Slik installerer du KSP Mods

Kerbal Space Program (KSP) er et spill med mye innhold som kan holde deg opptatt i flere timer. Imidlertid har fansamfunnet gitt enda mer innhold ved å lage modifikasjoner for det som kan gjøre det vanskeligere, legge til livskvalitetsforbedringer eller bare endre måten du spiller spillet på. Nesten alle disse modene er helt gratis, men du må vite hvordan du installerer KSP mods først.

Denne artikkelen leder deg gjennom prosessen med å installere Kerbal Space Program mods, og anbefaler noen av de beste modsene hvis du akkurat har begynt.


Hvor kan jeg finne modifikasjoner for Kerbal Space Program?

Det er flere steder på nettet for å finne Kerbal Space Program mods, men noen skiller seg definitivt ut.

Et par steder å komme i gang er:

  • Curse Forge: Det beste stedet å komme i gang. Curse Forge er et flott sted å finne mods for flere populære spill, og KSP er en av de beste seksjonene. Det er gode metoder for sortering og søk, og tilgjengelige mods er ganske pålitelige.
  • De offisielle KSP-forumene: Det er en ganske omfattende liste her, men det er litt vanskeligere å se gjennom dem alle. Dette er en flott ressurs hvis du vet nøyaktig hva du leter etter, men det er vanskeligere å bare bla gjennom.

Slik installerer du KSP Mods

Heldigvis er det ganske enkelt å installere Kerbal Space Program mods.

Generelt er det sannsynligvis en god ide å bare installere en mod om gangen. For mange kan føre til at spillet ditt kjører mye saktere, og ikke alle mods spiller bra sammen. Prøv hver enkelt ut individuelt før du begynner å kombinere dem.

  1. Når du har funnet en du vil prøve, laster du ned filen. Det vil mest sannsynlig ha en .zip-utvidelse.

  2. Når den er lastet ned, finn den nye filen og pakk den ut. Det skal gi deg en ny mappe med navnet på modet.

  3. Finn KSP-mappen din på datamaskinen. Hvis du har lastet ned spillet på Steam og ikke finner filmappen, høyreklikker du spillet i Steam-biblioteket ditt, velger Eiendommer > Lokale filer > Bla gjennom lokale filer.

  4. I KSP-mappen åpner du GameData mappe. Dra modfilmappen til GameData-mappen.

  5. Det er alt det er med det. Neste gang du laster inn Kerbal Space Program, bør moden din lastes sammen med den.


Hvilke modaler for Kerbal Space Program bør jeg begynne med?

Dette avhenger virkelig av hva du vil legge til i Kerbal Space Program. Bla gjennom de mest populære på Curse Forge for å få en følelse av hva andre spillere liker å bruke, eller sjekk forumene for å se om det er noe spesifikt du leter etter.

MechJab er en av de mest populære - den legger til et autopilotsystem i spillet, men gir også mange data om maskinene du ikke finner i basisspillet. Kerbal Attachment System er et annet anstendig tillegg, som gir deg mange nye verktøy å leke med.

Legg igjen en kommentar