke registrere deg før du er hjemme.

    Hvis du ikke avbestiller innen prøveperioden, belaster YouTube TV kredittkortet ditt.


YouTube TV-planer og tilgjengelighet

I motsetning til kabel-TV og andre direktesendte TV-tjenester, er YouTube TV-pakker greie. Det er bare en abonnementspakke, og den inkluderer 40+ kanaler, så det er ingen kompliserte alternativer.

Når du registrerer deg, ser du en liste over kanalene som er inkludert i abonnementet. Hvis du ikke ser en, betyr det at den enten ikke er tilgjengelig i ditt område eller ikke er inkludert i grunnpakken.

Den viktigste forskjellen mellom YouTube TV og kabel-TV er at YouTube TV er mindre komplisert når det gjelder abonnementsplaner. Det eneste YouTube TV-abonnementsalternativet leveres med et utvalg av nettverk og grunnleggende kabelkanaler, og deretter kan du betale ekstra for ekstra på à la carte-basis.

YouTube TV er tilgjengelig i de fleste store storbyområder i USA. Tilgjengeligheten av kringkastingsnettverk som Fox og ABC er imidlertid begrenset basert på geografisk beliggenhet. Du kan se dine lokale favorittkanaler på YouTube TV. Disse kanalene blir imidlertid utilgjengelige hvis du reiser utenfor området.


Hvor mange show kan du se på en gang med YouTube TV?

Streamingtjenester som YouTube TV begrenser antall serier eller strømmer du kan se samtidig. Noen tjenester begrenser deg til ett show med mindre du betaler for en abonnementspakke.

YouTube TV begrenser antall enheter du kan streame til samtidig. Men siden det bare er ett abonnementsalternativ, kan du streame til flere enheter uten å betale ekstra.

Hvilken hastighet på Internett kreves for å se YouTube TV?

YouTube TV krever en høyhastighets internettforbindelse, men detaljene er litt mer kompliserte. For eksempel resulterer en lavere hastighet i lavere bildekvalitet, og du kan oppleve buffering der strømmen stopper en stund periodevis.

I følge YouTube trenger du:

  • 3+ Mbps for standard definisjonsvideo.
  • 7+ Mbps for å streame en enkelt høydefinisjonsvisning om ingen andre enheter bruker nettverket.
  • 13+ Mbps for å streame viser i høy definisjon hvis andre enheter bruker samme nettverk.

Hvis du ikke er sikker på hvor rask tilkoblingen din er, kan du sjekke ut guiden vår for å teste internetthastigheten din.


YouTube TV-tillegg og spesielle funksjoner

Som andre direktesendte TV-tjenester tilbyr YouTube TV mange tillegg. Situasjonen er imidlertid mindre komplisert med YouTube TV, ettersom tilleggene kommer i form av enkeltkanaler i stedet for større pakker.

Du kan velge de spesifikke kanalene du vil ha, for eksempel Fox Sports Soccer for live fotball, uten å betale for de du ikke vil se.

YouTube, som mange av konkurrentene, produserer originalt innhold. Disse showene er også tilgjengelige med YouTube Premium, en annen abonnementstjeneste som lar deg fjerne annonser fra YouTube-videoer.

Mens alle originale serier og filmer fra YouTube Premium er tilgjengelige på forespørsel fra YouTube TV, er det ikke noe å registrere seg for YouTube TV enn å registrere seg for YouTube Premium.

YouTube TV-abonnenter ser annonser på vanlige YouTube-videoer, YouTube Music-videoer og YouTube Gaming-videoer.

Se live-TV på YouTube TV

YouTube TV lar deg se live-TV uten kabelabonnement eller antenne. Det lar deg gjøre det på en datamaskin, TV, telefon eller andre kompatible enheter.

Hvis du har en kompatibel smart-TV, kan du se YouTube TV direkte på TV-en. Du kan også caste til TV-en din fra en mobil enhet hvis du har riktig utstyr.

Med det i tankene er det ekstremt enkelt å se direkte TV på YouTube TV:

  1. Gå til YouTube TV-startskjermen Bo fanen.

  2. Fremhev kanalen du vil se. Du får se mer informasjon om showet som for øyeblikket er på og hva som kommer videre.

  3. Velg tittelen du vil se.

Hvordan avbryte et YouTube TV-abonnement

Siden YouTube TV lar deg se live-TV, kan du forvente å se de samme reklamene som du ville sett hvis du så programmet på kringkasting eller kabel-TV. Du kan imidlertid sette live TV på pause på YouTube TV, og det er også en digital videoopptaker (DVR) -funksjon. Denne funksjonen er flott for å se live sport, som streaming av NFL-spill, siden den lar deg stoppe og se på nytt. YouTube TV inkluderer også innhold på forespørsel.


Legg igjen en kommentar