Hvordan redusere iPhone e-postlagring

For mange iPhone-brukere er mengden lagringsplass som er tilgjengelig på enhetene til en premie. Med alle appene, bildene, sangene og spillene er det enkelt å overskride lagringsgrensene - spesielt på en 8 GB eller 16 GB telefon. Hvis du ikke har nok plass, kan du rydde opp i e-posten din. E-post tar mye lagringsplass, og hvis du trenger alt ledig plass du kan få, er det et utmerket sted å gjøre noen endringer. Her er tre måter å få e-post til å ta mindre plass på iPhone.

Disse instruksjonene gjelder for enheter med iOS 12 eller nyere.

Fanatisk studio / Getty Images 


Ikke last inn eksterne bilder

De fleste av oss får e-poster med bilder i, for eksempel nyhetsbrev, annonser, bekreftelser på kjøp eller spam. For å vise bildene som er innebygd i hver e-post, må iPhone laste ned disse bildene. Og siden bilder tar mer lagringsplass enn tekst, kan det legge til mye brukt minne.

Hvis du har det bra med e-postmeldingen din, er det bare å blokkere iPhone fra å laste ned dette innholdet.

  1. Pek innstillinger, velg deretter Post.

  2. Rull ned til meldinger seksjonen og flytt Last inn eksterne bilder vippebryter til Av / hvit.

  3. Selv om du blokkerer eksterne bilder (bilder lagret på andres webserver), vil du fremdeles kunne se bilder sendt til deg som vedlegg.

Siden du ikke laster ned så mange bilder, tar det mindre data å få posten din, noe som betyr at det vil ta lengre tid å nå den månedlige datagrensen.


Slett e-post tidligere

Når du trykker på søppelboksikonet når du leser e-post eller sveiper over innboksen og trykker på Slett, sletter du ikke e-posten. Det du faktisk forteller din iPhone er, "neste gang du tømmer søpla, sørg for å slette denne." E-post blir ikke slettet umiddelbart fordi iPhone-e-postinnstillingene styrer hvor ofte iPhone tømmer søpla.

Elementene som venter på å bli slettet tar plass på telefonen din, så hvis du sletter dem tidligere, frigjør du plass raskere. Slik endrer du denne innstillingen:

  1. Åpne innstillinger app og velg Passord og kontoer. Trykk deretter på e-postkontoen hvis innstilling du vil endre.

  2. Pek Konto, velg deretter Avansert, gå til Slett meldinger delen, og trykk på fjerne.

  3. Trykk på en av dem aldri, Etter en dag, Etter en ukeeller Etter en måned. E-postene du sletter, vil la telefonen din (og lagring av den) være i timeplanen du valgte.

Ikke alle e-postkontoer støtter denne innstillingen, så du må eksperimentere for å se hvilken du kan bruke dette tipset med.


Ikke last ned noen e-post i det hele tatt

Hvis du vil bli ekstrem eller ønsker å bruke lagringsplassen din til noe annet, må du ikke konfigurere e-postkontoer på iPhone. På den måten vil e-post ta opp 0 MB av lagringsplassen din.

Hvis du ikke konfigurerer e-postkontoer, betyr ikke det at du ikke kan bruke e-post på telefonen din. I stedet for å bruke Mail-appen, gå til nettstedet for e-postkontoen din (for eksempel Gmail eller Yahoo Mail) i en nettleser og logg inn på den måten. Når du bruker nettpost, lastes det ikke ned e-post til telefonen din.

Legg igjen en kommentar