Slik laster du ned FaceTime for Mac, iOS og mer

Apple FaceTime er en av de beste videochatappene på markedet. Som de fleste Apple-tjenester fungerer FaceTime på de fleste Apple-enheter. Mens den debuterte på iPhone 4, kan du nå FaceTime med alle som har en iPhone, iPod touch, iPad eller Mac. Apple tilbyr ikke FaceTime for Android, Windows eller Linux.

Instruksjonene i denne artikkelen gjelder iPhone-, iPad- og iPod touch-enheter som kjører iOS 5 eller nyere, og Mac-maskiner som kjører macOS X 10.6 eller nyere.


Slik laster du ned FaceTime for iPhone og iPad

Du trenger ikke å laste ned en FaceTime-app for iPhone, iPad eller iPod touch. Den installeres på alle iOS-enheter som kjører iOS 5 eller nyere.

Hvis enheten din har iOS 5 eller nyere, og FaceTime-appen ikke er til stede, kan det hende at enheten ikke kan bruke den fordi enheten for eksempel ikke har et brukervendt kamera. Apple tilbyr ikke appen på enheter som ikke kan bruke den. En annen grunn til at FaceTime kanskje ikke er til stede på enheten, er at den ble deaktivert ved hjelp av den innebygde begrensningsfunksjonen.

Hvis du har slettet FaceTime fra en iOS-enhet, kan du gå til App Store for å installere den gratis.


Slik laster du ned FaceTime for macOS

FaceTime leveres forhåndsinstallert med nyere versjoner av macOS, så hvis programvaren din er oppdatert, bør du ha programmet. Hvis ikke, last ned FaceTime fra Mac App Store. For å bruke Mac App Store, må du kjøre macOS X 10.6 eller nyere. Hvis du har det operativsystemet, er Mac App Store tilgjengelig i docken eller det innebygde App Store-programmet.

Finn Facetime i Apple Store og klikk på Kjøpe -knappen for å kjøpe FaceTime-programvaren med din Apple ID (og installere den på din Mac. Versjonen av FaceTime i Mac App Store er for eldre versjoner av macOS (den siste versjonen av OS som er nevnt er 10.6). Dette er bare nyttig hvis du har en eldre Mac.

Med desktopversjonen av FaceTime kan du ringe FaceTime-samtaler til andre Mac-maskiner som kjører programvaren, samt iPhones, iPads og iPod touch som kjører den.


Legg igjen en kommentar