Slik registrerer du deg en Apple ID som skal brukes på iTunes

Hvis du bare kommer inn i en verden av digital musikk og streaming av filmer eller ønsker å kjøpe andre digitale produkter som lydbøker og apper, er iTunes Store en flott ressurs. Apple-ID kreves hvis du vil kjøpe eller løse inn iTunes-gavekort eller få tilgang til gratis nedlastinger du finner i iTunes Store. Apple-ID-en din gir deg også tilgang til andre Apple-tilbud, inkludert iCloud.

Du trenger ikke en iPhone, iPad eller iPod for å bruke Apples nettbutikk; selv om å eie en gjør det til en mer sømløs opplevelse. iTunes er tilgjengelig for Windows, Mac og Apple iOS mobile enheter.


Slik registrerer du deg en Apple-ID ved hjelp av iTunes

Hvis du bruker en datamaskin, kan du lage en gratis Apple ID-konto i iTunes Store:

  1. Åpne iTunes-appen. Hvis den ikke er installert på datamaskinen din, kan du laste ned den nyeste versjonen fra iTunes-nettstedet.

  2. Gå til menyen øverst på iTunes-skjermen, velg Konto, velg deretter Logg inn. På en Mac finner du det Konto > Logg inn øverst til venstre på skrivebordmenyen.

  3. Logg inn dialogboksen, velg Opprett ny Apple-ID.

  4. Opprett Apple ID skjermbildet, skriv inn e-postadressen din og et passord som skal brukes med den nye Apple ID-kontoen din.

  5. Les Apples vilkår og betingelser. Hvis du er enig med dem og vil opprette en konto, velger du Vilkår og betingelser i avmerkingsboksen for å indikere at du godtar vilkårene for Apple Media Services.

  6. Plukke ut Fortsett å fortsette.

  7. Personlig informasjon skjermbildet, skriv inn all informasjonen som kreves for å sette opp en Apple ID. Dette inkluderer for- og etternavn, fødselsdato og tre sikkerhetsspørsmål med svar for passordgjenoppretting i tilfelle du glemmer påloggingsinformasjonen.

    Hvis du ikke vil motta kommunikasjon fra Apple via e-post, fjerner du Abonner på Apple Emails merk av i boksen.

  8. Plukke ut Fortsett.

  9. Skriv inn betalingsinformasjonen din. For å betale for iTunes-kjøp med kredittkort, velg kredittkorttype og skriv inn kortopplysningene dine i de aktuelle feltene.

  10. Angi faktureringsadresseopplysningene som er registrert på kredittkortet ditt, og velg deretter Fortsett.

    Hvis du velger PayPal som betalingsmåte, velger du Fortsett for å bekrefte PayPal-detaljene dine. Logg på PayPal-kontoen din i påloggingsvinduet. Velg deretter Enig og fortsett.

  11. Apple ID-kontoen din er opprettet, og du får se et gratulasjonsskjermbilde som bekrefter at du nå har en konto. Plukke ut Ferdig å bli ferdig.

Bla gjennom iTunes for å se alt innholdet det inneholder. Hvis du bestemmer deg for å kjøpe noe, velger du knappen som indikerer prisen, og den blir belastet betalingsmåten du valgte under registreringen.

Varer i iTunes Store som har en knappen er gratis. Plukke ut for å starte nedlastingen.

Apple-ID-en du opprettet for å bruke i iTunes, kan også brukes på andre enheter for å logge på tjenesten. Du trenger bare en Apple-ID.


Hvordan registrere deg på Apples nettsted

En annen måte å opprette en Apple ID på er å gå direkte til Apples nettsted og registrere seg. Denne metoden har færrest trinn. 

  1. Gå til siden Opprett din Apple ID.

  2. Skriv inn ønsket informasjon, som inkluderer navn, fødselsdato, land eller region, e-postadresse og passord.

  3. Velg og svar på tre sikkerhetsspørsmål som vil bli brukt til å gjenopprette passordet ditt hvis du noen gang glemmer det.

  4. Velg bort noen av de viste meldingene fra Apple ved å fjerne Kunngjøringer; Apper, musikk, filmer og mer, Og Apple News-oppdateringer merk av i boksene.

  5. Angi captcha kode i tekstboksen og velg Fortsett.

  6. Apple-ID-en din er opprettet. Du trenger ikke å oppgi en betalingsmåte når du logger på på nettstedet. Men når du kjøper på iTunes eller App Store, blir du bedt om å angi betalingsinformasjon på det tidspunktet.

Hvis du registrerer deg for en Apple ID via nettstedet, laster du ned iTunes og bruker din nye Apple ID for å logge på og se alt det tilbyr, og for å dra nytte av det gratis materialet, som endres regelmessig.


Legg igjen en kommentar