Slik tilbakestiller du en frossen Motorola Xoom-nettbrett

Motorola produserer ikke lenger Xoom-nettbrettet, men du kan fortsatt kjøpe dem online, og hvis du allerede har en Xoom, kan det ha mye liv igjen. Som andre tabletter er det ikke immun mot en eller annen krasj eller frysing. Du må tilbakestille nettbrettet for å løse det aktuelle problemet. Du kan ikke skyve av saken og trekke ut batteriet i noen sekunder som du kan med mange telefoner. Xoom fungerer ikke på den måten. Holder nede strømbryteren nullstiller ikke Xoom. Du har kanskje prøvd å stikke en binders i det lille hullet på siden av nettbrettet, men det burde du ikke. Det er mikrofonen.</s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s>

Du må vite hvordan du utfører en myk tilbakestilling og en hard tilbakestilling på Xoom. 


Myk tilbakestilling for frosne Xoom-tabletter

Trykk på for å tilbakestille Xoom når skjermen ikke svarer strøm~~POS=TRUNC og volum opp samtidig i omtrent tre sekunder. De to knappene er plassert rett ved siden av hverandre på baksiden og siden av Xoom. Dette er en myk tilbakestilling. Det tilsvarer å rive batteriene eller slå enheten helt av og på igjen. Når Xoom tar sikkerhetskopi, vil den fremdeles ha all programvaren og preferansene dine. Det vil bare (forhåpentligvis) ikke bli frosset lenger.


Hard tilbakestilling for Xoom-tabletter

Hvis du trenger å gå enda lenger enn det - det vil si hvis den myke tilbakestillingen ikke hjalp - må du kanskje utføre en hard tilbakestilling, også kjent som en tilbakestilling av fabrikkdata. En hard reset sletter alle dataene dine! Bruk bare hard reset som en siste utvei, eller hvis du vil at dataene dine skal fjernes fra nettbrettet. Et godt eksempel på dette er hvis du bestemmer deg for å selge Xoom. Du vil ikke at dine personlige data skal flyte rundt etter at noen andre har det. Generelt sett bør Xoom være i god stand for hard tilbakestilling, så prøv en myk tilbakestilling først hvis nettbrettet er frossent. Slik utfører du en hard tilbakestilling:

  1. Trykk på fingeren nederst til høyre på skjermen for å åpne innstillinger menyen.

  2. Pek Stilles. Du burde se innstillinger menyen.

  3. Pek Privatliv i innstillinger menyen. 

  4. Under Personopplysninger, du vil se Tilbakestill fabrikkdata. Press den. Ved å trykke på denne knappen slettes alle dataene dine og gjenoppretter alle fabrikkinnstillingene. Du blir bedt om bekreftelse, og når du har bekreftet, blir dataene dine slettet.

Hvis du noen gang får en annen Android-telefon eller et nettbrett, trenger du ikke en ny Gmail-konto eller en ny Google-konto. Du kan fortsatt laste ned appene du har kjøpt (så lenge de er kompatible med den nye enheten) og bruke andre ting som er knyttet til Google-kontoen din. En tilbakestilling av fabrikkdata sletter bare informasjonen fra nettbrettet, ikke kontoen din. 


Legg igjen en kommentar