Slik spiller du Minecraft på en Chromebook

Du kan spille Minecraft på Windows, Linux, macOS og til og med på mobile enheter som Android eller iOS. Dessverre er det aldri opprettet noen versjon av Minecraft for Chromebook.

Heldigvis kan du installere versjonen av Minecraft for Linux på Chromebooken din ved å sette opp Linux og installere Debian / Ubuntu Minecraft-filen der.


Hvordan få Minecraft på Chromebook

Frem til 2020 var den eneste måten å bruke Linux på Chromebooken din på å aktivere utviklermodus og bruke Crouton til å installere Ubuntu. Nå kan du imidlertid installere Linux fra innstillingssiden for Chromebook.

Når du har gjort det, kan du enkelt installere og spille Minecraft på en Chromebook.

  1. For å installere Linux på Chromebook, åpner du Chromebook-innstillinger og velg Linux (Beta) fra menyen til venstre. Plukke ut Slå på i Linux-ruten.

    Hvis du konfigurerer Linux på Chromebooken din, bruker du opptil 450 MB av din lokale Chromebook-lagring. Bruk Chromebook-filbehandling for å sikre at du har nok lokal lagringsplass tilgjengelig.

  2. I popup-vinduet for Linux-oppsett velger du neste å fortsette. Skriv inn et brukernavn for Linux-økten din og velg Install. Det kan ta flere minutter før Chromebook laster ned og konfigurerer den virtuelle maskinen der Linux skal installeres. Når den er ferdig, ser du et Linux-terminalvindu vises.

  3. Besøk Minecraft nedlastingsside og last ned Debian / Ubuntu Minecraft.deb filen til Chromebooken din. Lagre filen i Linux-filer mappe under Mine filer i Chromebook-lagringsområdet ditt.

  4. Dobbeltklikk på Minecraft.deb filen og velg Install -knappen for å installere Minecraft i den virtuelle Linux-maskinen på Chromebook.

  5. Når installasjonen er ferdig, åpner du App skuff, Klikk på Linux mappe og velg Minecraft-startere.

    Hvis du ser en installasjonsfeil, åpner du terminal app fra appskuffen og skriv inn følgende Linux-kommandoer for å installere den nyeste versjonen av Java Development Kit:

    • sudo apt-get update
    • sudo apt-get upgrade
    • sudo apt-get installer standard-jdk
  6. Dette vil starte Minecraft for Chromebook. Du ser påloggingsvinduet. Bare logg inn på Minecraft-kontoen din for å begynne å spille Minecraft! Når du har startet spillet, laster appen automatisk ned den siste utgivelsen til Linux-beholderen din og installerer oppdateringen.

    Du kan spille Demo uten å kjøpe Minecraft. Men for å spille fullversjonen må du velge Kjøp nå lenke og kjøpe Minecraft Java Edition.


Hvordan spille Minecraft på Chromebook

Minecraft vil fungere bra på Chromebooken din etter å ha brukt trinnene ovenfor for å installere den. Imidlertid kan det hende du finner ut at spillet er litt tøft, eller det kan hende at musen ikke fungerer helt riktig. Det er noen få Chromebook-innstillinger du kan tilpasse for å forbedre ytelsen og redusere sjansen for å oppleve feil.

  1. Aktiver Chrome-flagg. Følgende flagg vil forbedre Minecraft-spillopplevelsen. Hvis du ikke ser noen av flaggene som er tilgjengelige nedenfor, er det ikke tilgjengelig på din versjon av Chromebook, og du trenger ikke å bekymre deg for å aktivere flagget.

    Aktiver alle følgende flagg ved å åpne Chrome-nettleseren, skrive (eller lime inn) URL-en og velge aktivert fra rullegardinlisten.

    • krom: // flagg / # crostini-gpu-support
    • krom: // flagg / # exo-pointer-lock
    • krom: // flagg / # aktivere-peker-lås-alternativer

  2. Optimaliser Minecraft-innstillingene for Chromebook. trykk Esc mens du er i spillet og velger alternativer fra menyen. Å velge video~~POS=TRUNC innstillinger~~POS=HEADCOMP. Juster følgende innstillinger.

    • grafikk: Rask
    • Dempet belysning: Av
    • Gjengi avstand: 10 biter
    • Max Framerate: 30 bilder per sekund
    • skyer: AV
    • partikler: Minimal
    • Enhetsskygger: AV

  3. Hvis du har en lavere Chromecast-enhet, og du finner ut at Minecraft fortsatt kjører ganske sakte, selv etter at du har oppdatert innstillingene ovenfor, kan du installere OptiFine for Minecraft. Denne appen optimaliserer rammeverket for Chromebook-enheter i mindre enden. Bare last ned den nyeste versjonen av Optifine, legg den i Linux-filer mappen, og i terminal vinduetype:

    java -jar OptiFine_1.14.4_HD_U_F5.jar

    (Erstatt navnet på filen med den du lastet ned. I vårt tilfelle ovenfor er filnavnet vårt OptiFine_1.14.4_HD_U_F5).

    Plukke ut Install og OptiFine installeres på Chromebook Linux-installasjonen.

    Hva dette betyr er at selv på en Chromebook kan du spille Minecraft i fullskjermmodus, og det vil gå bra.


Minecraft For Chromebook

På Minecraft-registreringssiden ser du en melding om at Minecraft ikke fungerer på Chromebook. Dette stemmer, men når du bruker fremgangsmåten ovenfor, spiller du ikke Minecraft på Chromebook. Du spiller den på en virtuell Linux-maskin på Chromebook. Så vidt Minecraft-serverne vet, spiller du Minecraft på en Linux-maskin.

Dette betyr at så lenge du har en av de støttede Chromebook-enhetene, kan du kjøre Linux (Beta) og bruke Minecraft på Chromebooken din uten problemer i det hele tatt. Hvis du ikke har en støttet enhet og virkelig vil spille Minecraft, kan du vurdere å oppgradere til en av de bedre Chromebook-ene på markedet i dag.

Legg igjen en kommentar