Twitch Streaming fra Sony PlayStation 4

Kringkasting av videospill til Twitch-streamingtjenesten som andre kan se i sanntid, er en populær måte å tilbringe tid på Sonys PlayStation 4-konsoll. Mens mange profesjonelle streamere investerer i dyre videoopptakskort, datamaskiner, grønne skjermer, kameraer og mikrofoner, er det faktisk mulig å streame PS4-spill til Twitch ved å bruke det du allerede eier. Slik kommer du i gang.

Miguel Sanz / Getty Images


Hva du trenger å streame på PlayStation 4

For en grunnleggende Twitch-strøm fra en PlayStation 4-konsoll trenger du ikke mye utover disse nødvendighetene.

 • En PlayStation 4 for å spille videospill og for behandling av videoopptak og streaming. Enten en PlayStation 4 Pro eller en vanlig PlayStation 4-konsoll er greit.
 • Ett fjernsynsapparat for visning av spill og stream-opptak.
 • Minst en PlayStation-kontroller for å spille det valgte videospillet ditt.
 • Den offisielle PlayStation 4 Twitch-appen.

Streamere som ønsker å innlemme opptak av seg selv eller en stemmefortelling i løpet av strømmen, må kjøpe dette ekstrautstyret.

 • Et PlayStation-kamera - Dette førstepartsutstyret inneholder både et kamera og en innebygd mikrofon. I tillegg til å forbedre PlayStation VR-spill og aktivere talekommandoer på konsollen, er PlayStation Camera også nødvendig for å ta videoopptak av spilleren for Twitch-strømmer og ta opp stemmen deres.
 • En ekstra mikrofon - Mens PlayStation Camera kan ta opp taledialog fra spilleren, kan det også hente ekko og bakgrunnsstøy som kan redusere kvaliteten på strømmen. Et alternativ for taleopptak er et separat hodesett eller noen øretelefoner med innebygd mikrofon. De grunnleggende gratis øretelefonene som kommer med moderne smarttelefoner gjør vanligvis kunsten og kan kobles direkte til PlayStation-kontrolleren.

Slik laster du ned Twitch PS4-appen

Den offisielle Twitch-appen for PlayStation 4, som er atskilt fra Twitch-appene som er opprettet for datamaskiner og mobile enheter, kan installeres via en av to metoder.

 • Gå til PlayStation Store-nettstedet, logg på med PlayStation-kontoen din og kjøp gratisappen. Dette vil automatisk legge den til i PlayStation 4, og appen vil laste ned til konsollen neste gang den slås på.
 • Åpne butikken på PlayStation 4, søk etter Twitch-appen og installer den direkte fra produktoppføringen.

Den samme appen brukes til både streaming til Twitch og for å se Twitch-sendinger. Hvis du allerede har Twitch-appen installert for å se strømmer, trenger du ikke å laste den ned igjen.


Koble til Twitch- og PlayStation-kontoer

For å sikre at videospillkringkasting sendes til riktig Twitch-konto fra PlayStation 4, må du først koble PlayStation- og Twitch-kontoene dine. Når den første tilkoblingen er opprettet, trenger du ikke gjøre dette igjen med mindre du bytter konto eller konsoll. Slik gjør du det.

 1. Trykk på Dele på PlayStation-kontrolleren. Det vil være den separate knappen øverst til venstre på kontrolleren med ordet "Del" over den.

 2. Plukke ut Broadcast Gameplay Og velg Nappe.

 3. Plukke ut Logg inn. PlayStation 4-konsollen din vil nå gi deg en unik nummerserie.

 4. Gå til denne spesielle Twitch-siden i nettleseren på datamaskinen din og skriv inn nummeret.

 5. Tilbake på PlayStation 4 skal et nytt alternativ vises. trykk OK. PlayStation 4 og Twitch-kontoen din blir nå koblet.


Starte din første Twitch Stream og Testing

Før du begynner på din første Twitch-strøm på PlayStation 4, må du først justere flere innstillinger for å sikre at alt ser ut som du vil. Disse innstillingene lagres, slik at du ikke trenger å endre dem før fremtidige strømmer.

 1. Trykk på Dele på PlayStation 4-kontrolleren.

 2. Plukke ut Nappe fra menyen som vises.

 3. En ny skjerm vises med en knapp som sier Start Broadcasting, en forhåndsvisning av strømmen din, og en rekke alternativer. Ikke trykk Start kringkasting ennå.

 4. Hvis du har et PlayStation-kamera koblet til konsollen og ønsker å bruke det til å spille inn video av deg selv, merker du av i toppboksen.

 5. Hvis du ønsker å bruke lyd av deg selv via PlayStation Camera eller en egen mikrofon, merker du av i den andre ruten.

 6. Hvis du vil vise meldinger fra folk som ser på strømmen din mens du streamer, merker du av i den tredje boksen.

 7. Tittel feltet, skriv inn navnet på denne individuelle strømmen. Hver strøm skal ha sin egen unike tittel som beskriver hvilket spill du skal spille eller hva du skal gjøre i spillet.

 8. Kvalitet felt, velger du bildeoppløsningen du vil at videoen skal være. De 720p alternativet anbefales for de fleste brukere og gir en god bilde- og lydkvalitet under en strøm. Jo høyere oppløsningen er, desto bedre vil kvaliteten være, men det vil være nødvendig med en høyere Internett-hastighet for at den skal fungere skikkelig.

  Hvis du velger et høykvalitetsalternativ mens du er på en lavhastighets internettforbindelse, vil strømmen fryse og kan til og med gjøre at lyden og videoen faller ut av synkronisering. Du må kanskje utføre flere teststrømmer i forskjellige oppløsninger for å finne den innstillingen som er best for deg og din internettforbindelse.

 9. Når alle innstillingene er låst, trykker du på Start Broadcasting alternativ. For å avslutte Twitch-strømmen, trykk på Dele på PlayStation-kontrolleren. 

Ta opp spill på PS4 ... Even Rectroactively: Learn More '


Legg igjen en kommentar