Slik laster du ned YouTube-videoer på Android-enheten din

Det er enkelt å laste ned YouTube-videoer på Android og lagre videoene for offline bruk, slik at du kan se YouTube uten Wi-Fi eller datatilkobling, for eksempel når du er i et fly eller i et område med dårlig tilkobling. Å bruke den offisielle YouTube-appen er en måte å laste ned YouTube-filmer, musikkvideoer og annet innhold, som vil lagre innholdet som EXO-filer. Selv om dette kan fungere for deg, er det også gratis YouTube-videonedlastere du kan prøve ut.

Informasjonen nedenfor skal gjelde uansett hvem som har laget Android-telefonen din: Samsung, Google, Huawei, Xiaomi, etc. Se hvordan du laster ned YouTube-videoer til iPhone hvis du bruker en iPhone.


YouTube Premium

Hvis du har et YouTube Premium-abonnement, kan du laste ned YouTube-videoer fra den offisielle YouTube-appen. Dette krever et betalt abonnement, men det er en prøveperiode, og den kommer med andre funksjoner utover muligheten til å lagre videoer.

For å lagre en video fra YouTube til din Android, start YouTube-appen, finn videoen du vil laste ned, og trykk deretter på Last ned under videoen og velg kvalitetsalternativer, for eksempel 720p eller 360p.

Hvis du abonnerer på YouTube Premium, vil OK knappen vises i stedet for Få YouTube Premium.


TubeMate YouTube Downloader

TubeMate er en gratis tredjepartsapp som laster ned videoer fra YouTube, Vimeo, Dailymotion og andre videostreamingtjenester.

 1. Last ned TubeMate.

  TubeMate er ikke tilgjengelig fra Google Play Store. Last ned den som en APK-fil.

 2. Åpne appen og søk etter videoen du vil laste ned fra YouTube.
 3. Trykk på Last ned ikonet.

 4. Velg kvaliteten på videoen du vil laste ned.
 5. Trykk på den røde Last ned ikonet.

 6. Trykk på den lille, hvite nedlastingen ikonet fra bunnen av appen for å finne den offline videoen. Derfra flytter du den til et nytt sted, trekker ut lyden fra videoen, gir den nytt navn eller sletter den.


Y2mate Downloader for YouTube

Y2mate er et nettsted som laster ned videoer fra YouTube til datamaskinen din, hvoretter du kan overføre filene til Android-enheten din. En annen måte å bruke Y2mate på er fra din Android-telefon eller nettbrett ved hjelp av en nettleser som Chrome eller Firefox.

 1. Besøk Y2mate og skriv inn nettadressen til YouTube-videoen. Du kan også søke på YouTube direkte fra tekstboksen.

  Når du bruker Y2mate fra en Android-enhet, kopier du YouTube-lenken fra YouTube-appen. Gå til videoen, trykk Dele > Kopier link.

 2. Velg kvaliteten på videoen du vil laste ned, og velg deretter Last ned.

  Det kan ta flere sekunder eller lenger før videoen konverteres til MP4.

 3. Hvis du laster ned YouTube-videoen fra datamaskinen din, velger du Last ned .mp4 og velg en mappe for å lagre YouTube-videoen. Gi videoen nytt navn hvis du vil. (På Android får du ikke velge en mappe eller gi nytt navn til filen.)

 4. Etter at YouTube-videoen er lastet ned til datamaskinen, overfører du filen til Android for å se den.

Legg igjen en kommentar