Slik installerer vi Viber for Android

Det er flere VoIP-apper for Android som ringer gratis via en internettforbindelse, enten ved hjelp av Wi-Fi eller en dataplan. En populær VoIP-app er Viber. Viber krever ikke brukernavn og passord. Den bruker mobiltelefonnummeret ditt og integrerer det i kontaktlisten din. Viber har eksistert lenge nok til å avgrense tilnærmingen og bygge en etterfølger; den har en stor brukerbase. Med Viber er det enkelt å sette opp og ringe.

Instruksjonene i denne artikkelen gjelder Android-telefoner med Android 4.1 og nyere.


Hva du trenger for å installere Viber

Viber krever en kompatibel og støttet smarttelefon. De fleste Android-enheter er kompatible, og Android-enheter er flest i listen over modeller som støttes. Dette er fordi Android er et åpent operativsystem med hensyn til maskinvareintegrasjon og programvareutvikling.

Instruksjonene for å installere og konfigurere Viber på iPhone og iPad ligner på installasjonsprosessen på Android-enheter. Imidlertid støttes iPad bare delvis.

Viber krever også en internettforbindelse ved hjelp av enten Wi-Fi eller mobil. Viber ringer via Wi-Fi-hotspots, inkludert hjemme og på kontoret, og gjennom en dataplan for samtaler mens du er på farten. Hvis du ikke har en ubegrenset dataplan, betaler du for hver MB data du bruker på samtaler og meldinger. Viber-støtte sier at appen bruker 240 kB data per minutt i bruk, opp og ned. Det gir 14 MB per time kommunikasjon.

Før du kan ringe, trenger du en liste over venner. Du kan ikke ringe Viber eller sende Viber-meldinger til folk som ikke bruker Viber.


Nedlasting og installasjon

Slik installerer vi Viber på en Android-telefon:

  1. Åpne Google Play på Android-enheten, og søk deretter etter Viber for å gå til Viber-app-siden.

  2. Pek Install for å automatisk laste ned og installere appen.

  3. Pek Åpen.

  4. Trykk på på velkomstskjermen som viser funksjonene i appen Fortsett, og skriv deretter inn mobilnummeret ditt.

  5. Viber oppdager automatisk posisjon og retningsnummer. Hvis stedet ikke er riktig, velger du riktig sted.

  6. Når du blir bedt om tillatelse til å gi Viber tilgang til kontaktlisten din, må du godta eller nekte tillatelse.

  7. Viber sender deg en aktiveringskode i en tekstmelding for å bekrefte at du er eieren av telefonnummeret. Skriv inn den firesifrede koden og begynn å ringe til vennene dine.


Få mest mulig ut av Viber

Du sparer penger med Viber hvis du har et antall kontakter du ofte ringer (for eksempel familie, venner og kolleger) og som bruker smarttelefoner. Be dem om å installere Viber, og samtalene med dem vil være gratis, spesielt hvis du ringer ved hjelp av Wi-Fi-sone. Du kan også organisere gruppemeldinger i Viber og gjøre appen til et samarbeidsverktøy.

Legg igjen en kommentar