A2W-fil (hva det er og hvordan man åpner en)

En fil med A2W-filtypen er en Alice World-fil som brukes sammen med Alice-utdanningsprogrammet fra Carnegie Mellon University. Filen er en 3D-animert scene kalt en "verden" som brukes til undervisning i dataprogrammering.

A2W-filer er bare ZIP-arkiver som inneholder ting som en script.py-fil, noen tekstdokumenter, bilder, mange mapper og XML-filer som Alice-applikasjonen kan forstå. Du kan også se Alice-objektfiler, klassefiler og prosjektfiler (A2C, A3C og A3P) sammen med A2W-filer når du bruker Alice-programvaren.

En A2W-fil kan i stedet være en Adlib Tracker II Instrument Bank (.A2B) -fil som inkluderer makroer. Dette filformatet inneholder instrumenter som de Adlib tracker programvare bruker til å skape musikalske komposisjoner og sannsynligvis sett sammen med Adlib Tracker Song filer (.A2M) og individuelle Instrument filer (.A2I).


Hvordan åpne en A2W-fil

A2W-filer kan åpnes med den gratis Alice-programvaren på Windows, Mac og Linux gjennom Fil> Åpen verden ... menyen.

Alice er bærbar, noe som betyr at den ikke trenger å installeres. Du kan finne en håndfull eksempler på A2W-filer i Alice Required exampleWorlds mappen.

Siden A2W-filer er lagret i et ZIP-arkiv, kan du også åpne dem med 7-Zip eller noen av disse gratis filutpakkerne. Å åpne A2W-filen på denne måten lar deg ikke bruke den med Alice. Denne metoden er bare nyttig hvis du vil se eller få tilgang til de individuelle XML-filene, bildene osv. Som utgjør filen.

Adlib Tracker II-programmet brukes til å åpne Adlib Tracker II Instrument Bank-filer med makroer. Programvaren kjører også på Windows, selv om det er et DOS-program.

.A2W-filtypen ser veldig ut som AZW-filen (Amazons Kindle-format), så vel som ARW- og ABW-filer, så vær sikker på at du leser utvidelsen riktig hvis A2W ikke åpnes med Alice eller Adlib Tracker. .

Hvis du finner ut at et program på din PC prøver å åpne A2W-filen, men det er feil applikasjon, eller hvis du heller vil at et annet installert program skal åpne A2W-filer, kan du endre standardprogrammet for en bestemt filtype i Windows.


Hvordan konvertere en A2W-fil

Du kan bruke Fil> Eksporter som en webside ... alternativet i Alice-programvaren for å lagre A2W-filen i en mappe som inneholder en HTML- og JAR-fil. Du kan deretter åpne HTML-filen i en nettleser som Chrome eller Firefox for å se animasjonen spille uten Alice.

Vi vet ikke om det er noen måte å konvertere en Adlib Tracker II Instrument Bank-fil (A2W eller A2B), men det er mulig at Adlib Tracker-programvaren har muligheten til å gjøre det.

De fleste filtyper (som MP3, PDF, JPG, etc.) kan konverteres med litt innsats takket være en rekke gratis filkonverteringsprogrammer der ute, men som bare er ikke tilfelle for Alice verdens filer eller Adlib Tracker filer.

Legg igjen en kommentar