Hvordan velge den beste Twitch Bitrate

Hva å vite

  • Åpne Twitch Studio> Klikk innstillinger > Strøm > Optimaliser innstillingene på nytt. Vent til testen er fullført, og klikk deretter Bruk innstillinger.
  • Hvis du ikke bruker Twitch Studio, er anbefalingen å streame ved 720P ved 60FPS med en bithastighet på 4,500kbps for fartsfylte spill.
  • Senk det til 30FPS og 3,000kbps for spill med langsommere tempo.

Denne artikkelen forklarer hvordan du finner den optimale Twitch-bithastigheten ved hjelp av Twitch Studio, generelle anbefalinger eller baserer den på opplastningshastighetene dine.


Hvordan velge riktig streaminghastighet for Twitch

Det er viktig å velge riktig streaminghastighet for Twitch-strømmen din for å få lyd og video av høyeste kvalitet. Det er ingen beste bithastighet for Twitch, da den påvirkes av flere forskjellige faktorer som internettforbindelsen og datamaskinspesifikasjoner. Twitch Studio-appen tilbyr imidlertid en flott måte å finne ut de beste innstillingene for systemet ditt. Slik gjør du det.

  1. Åpne Twitch Studio.

  2. Klikk innstillinger nederst til høyre.

  3. Klikk Strøm.

  4. Klikk Optimaliser innstillingene på nytt.

  5. Vent til testen er fullført.

  6. Klikk Bruk innstillinger for å velge de optimale innstillingene for systemet ditt.

    Hvis du foretrekker å endre innstillingene manuelt, kan du endre Stream-innstillinger fra samme seksjon ved å klikke på rullegardinmenyene.


Håndterer langsom opplastningshastighet

Opplastningshastighet er en sentral del av streaming til Twitch. Det dikterer hvor raskt du kan sende dataene dine til Twitch-serverne slik at andre kan se strømmen din. Det er viktig å vite hva opplastingshastigheten din er ved å kjøre en hastighetstest. Twitch anbefaler en opplastingshastighet på 3,000 kbps (rundt 0.4 MB / s) for 720p ved 30FPS. Hvis det er lavere enn det, kan du endre bithastigheten tilsvarende, eller du kan ringe Internett-leverandøren din for å ordne høyere opplastningshastighet om nødvendig. 

Til syvende og sist er nøkkelen å justere bithastigheten din slik at den ikke overvelder opplastingsforbindelsen. Internett-leverandører har en tendens til å belaste mer for høyere opplastningshastigheter, så det billigste alternativet er å velge en bithastighet basert på opplastningshastigheten.


Velge bithastighet basert på opplastningshastighet

Som nevnt er opplastingshastighet en viktig ting å vurdere når du skal finne ut de beste innstillingene for streaming på Twitch. Her er generelle råd om hva som fungerer for mange brukere. 

Kjør alltid en Internett-hastighetstest slik at du vet hva opplastingshastigheten din er, og husk at maskinvaren din kan bety at du fortsatt trenger å streame med lavere kvalitet.

  • Når bithastigheten din er 4,000 kbps eller mindre. Forvent å bare kunne streame på 720p og 30FPS på det meste.
  • 5,000 kbps eller mindre betyr et lite løft. Med ekstra 1,000 kbps til din disposisjon, kan du støte på innstillingene opp til 720p og 60FPS.
  • Hva skal jeg gjøre med opplastingshastighet på 6,000 kbps. En opplastingshastighet på 6,000 kbps gjør at du kan kjøre strømmen din på 900p med 60fps. Hvis du er Twitch-partner, kan du øke det til 1080p. 
  • Ikke vær redd for å eksperimentere. Det er verdt å se hva som fungerer best for deg, så vel som seerne dine. Lavere innstillinger kan ofte høste bedre fordeler, selv om du er i stand til å streame med høy hastighet. 

Legg igjen en kommentar