Hvordan installere Minecraft Forge

Minecraft er flott alene, men installering av Minecraft-modi fra samfunnet åpner opp nye måter å spille på, og noen av de beste er bygget på Minecraft Forge. Mods er bokstavelig talt brukeropprettede modifikasjoner for Minecraft som legger til nytt innhold, får det til å løpe bedre og se bedre ut, gjøre livet ditt enklere i spillet og mer. Du trenger Forge først, så vi viser deg hvordan du installerer Minecraft Forge, og gir deretter noen tips om hva du skal gjøre når du har det.


Hva er Minecraft Forge?

Minecraft Forge er et gratis applikasjonsprogramgrensesnitt (API) og mod loader for Minecraft: Java Edition. Modutviklere innen Minecraft-fellesskapet bruker API for å forenkle opprettelsen av modene sine, og deretter bruker spillerne Forge for automatisk å laste kompatible mods.

I mindre tekniske termer gjør Minecraft Forge det ekstremt enkelt å installere kompatible Minecraft-mods. Hvis et mod støtter Forge, kan du installere det modet ved å dra og slippe filene bokstavelig talt hvis du har Forge installert.

michal-rojek / iStock / Getty

Når du laster ned og installerer Minecraft Forge, gir Minecraft: Java Edition deg muligheten til å spille vaniljeutgaven eller din Forge-moddede utgave hver gang du spiller. Å velge Forge får Minecraft Forge til å laste inn alle modene dine automatisk, mens du velger vaniljeversjonen lar deg spille uten noen mods.

På grunn av måten du kan velge å laste Forge eller vanilje Minecraft, trenger du aldri å bekymre deg for at Forge eller en individuell mod bryter spillet ditt. Hvis noe rart skjer, kan du alltid bare spille vaniljeversjonen av Minecraft til det kommer en lapp for Forge, den fornærmende moden eller Minecraft selv.

Store Minecraft-oppdateringer forårsaker ofte feil med Forge og individuelle mods. Når det skjer, kan du velge å kjøre vaniljeversjonen til det kommer flere oppdateringer, eller prøv å fjerne alle modene dine og legge dem til igjen om gangen for å se hvilken som forårsaker problemer.


Hvordan installere Minecraft Forge

Prosessen med å laste ned og installere Minecraft Forge er veldig grei. Du må først laste ned installasjonsprogrammet fra det offisielle Forge-nettstedet, kjøre installasjonsprogrammet med de riktige alternativene valgt, og deretter starte Minecraft. Når du har gjort det, vil du kunne installere og kjøre hvilken som helst Forge-kompatibel mod du liker.

For å installere Minecraft Forge, følg hvert av disse trinnene i rekkefølge:

  1. Naviger til det offisielle Forge-nettstedet.

  2. Plukke ut Windows installer hvis du har Windows eller klikker Installer hvis du har en Mac- eller Linux-datamaskin.

    Hvis du ikke har noen spesifikke modi i tankene, kan du laste ned den anbefalte versjonen. Noen eldre mods fungerer bare med eldre versjoner av Forge, i så fall må du velge vis alle versjoner, og finn deretter den kompatible versjonen.

  3. Det neste skjermbildet viser en annonse. Vent til annonsetimeren går tom, og velg deretter Hopp øverst til høyre. Ikke klikk noe annet på siden.

    Hvis du har en annonseblokkering, eller hvis nettleseren blokkerer annonser naturlig, vil du se en tom skjerm. Ikke klikk på noe. Bare vent, og neste side lastes inn.

  4. Vent til Forge har lastet ned, og åpne deretter filen du lastet ned. Når installasjonsprogrammet er åpent, velger du Installer klient, velg deretter OK.

  5. Start Minecraft-klienten din, og velg pil opp ved siden av Spille for å åpne profilmenyen.

    Forge fungerer bare med Minecraft: Java Edition. Hvis du bruker Windows 10, må du sørge for at Minecraft: Java Edition er installert, og ikke versjonen av Minecraft som selges i Microsoft Store.

  6. Velg profilen som heter Smi, velg deretter Spille.

  7. Vent til spillet er fulladet, og avslutt Minecraft.

    Lasting og avslutning av Minecraft med Forge-profilen valgt fullfører installasjonen av Forge. Når du er ferdig med denne prosessen, er du klar til å begynne å installere Forge-avhengige Minecraft mods.


Hva kan du gjøre med Minecraft Forge?

Som spiller er Minecraft Forge en automatisert mod loader. Den ser etter kompatible mods, og laster dem opp hver gang du spiller, så lenge du velger Forge fra Minecraft: Java Edition-profilmenyen. Du kan kjøre så mange mods som du vil, selv om du kjører for mange kan forårsake ytelsesproblemer, og noen mods fungerer ikke bra med andre.

Mods kan forbedre eller endre grafikken i spillet ditt, introdusere nye spillmodi og mekanikk, forbedre lager- og utformingssystemer og mer. Det er enda et mod for å legge til samme type virtuell virkelighetsfunksjonalitet til Minecraft: Java Edition som Minecraft for Windows 10 har rett ut av esken.

De 15 beste Minecraft-modiene du trenger å sjekke ut

Det beste er at siden Forge er en automatisert laster, er alt du trenger å gjøre å laste ned modet du vil ha, plassere det i Minecraft-mappen og starte Minecraft. Så lenge du har valgt Forge-profilen, lastes modet ditt uten ytterligere konfigurasjon eller arbeid som kreves fra din side.


Legg igjen en kommentar