Hvordan Snapchat med musikk som spilles fra telefonen din

Integrering av musikk i Snapchat-videoer og historier pleide å være vanskelig fordi brukere ikke kunne laste opp forhåndsinnspilte videoer eller bruke apper fra tredjeparter.

Heldigvis fikk folkene på Snapchat beskjeden om at brukerne vil ha musikk i snaps, så en oppdatering av appen gjorde det til slutt mulig å bruke forhåndsinnspilte videoer og spille musikk på enheten din i bakgrunnen når videomeldinger blir tatt opp.

Web / Ashley DeLeon

Disse instruksjonene gjelder den siste versjonen av Snapchat for Android og iOS.


Hvordan sende snapchats med musikk

Tillegget til en musikkfunksjon i Snapchat er noe som bringer den mer på farta med andre konkurrerende sosiale videoapper - spesielt Instagram.

Det er også ganske enkelt å gjøre, og du trenger egentlig ikke ta noen kompliserte ekstra trinn i Snapchat-appen for å sette musikk i videoene dine.

Før du ville ha musikk å spille i Snapchat-videoene dine før denne oppdateringen, trengte du en annen enhet eller datamaskin for å spille den. Brukere benyttet seg også av tredjepartsmusikkappen Mindie før Snapchat kuttet tilgangen.

  1. Åpne favorittmusikkappen din og spill hvilket som helst spor du vil ha. Enten det er iTunes, Spotify, Pandora, SoundCloud eller en hvilken som helst annen app, så lenge den spiller musikk på telefonen din, kan du bruke den med Snapchat.

    Husk at Snapchat tar opp musikken med et ganske høyt volum, så vurder å skru den av i musikkappen din hvis du vil at din egen stemme eller andre bakgrunnslyder i videoen skal høres gjennom musikken.

  2. Start Snapchat (med musikken som fortsatt spilles), naviger til kamerafanen og hold den store rekord knappen ned for å spille inn videomeldingen. Den tar opp all musikken enheten din spiller samtidig. 

  3. Før du sender eller legger ut videoen, sveiper du ned fra toppen av skjermen og bruker varslingspanelet for å sette musikken på pause. Gå deretter tilbake til Snapchat for å se / lytte til videoforhåndsvisning.

  4. Hvis du er fornøyd med forhåndsvisningen av videoen og musikken som spilles sammen med den, kan du fortsette og legge den ut.

    Gå og se gjennom noen av de morsomme linsene som har innebygde musikkspor. Snapchat har tatt med flere linser som dette - hvorav noen har nye singler fra populære artister - som automatisk begynner å spille musikk så snart du aktiverer linsen. Nye blir lagt til hver dag, så fortsett å sjekke.


Legg igjen en kommentar