Slik installerer du iTunes på Windows

Apple iTunes er den beste måten å migrere data mellom Apple-enhetene dine og din Windows-baserte PC. I Windows 10 laster du ned iTunes fra Microsoft Store. I Windows 8 eller Windows 7 er nedlastingen tilgjengelig fra Apple.

Instruksjonene i denne artikkelen gjelder Windows 10, Windows 8 og Windows 7.


Slik installerer du iTunes på en Windows 10-PC

Få tilgang til nedlastingen fra skrivebordet ditt i Windows 10.

 1. I Windows-søkeboksen skriver du inn itunes og i Beste kamp delen velger iTunes Installer App.

  Alternativt kan du søke etter iTunes i Microsoft Store online.

 2. Plukke ut for å laste ned iTunes.

 3. Når nedlastingen er fullført, velger du Start.

 4. iTunes-programvarelisensavtale vindu, velg Enig.

 5. Velkommen skjerm, velg Enig hvis du godtar å dele detaljer om biblioteket ditt med Apple eller velge Nei takk å avslå.

 6. Plukke ut Logg på iTunes Store hvis du har Apple-ID og passord. Hvis du ikke har en konto, velger du Gå til iTunes Store og registrer deg for en Apple ID for å bruke iTunes.

 7. Importer CDene dine til iTunes-biblioteket. Dette konverterer sangene på CDene til MP3- eller AAC-filer. 

 8. Sett opp iPod, iPhone eller iPad med iTunes og begynn å bruke den.


Slik installerer du iTunes på en Windows 8 eller 7 PC

I Windows 8 eller Windows 7 er nedlasting av iTunes-programvaren tilgjengelig fra Apple.

 1. Gå til Apple iTunes nedlastingsside, og velg deretter Last ned for versjonen av Windows installert på datamaskinen.

 2. Bestem om du vil motta nyhetsbrev via e-post fra Apple, og skriv inn e-postadressen din, og klikk deretter Last ned nå.

 3. Windows ber deg om å enten kjøre eller lagre filen. Kjør filen for å installere den med en gang, eller lagre filen for å installere den senere. Hvis du lagrer filen, blir installasjonsprogrammet lagret i standard nedlastingsmappe (vanligvis Nedlastinger på nyere versjoner av Windows).

 4. Hvis du valgte å kjøre filen, starter installasjonsprosessen automatisk. Hvis du valgte å lagre filen, finner du installasjonsprogrammet på datamaskinen og dobbeltklikker på installasjonsikonet for å starte installasjonsprosessen.

  Når installatøren begynner, godtar du å kjøre det. Gå deretter gjennom skjermene og godta vilkårene for iTunes-programvaren.

 5. Velg installasjonsalternativene du vil angi:

  • Legg til iTunes og QuickTime-snarveier på skrivebordet mitt: Dette plasserer ikonene iTunes og QuickTime på skrivebordet for enkel tilgang. Hvis du ofte starter programmer ved å dobbeltklikke på ikoner på skrivebordet, velger du dette. iTunes legges til Start-menyen uavhengig av hva du velger her.
  • Bruk iTunes som standard spiller for lydfiler: Velg dette for å få iTunes til å håndtere lydfiler, inkludert CDer, MP3-filer, podcaster og nedlastinger.
  • Standard iTunes-språk: Velg språket du vil at iTunes skal være på.
  • Målmappe: Dette er hvor iTunes og filene er installert. Bruk standardinnstillingen med mindre du vet hva du gjør med dette og har en grunn til å endre det.
 6. Plukke ut Install når du har tatt dine valg.

 7. Mens iTunes går gjennom installasjonsprosessen, viser en fremdriftslinje hvor nær det er å bli gjort. Når installasjonen er fullført, velger du Finish.

  Du blir også bedt om å starte datamaskinen på nytt for å fullføre installasjonen. Du kan gjøre det nå eller senere; Uansett vil du kunne bruke iTunes med en gang.

 8. Plukke ut Logg på iTunes Store hvis du har Apple-ID og passord. Hvis du ikke har en konto, velger du Gå til iTunes Store og registrer deg for en Apple ID.

 9. Når iTunes er installert, importerer du CDene til iTunes-biblioteket.


Legg igjen en kommentar