Slik får du Fortnite på en Chromebook

Fortnite er et enormt populært skytespill tilgjengelig for Windows, macOS, iOS, Android, PlayStation 4, Xbox One og Nintendo Switch. Epic støtter ikke Linux eller Chrome OS, noe som betyr at det ikke er noen offisiell måte å spille Fortnite på en Chromebook, selv om den kjører Linux.

Det er to måter å komme seg rundt Epics tilsyn og få Fortnite på Chromebook: sideload Android-appen, eller bruk Chrome Remote Desktop for å spille Windows- eller macOS-versjonen av spillet eksternt.

Pixabay


Hvorfor fungerer ikke Fortnite på Chromebooks?

Epic bestemmer hvilke plattformer Fortnite skal slippes på, og de har valgt å ikke støtte Chrome OS eller Linux. Det betyr at det ikke er noen offisiell måte å spille Fortnite på en Chromebook, selv om du installerer og kjører en fullversjon av Linux.

Hvis Epic noen gang bestemmer seg for å støtte Linux, vil kjøring av Linux Fortnite-appen være den beste måten å spille Fortnite på Chromebooken din. Inntil da kan du enten sidelaste Fortnite Android-appen eller spille med Chrome Remote Desktop koblet til en datamaskin som kan spille Fortnite.

Siden Epic ikke offisielt støtter sidelading av Fortnite Android-appen på Chromebooks, er kompatibilitet ikke så bra. Du må kunne kjøre Android-apper, du trenger en 64-biters prosessor og Chrome OS 64-bit, og du trenger minst 4 GB RAM. Hvis du oppfyller alle disse kravene, kan det fungere.


Slik laster du Fortnite Android-appen på Chromebook

Selv om det er mulig å laste Epic Games-installasjonsprogrammet og Fortnite sidelengs på noen Chromebooks, er det en ganske komplisert prosess, og det fungerer ikke med de fleste Chromebooks.

Du må aktivere utviklermodus, aktivere Android-apper, aktivere apper fra ukjente kilder og laste ned Epic Games-lanseringen selv ved hjelp av en Android-telefon. Når alt kommer til alt, hvis Chromebook ikke oppnår karakteren, vil du ikke kunne installere eller spille Fortnite.

Slik sideloaderer du Fortnite på Chromebooken din:

  1. Aktiver utviklermodus på Chromebook.
  2. Aktiver Android-apper på Chromebook.
  3. Naviger til innstillinger > Google Play-butikken > Administrer Android innstillinger.

  4. Pek Sikkerhet.

  5. Trykk Ukjente kilder.

  6. Naviger til fortnite.com/android ved hjelp av en Android-enhet, og lagre EpicGamesApp.apk når du blir bedt om det.

  7. Koble Android-telefonen din til Chromebooken din med en USB-kabel, og overfør EpicGamesApp.apk til Chromebooken din.
  8. Kjør EpicGamesApp.apk på Chromebook.

  9. Klikk Package Installer.

  10. Klikk eller trykk Install.

  11. Klikk eller trykk Åpne.

  12. Klikk eller trykk Install.

    Hvis du ser en grå ENHETEN STØTTES IKKE i stedet for en gul installasjonsknapp som betyr at Chromebook ikke er i stand til å kjøre Fortnite.

  13. Fullfør installasjonen, og begynn å spille Fortnite.


Slik spiller du Fortnite på Chromebook ved hjelp av Chrome Remote Desktop

Hvis Chromebook ikke er i stand til å installere eller kjøre Android-versjonen av Fortnite, kan du prøve å spille via Chrome Remote Desktop. Dette er en app som kobler Chromebooken din til en stasjonær eller bærbar Windows eller macOS datamaskin og du bruker faktisk den datamaskinen til å spille Fortnite.

For å bruke denne metoden trenger du en Windows eller macOS datamaskin som kan spille Fortnite og en rask Internett tilkobling.

Sakte nettverkshastigheter, Chromebook maskinvaren og Windows eller MacOS maskinvaren kan alle påvirke Fortnites samlede ytelse ved hjelp av denne metoden. Mens denne metoden fungerer, vil den generelle ytelsen være dårligere enn om du bare spilte på din Windows eller macOS datamaskin.

Slik spiller du Fortnite på en Chromebook ved hjelp av Chrome Remote Desktop:

  1. Installer Chrome Remote Desktop på en datamaskin som kan spille Fortnite.

  2. Installer Chrome Remote Desktop på Chromebook.

  3. Bruk Chromebook til å koble til Windows- eller macOS-datamaskinen og angi PIN-koden din, hvis du blir bedt om det.

  4. Åpne Epic Games Store og kjør Fortnite.

  5. Spill Fortnite gjennom Chrome Remote Desktop.


Legg igjen en kommentar