Slik laster du opp lagrede bilder eller videoer til Snapchat

Bilder eller videoer du har lagret på mobilenheten din kan lastes opp til Snapchat gjennom Memories-funksjonen. Du kan dele den på Snapchat enten som en melding eller som en historie.

Dette gjør det veldig praktisk å dele bilder og videoer etter øyeblikket har gått. Det betyr også at du ikke trenger å ta alt gjennom Snapchat-appen hvis du vil dele det.

Følg trinnene nedenfor for å finne ut hvor du får tilgang til enhetens bilder og videoer i Snapchat, og velg en å sende.

Disse instruksjonene gjelder iOS- og Android-enheter. Eventuelle forskjeller kalles ut nedenfor.


Hvordan få tilgang til Snapchat-minner

Theresa Chiechi / Web

Snapchat Memories lar deg både lagre snaps du tar gjennom Snapchat-appen og laste opp eksisterende bilder / videoer fra enheten din. Slik får du lett tilgang til Memories-funksjonen i Snapchat:

  1. Åpne Snapchat-appen og naviger til kamerafanen (hvis du ikke allerede bruker den) ved å sveipe til venstre eller høyre gjennom fanene.

  2. Trykk på det lille dobbeltbildeikon vises rett under Kamera knapp.

En ny fane merket Memories vil gli opp fra bunnen av skjermen som viser et rutenett med snaps hvis du lagret noen. Hvis du ikke lagret noen ennå, vil denne fanen være tom. 


Slik begynner du å laste opp bilder og videoer

1: 06

For å laste opp noe fra enheten din, må du bruke Memories-funksjonen. Du kan redigere bilder i SnapChat-appen. Hvis du sender en video, kan du trimme den i Snapchat, deaktivere lyd, legge til tekst og tegne over den før du sender den.

  1. In Minner du bør se tre faner: Snaps, Camera Roll og My Eyes Only. (Hvis du ikke har konfigurert det, vil du ikke se My Eyes Only.) Trykk på kamera~~POS=TRUNC for å bytte til riktig fane.

    Elementene i kamerarullen er bildene og videoene som er på telefonen din. For å sikkerhetskopiere elementer til Snapchat, konfigurer du bare mine øyne. Velg snaps du vil gjøre private, trykk på låseikon nederst på skjermen, og følg instruksjonene på skjermen.

    Du må kanskje tillate Snapchat å få tilgang til bildene på enheten din først. Hvis du ikke har gjort dette ennå, bør det dukke opp en popup som ber om din tillatelse. Trykk på OK å fortsette.

  2. Velg et bilde eller en video du vil sende som en melding til venner, eller legg ut som en historie.

  3. Trykk på menyen øverst til høyre, representert med tre prikker.

  4. Velg Edit Photo (iOS) eller Rediger Snap (Android).

  5. Lage valgfrie redigeringer til bildet eller videoen din ved hjelp av verktøyene som vises for tekst, emoji, tegninger, filtre eller klipp ut og lim inn redigeringer.

    Du vil ikke kunne bruke filtre med Bitmoji eller animasjoner siden bildet eller videoen ble tatt utenfor Snapchat-appen. Du bør imidlertid i det minste kunne bruke et av de mange fargede filtrene.

  6. Når du er ferdig med å redigere, trykker du på Ferdig og deretter kan du lagre bildet eventuelt med instruksjonene som vises.

  7. Du trenger ikke å lagre det redigerte bildet for å sende det. Hvis du vil sende uten å lagre, trykker du på send-knappen å sende det opplastede snapet ditt til venner som en melding eller å legge det ut som en historie.


Snapchats formatering av opplastede bilder og videoer

Du vil kanskje legge merke til at noen av bildene og videoene du bestemmer deg for å laste opp til Snapchat, ser annerledes ut enn de du tar direkte gjennom appen. For eksempel kan noen virke beskåret med svarte kanter rundt dem, mens andre kan bli zoomet inn med ytterkantene avskåret. Snapchat vil gjøre sitt beste for å få bildet eller videoen til å se bra ut til å sende, men fordi den ikke ble tatt direkte gjennom appen, vil den ikke nødvendigvis se perfekt ut.


Tredjeparts løsningsapps blokkert

Før Memories-funksjonen ble introdusert, pleide det å være flere apper tilgjengelig fra tredjepartsutviklere som hevdet å hjelpe Snapchat-brukere å laste opp bilder eller videoer til Snapchat. Snapchat har siden utestengt tredjepartsapper, og sier at det er et brudd på selskapets bruksvilkår.

Legg igjen en kommentar