Hvordan fikse en tenne brann som ikke vil slå på

Hvis Amazon Fire-nettbrettet ikke slås på eller lades, må du ikke kaste det ennå. Først kan du prøve disse feilsøkingstipsene for å lade enheten og klar til bruk igjen.

Instruksjonene i denne artikkelen gjelder alle Amazon Fire-nettbrett, formelt kjent som Kindle Fire.

Courtney Boyd Myers / Wikimedia Commons


Årsaker til at Kindle Fire ikke slås på eller lades

Når enheten ikke slås på eller lades, skyldes det sannsynligvis ett av få problemer:

 • Utilstrekkelig kraft.
 • Et problem med laderen eller stikkontakten.
 • Skade på den interne maskinvaren.
 • Skadede eller korrupte filer på enheten.

Hvordan fikse en tenne brann som ikke vil slå på

Prøv disse løsningene i rekkefølge til du kan slå på Fire-nettbrettet:

 1. Gi den en sjanse til å lade. Hvis en Kindle Fire lades sakte, kan det hende den ikke slår på riktig når du kobler den til, så vent noen minutter og prøv igjen.

 2. Sjekk laderen. Forsikre deg om at du bruker laderen som fulgte med enheten. Hvis den er skadet, kan du fikse den ødelagte laderen eller finne en annen kabel og adapter som er kompatibel med Fire-nettbrett.

  Hvis du kobler et Fire-nettbrett til en USB-port på datamaskinen, kan det øke ladetiden eller forhindre lading helt.

 3. Koble adapteren til et annet uttak. Lad enheten et annet sted. Hvis du mistenker et problem med stikkontakten, må du koble til en annen enhet eller et annet apparat for å sikre at det fungerer. Hvis mulig, kobler du laderen til en annen enhet og kobler den til for å sikre at kabelen og adapteren fungerer som de skal.

  Unngå å koble et Fire-nettbrett i områder som er veldig varme eller veldig kalde for å unngå skade på batteriet.

 4. Utfør en myk tilbakestilling. En myk tilbakestilling løser mange vanlige problemer uten å påvirke data på enheten. Trykk og hold nede strøm~~POS=TRUNC knappen i 40 sekunder, og slipp den deretter. Ladelampen skal lyse etter flere sekunder, og deretter skal Kindle Fire starte på nytt.

 5. Bytt ut batteriet på nettbrettet. Amazon tilbyr ikke erstatningsbatterier spesielt for enhetene deres, men du kan finne erstatningsbatterier for Fire-nettbrett fra tredjepartsprodusenter.

 6. Kontakt Amazon. Hvis Fire-nettbrettet fortsatt er under garanti, kan det hende at du kan få den reparert eller byttet ut gratis.


Legg igjen en kommentar