Slik lagrer du Twitter-videoer på iOS, Android og Windows

Video har blitt en viktig funksjon på Twitter, med både uformelle brukere og store merker som regelmessig laster opp klipp. Å se og dele videoer på Twitter er ganske enkelt, men å lagre dem på datamaskinen, smarttelefonen eller nettbrettet er umulig på plattformen, slik at brukerne blir tvunget til å finne alternative metoder for å laste ned favoritt-Twitter-klippene sine.

Disse trinnene gjelder for alle plattformer og alle enheter.


Hvordan laste ned Twitter-videoer på datamaskinen din

Miguel Co / Web

Nedlasting av Twitter-videoer på en datamaskin er den enkleste metoden og krever ikke installasjon av ekstra programvare.

  1. Åpne en nettleser du ønsker, og gå til Twitter.com. Du trenger ikke logge inn.

  2. Finn tweeten med videoen du vil lagre.

  3. Høyreklikk på datoen for tweeten; det er permalinken.

  4. En meny vises. Plukke ut Kopier adresselenken. Nettadressen til tweeten blir nå lagret på datamaskinens utklippstavle.

  5. Gå til DownloadTwitterVideo.com.

  6. I feltet på nettstedet limer du inn nettadressen til tweeten ved å høyreklikke den med musen og velge Pasta, eller trykk Ctrl + V på Windows, Command + V på Mac ..

  7. Press Enter.

  8. To knapper vises med alternativer for nedlasting av videoen. Velge MP4 for en lavoppløsningsversjon av videoen; MP4 HD for en høyoppløselig versjon.

  9. Høyreklikk på den nye knappen som dukket opp etter å ha valgt nedlastingstype. Det vil si Høyreklikk her og velg 'Lagre lenke som ...'

    Disse instruksjonene bruker Chrome-nettleseren, som fungerer på samme måte i Windows, Mac og Linux. Andre nettlesere kan ha forskjellige etiketter for samme handling.


Hvordan laste ned Twitter-videoer på Android

I motsetning til datamaskinmetoden ovenfor krever lagring av videoer på en Android-enhet en ekstra app, men kan fortsatt utføres raskt.

  1. Last ned gratis + Last ned-appen på Android-enheten din. Denne appen er nødvendig for å lagre Twitter-videoer på enheten din for offline spill.

  2. Åpne den offisielle Twitter-appen på Android-enheten din, og søk etter tweeten som inneholder videoen du vil dele.

    Du kan også kopiere Twitter-videolinken fra en nettleser; den offisielle appen er ikke nødvendig.

  3. Når du har funnet den, trykker du på deleknappen under videoen, og velger deretter Del Tweet via.

  4. + Last ned-appen vises i listen over apper du kan dele videoen til. Trykk på + nedlasting fra listen over apper du kan dele lenken til. Videoen lastes ned automatisk.

    Hvis videoen ikke begynner å lastes ned automatisk, trykker du på nedlastingsknappen. Du må kanskje også gi den tillatelse til å lagre videoer på enheten din; plukke ut Allow hvis du blir spurt.


Slik laster du ned Twitter-videoer på iPhone og iPad

iPhone- og iPad-eiere må legge ned litt mer arbeid enn Android-eiere for å lagre videoer fra Twitter, og det kan også være mer kronglete og tidkrevende.

  1. Last ned den gratis MyMedia-appen til iPhone eller iPad.

  2. Åpne den offisielle Twitter-appen og søk etter tweeten som inneholder videoen du vil lagre.

    Du kan også kopiere Twitter-videolinken fra en nettleser; den offisielle appen er ikke nødvendig.

  3. Trykk på tweeten slik at teksten og videoen fyller hele skjermen. Vær forsiktig så du ikke trykker på noen lenker eller hashtags i tweeten.

  4. Under tweeten, ved siden av hjerteikonet, vil det være et annet ikon som ser ut som en pil som skyter ut av en boks. Trykk på den.

  5. Pek Del Tweet via.

  6. Pek Kopier kobling. URLen til tweeten blir nå lagret på enhetens utklippstavle.

  7. Lukk Twitter-appen og åpne MyMedia-appen.

  8. Pek nett~~POS=TRUNC leseren~~POS=HEADCOMP fra bunnmenyen.

  9. I feltet øverst i appen skriver du inn www.TWDown.net og trykker på Go. Dette laster i hovedsak et nettsted i MyMedia-appen.

  10. Rull ned på websiden til du ser et felt som leser Skriv inn video. Trykk på dette feltet slik at markøren vises, og trykk deretter på og hold fingeren kort på den, og slipp for å få opp Pasta alternativet.

  11. Pek Pasta å lime inn tweets nettadresse i feltet.

  12. Trykk på Last ned knappen ved siden av feltet.

  13. Nettsiden vil nå lastes inn på nytt og gi deg flere nedlastingskoblinger for videoen din i en rekke størrelser og oppløsninger. Trykk på den du vil laste ned.

  14. Så snart du trykker på en nedlastingskobling, vil en meny dukke opp. Trykk på Last ned filen, og skriv deretter inn et navn på den lagrede videoen.

  15. Trykk på på bunnmenyen Media. Du bør se den lagrede videoen din på denne skjermen.

  16. Trykk på filens filnavn.

  17. En ny meny vil dukke opp med en liste over alternativer. Trykk på Lagre til kamerarulle for å lagre en kopi av Twitter-videoen din til iOS-enhetens Camera Roll-mappe. Du kan nå åpne den i andre apper, akkurat som du ville gjort hvis du hadde laget videoen selv.


Legg igjen en kommentar