Sprint Trådløs Roaming Minutes Policy

USAs trådløse roaming er gratis på alle landsdekkende Sprint-planer. Roaming-minutter behandles som vanlige minutter i Sprint-nettverket, og alle de gjeldende Sprint-planene inkluderer ubegrensede minutter med samtaler i USA. Hvis kontoen din inkluderer ubegrensede minutter, bør du ikke betale ekstra for å ringe mens du er utenfor Sprint-nettverket i USA Du kan imidlertid motta et gebyr for dataroaming.

Hero Images / Getty Images


Data roaming

Dataroaming er tilgjengelig for deg som en bekvemmelighet når du er utenfor rekkevidde for Sprint-nettverket. Den er ikke designet for å være den primære kilden til datadekningen din. Sprint begrenser mengden data du kan bruke mens du strever, avhengig av planens godtgjørelse. Du kan overvåke roamingbruken din online på My Sprint.

Sprint Global Roaming

Sprints Global Roaming-pakke er inkludert i alle Sprint-planene. Det inkluderer ubegrenset SMS-teksting på mer enn 185 destinasjoner, data opp til 2G-hastighet, og samtaler for 20 cent per minutt. Sjekk nettsiden til Sprint for å se om destinasjonen din er på listen.

Hvis du ikke kan leve med 2G-hastigheten, kan du legge til høyhastighetsdata for en dag eller en uke på noen av de 185 destinasjonene

Alle med en Sprint Unlimited-plan har allerede gratis høyhastighetsdata, samtaler og tekst i Canada og Mexico, og gratis langdistansesamtaler fra USA til Canada og Mexico.

Gebyret for andre internasjonale samtaler fra USA er den internasjonale prisen pluss standard airtime-priser. 


Legg igjen en kommentar