Hvordan bruke Twitch med Chromecast

Å bruke Chromecast er en praktisk måte å sende Twitch-strømmer trådløst fra en enhet, for eksempel smarttelefonen eller nettbrettet, til TV-skjermen. Noen smarte TV-er har innebygd Chromecast-kompatibilitet, mens andre krever kjøp av en Chromecast-dongle. Her er hva du trenger å vite om hvordan du kan se Twitch på TV ved hjelp av Chromecast.

TV-ens menysystem eller manualen skal si om den støtter Chromecast-streaming eller ikke.


Slik caster du Twitch til TV med Chromecast

Å bruke Chromecast til å streame media er ganske grei og krever veldig minimalt med oppsett utover å slå på enhetene dine og sørge for at de alle er koblet til samme Wi-Fi.

  1. Slå på din Chromecast-kompatible smart-TV. Hvis du bruker en Chromecast-dongle, må du sørge for at den er koblet til.

  2. Åpen Nappe på din Android- eller iOS-smarte enhet.

  3. Trykk på Kastet ikonet øverst i appen.

    Cast-ikonet ser ut som en TV-skjerm med et kringkastingssignal som kommer ut av det.

  4. Trykk på navnet på skjermen. De Kastet ikonet skal skifte til hvitt når det er koblet til, og TV-en din skal vise meldingen om at den er klar til å caste.

    En smart TVs navn vil sannsynligvis bare være en serie bokstaver og tall, mens en Chromecast-dongle vil bli kalt "Chromecast."

  5. Trykk på en Twitch-strøm i Twitch-appen for å spille den automatisk på TV-en din.

    Du kan også bruke Twitch-appen din til å endre livestream og delta i Twitch-chatter eller lukke appen helt hvis du ønsker det.


Slik caster du Twitch til TV via Google Chrome

Hvis du ikke har en iOS- eller Android-smarttelefon eller et nettbrett med Twitch-appen installert, kan du også Twitch TV-cast ved å bruke Google Chrome på datamaskinen din.

  1. Åpen Google Chrome på datamaskinen din, gå til Twitch-nettstedet og begynn å se en strøm som vanlig.

    Forsikre deg om at datamaskinen og smart-TVen eller Chromecast-dongelen bruker det samme Wi-Fi-nettverket.

  2. Hold musepekeren over videospilleren slik at flere avspillingsknapper vises, og klikk deretter på Kastet ikonet.

  3. Klikk på navnet på Chromecast-dongelen eller smart-TVen.

  4. Twitch-strømmen skal begynne å spilles på TV-en din. En blå Kastet ikonet skal vises i Google Chrome-verktøylinjen.


Hvordan se Twitch på TV uten Chromecast

Mens Chromecast er et nyttig stykke teknologi som brukes til å se en Twitch-strøm fra telefoner og nettbrett på en større skjerm, er det ikke den eneste måten å se favoritt Twitch-streameren din på TV-en din.

Her er flere alternativer til Twitch TV-casting med Chromecast.

  • Bruk Twitch TV-appen: Hvis smart-TV-en din har støtte for apper, kan den faktisk ha en innfødt Twitch-app som kan brukes til å logge på og vise sendinger naturlig, akkurat som Netflix- og Disney + TV-appene.
  • Sjekk din Blu-ray-spiller: Mange moderne Blu-ray- og DVD-spillere leveres med apper for streaming av innhold, og din kan ha en Twitch TV-app installert.
  • Bruk Xbox eller PlayStation: Microsofts og Sonys videospillkonsoller har begge Twitch-apper som kan brukes til å se Twitch. Du kan til og med bruke disse appene til å kringkaste til Twitch fra Xbox One- og PlayStation 4-konsollene.
  • Bruk Apple TV: Apple TV-streamingsboksen har en innfødt Twitch-app som du kan bruke til å se strømmer. Alternativt kan du også sende Twitch-opptak fra iOS-enheten til Apple TV.
  • Bruk en smart TV-nettleser: Mange TV-er, mediebokser og videospillkonsoller har en nettleser-app som kan brukes til å se livestream via Twitch-nettstedet.
  • Bruk en HDMI-kabel: Hvis alt annet feiler, kan du alltid projisere enhetens skjerm til TV-en din ved hjelp av en HDMI-kabel. Du kan trenge noen ekstra adaptere eller dongler, avhengig av enheten, men det er en veldig pålitelig metode hvis du har utstyret.

Legg igjen en kommentar