Slik stopper du iPhone-appkrasj

Apper krasjer på iPhone akkurat som programmer krasjer på datamaskinen din. Mens iPhone-appkrasj kan være mindre vanlig og lettere å gjenopprette fra, gjør det dem ikke mindre irriterende. Hvis du har å gjøre med iPhone-appkrasj, er det seks enkle måter å stoppe iPhone-appkrasj.

Karlis Dembrans / Flickr / CC BY 2.0


Slik stopper du iPhone-appkrasj

For å fikse iPhone-appkrasj, prøv disse seks tipsene i denne rekkefølgen.

Disse tipsene gjelder for alle iPhone-modeller som kjører alle nyere versjoner av iOS. De nøyaktige trinnene for hvert tips kan variere basert på din versjon av iOS. Trinnene blir dekket i hver enkelt artikkel.

Avslutt og start iPhone-appen på nytt

Det første og enkleste trinnet er å stoppe iPhone-appkrasj, er å tvinge appen til å slutte og deretter starte den på nytt. Tvinge å avslutte apper stopper alle appens prosesser og starter dem på nytt (men det sparer ikke batterilevetid!). Hvis appkrasj ble forårsaket av at noen funksjoner gikk litt galt, kan denne løsningen løse det.

Hvordan avslutte apper på iPhone


Stopp iPhone-appkrasj ved å starte iPhone på nytt

Noen ganger krasjer apper på iPhone på grunn av et problem med selve iPhone, ikke med appen. Hvis omstart av appen ikke hjalp, er en omstart av iPhone i orden. Mange problemer på iPhone, ikke bare appkrasj, kan løses med en enkel omstart.

Hvordan starte hver iPhone-modell på nytt

Løs iPhone-appkrasj ved å oppdatere appene dine

Hvis omstart av iPhone ikke løser et appkrasj, kan problemet som forårsaker krasj være en feil i selve appen. Apputviklere oppdaterer regelmessig appene sine for å fikse feil og gi ny funksjonalitet, slik at installering av den oppdaterte appen kan fikse feilen som forårsaker problemer.

Hvordan holde iPhone-appene dine oppdatert

Slett og installer appen på nytt for å fikse iPhone-appkrasj

Noen ganger krasjer apper fordi noe går galt med dem over tid. Dette kan skje selv etter at du oppdaterer appen til den nyeste versjonen. Hvis du har prøvd alle trinnene så langt, og det ikke har hjulpet, kan du prøve å slette appen og deretter installere den på nytt. En ny installasjon av appen kan hjelpe.

Tre måter å slette apper fra iPhone

Oppdater til den nyeste versjonen av iOS

På samme måte som apputviklere frigjør oppdateringer for å fikse feil, slipper Apple regelmessig oppdateringer til iOS, operativsystemet som kjører iPhone og iPod touch. Disse oppdateringene legger til kule nye funksjoner og retter også feil. Hvis appen din krasjer inn ikke løses ved å starte telefonen på nytt eller oppdatere appene, er det en sjanse for at feilen er i iOS selv. I så fall oppdaterer du til det nyeste operativsystemet.

Oppdatering av iPhone til den nyeste versjonen av iOS er bare et trykk unna

Kontakt appens utvikler for hjelp med krasj

Hvis ingen av disse trinnene løser krasjproblemet, trenger du eksperthjelp. Det beste alternativet er å kontakte utvikleren av appen direkte. Det bør være kontaktinformasjon oppført i appen - kanskje på en Kontakt- eller Om-skjerm. Hvis ikke, inneholder appens side i App Store vanligvis kontaktinformasjon. Prøv å sende en e-post til utvikleren eller rapportere og feilen, og du bør få noen nyttige tilbakemeldinger.


Legg igjen en kommentar