Slik henter du en slettet telefonsvarer på Android

Ved et uhell slettet en viktig telefonsvarer? Miste en melding du absolutt måtte ha? Frykt ikke, det er noen få metoder for å gjenopprette en slettet telefonsvarer på Android-enheter.


Gjenopprette slettet telefonsvarer ved hjelp av Voicemail-appen

Selv etter at du har slettet en telefonsvarer, lagres dataene på enheten din i en bestemt tid. Hvis du slettet noe du ikke mente, følger du disse trinnene for å prøve å få det tilbake.

  1. Åpne mobilsvar app og trykk på meny.

  2. Pek Slettede telefonsvarer. Appen viser deg en liste over telefonsvarer som er tilgjengelige for gjenoppretting. Trykk og hold på den du vil beholde.

  3. Avhengig av telefonmodellen din, vil den enten legge til en hake i telefonsvareren eller åpne en kontekstmeny. Trykk uansett Spar for å fjerne den fra den slettede talemeldingsmappen.


Bruk en tredjepartsapp for å gjenopprette slettede telefonsvarer

Noen ganger, hvis dataene dine blir ødelagt eller en veldig gammel telefonsvarer ved et uhell blir slettet, vil du ikke kunne gjenopprette den via Voicemail-appen. Hvis du er bekymret for at dette skjer, er det noe å se på å laste ned en tredjepartsapp for å sikkerhetskopiere telefondataene dine.

Det er flere slike apper, men MiniTool Power Data Recovery eller EaseUS Data Recovery Wizard er et par gode alternativer.

Begge har intuitive grensesnitt og lar brukerne gjenopprette data på noen gigabyte - mer enn nok for en og annen telefonsvarer - før du blir bedt om å oppgradere til en betalt versjon. Her er trinnene du vil følge, uavhengig av hvilken programvare du velger.

  1. Forsikre deg om at du installerer programvaren på en enhet som er skilt fra telefonen, for eksempel datamaskinen eller den bærbare datamaskinen. Hvis det skjer noe katastrofalt med telefonens minne, vil det ikke hjelpe deg å ha sikkerhetskopi lagret på den samme enheten.

  2. Du må koble til Android-enheten din når du er klar til å gjenopprette dataene dine. Bruk en USB-kabel til å koble enheten til datamaskinen din, og åpne deretter programvaren.

  3. Når du har valgt enheten, velger du Skanne. I noen programvare blir du bedt om å velge hvilken type data du vil skanne etter. Hvis du får dette alternativet, vil du velge talepostmeldinger.

  4. Etter noen minutter vil programvaren gi deg muligheter for hvilke data som kan gjenopprettes. Se etter telefonsvareren du mangler, og du bør kunne gjenopprette den til enten mobilenheten eller datamaskinen din.


Andre alternativer for å hente en slettet telefonsvarer

Avhengig av operatør og telefonmodell, kan det være andre tilgjengelige alternativer. Søk etter enhetsspesifikk kundestøtte online, eller ring kundeservice og se om det er noe de kan tilby.

Legg igjen en kommentar