Hvordan slette telefonsvarer på iPhone

Nesten alle sletter telefonsvarer som de er ferdige med å lytte til og ikke trenger å lagre til senere. IPhone's Visual Voicemail-funksjon gjør det enkelt å bare slette telefonsvareren på iPhone som du vil bli kvitt mens du beholder resten. Noen ganger er ikke meldingene som du tror blir slettet, faktisk borte. Lær hvordan du sletter - og blir kvitt - telefonsvarere på iPhone.

Instruksjonene i denne artikkelen gjelder for iPhoneer som kjører iOS 8 og nyere.


Hvordan slette telefonsvarer på iPhone

Hvis du har en telefonsvarer på iPhone som du ikke lenger trenger, er det lett å bli kvitt. Slett telefonsvareren fra iPhone ved å følge disse trinnene:

  1. Trykk på Telefon-appen for å starte den. Hvis du allerede er i appen og bare har lyttet til en telefonsvarer du nå vil slette, kan du hoppe til trinn 3.
  2. Trykk på mobilsvar nederst til høyre på skjermen.

  3. Finn telefonsvareren du vil slette. Trykk på den en gang for å avsløre alternativene under den. Du kan også sveipe fra høyre mot venstre for å avsløre Slett-knappen.

    Web

  4. Trykk på Delete (eller, på noen versjoner av iOS, søppelboksikonet) for å fjerne telefonsvareren.

Tekniskset er ikke telefonsvareren du nettopp har slettet, helt borte. Du kan fortsatt finne den på iPhone. For å finne ut hvordan du kan tømme talemeldinger helt, sjekk ut "Når slettede iPhone-talemeldinger ikke er virkelig slettet" senere i denne artikkelen.


Slik sletter du flere telefonsvarer samtidig på iPhone

Hvis du vil slette mer enn én telefonsvarer, eller alle talepostene dine, samtidig på iPhone, følger du disse trinnene:

  1. mobilsvar skjermen i Telefon-appen, trykker du på Rediger i det øverste hjørne.

  2. Trykk på hver telefonsvarer du vil slette. Du vet at den er valgt når den er merket med en blå hake.

    Web

  3. Trykk på Delete og alle valgte telefonsvarer slettes.

Når slettede iPhone-telefonsvarer ikke virkelig slettes

Selv om du sletter talemeldinger fra innboksen, er det ikke sikkert at talemeldingene blir slettet. Det er fordi iPhone-talemeldinger ikke slettes før de også er ryddet bort.

Talemeldinger som du sletter, slettes ikke umiddelbart. I stedet er de merket for å bli slettet senere og flyttes ut av innboksen din. Det er som papirkurven eller papirkurven på datamaskinen din. Når du sletter en fil, blir den sendt dit, men filen eksisterer fortsatt til du tømmer papirkurven. Talemelding på iPhone fungerer i utgangspunktet på samme måte.

Talemeldingen du sletter lagres på kontoen din på telefonselskapets servere. Mange telefonselskaper fjerner telefonsvarer som er merket for sletting hver 30. dag. Men det kan være lurt å sørge for at talemeldingen dine slettes for godt med en gang.

Følg disse trinnene for å slette talemeldinger permanent på iPhone:

  1. Trykk på telefon app.

  2. Trykk på mobilsvar.

  3. Hvis du har slettet meldinger som ikke er ryddet, trykk på Slett meldinger.

    Web

  4. Trykk på Rydd alt for å slette talemeldingene som er oppført der permanent.


Slik gjenoppretter du telefonsvarer på iPhone

Fordi talemeldinger ikke slettes før de er ryddet, kan du ofte angre på telefonsvarer. Dette er bare mulig hvis telefonsvareren fremdeles er oppført i Slettede meldinger mappen. Hvis telefonsvareren du vil hente, er der, kan du hente den ved å følge disse trinnene:

  1. Gå til mobilsvar skjerm og trykk Slett meldinger.

  2. Trykk på taleposten du vil angre.
  3. Trykk på uslett (eller på noen versjoner av iOS, søppelboksikonet med linjen gjennom det) for å returnere det til mobilsvar skjermen.

Det er den raske versjonen. Vi har også tatt en veldig grundig titt på gjenoppretting av telefonsvarer på iPhone.

Legg igjen en kommentar