Slik legger du til en Pinterest-fane på Facebook-fansiden din

Hvis du har en Pinterest-profil, vil du kanskje fortelle fansen på Facebook-siden din om det i tilfelle de også er interessert i å følge deg der. Jo flere Facebook-fans du følger deg på Pinterest, desto mer sannsynlig vil de se pinnene dine og lagre dem på sine egne brett - noe som kan resultere i flere lagringer, følgere og klikk.

Du kan legge til en Pinterest-fane i den venstre vertikale kolonnen på Facebook-siden din, som fans vil kunne klikke på for å se dine siste Pinterest-pins. Det er enkelt å gjøre takket være en tredjepartsapp som heter Woobox.

Finn ut hvordan du også legger til en Instagram-fane på Facebook-siden din ved hjelp av Woobox.


Slik legger du til en Pinterest-fane på Facebook-siden din med Woobox

  1. Naviger til Woobox.com i en nettleser.

  2. Velg den rosa Melde deg på knappen øverst til høyre og opprett kontoen din.

    Siden du integrerer Woobox med Facebook-kontoen din, vil du være et skritt foran hvis du oppretter kontoen din ved å velge Registrer deg med Facebook. Hvis du velger å opprette en vanlig Woobox-konto ved hjelp av e-postadressen din, blir du bedt om å integrere Facebook-kontoen din senere i løpet av prosessen.

  3. Når du er logget på den nye Woobox-kontoen din, velger du Statiske faner på toppen.

  4. Velg det grønne + Opprett en ny fane -knappen og velg Pinterest-fane fra rullegardinlisten.

  5. Enter Pinterest-brukernavnet ditt i det gitte feltet ved siden av http: /pinterest.com/

    Hvis du har en oppgradert konto, kan du velge Mobil tilgang -knappen for å slå den på og la fansen se Pinterest-fanen mens de er på mobilen. Du kan også velge Vis alle tavler for å vise brettene dine versus Vis pins fra Pin Board for å vise pinnene fra et bestemt tavle.

  6. Velg det grønne Lagre innstillinger knapp.

  7. I en ny nettleserfane eller et nytt vindu, naviger til Facebook-siden din og velg Pinterest fanen som nå vises i den vertikale venstre menyen.

    En raskere måte å se den nye Pinterest-fanen din er ved å velge Se Tab på Facebook under Pinterest-tittelen på Woobox.

  8. Tavlene eller pinnene dine skal fra Pinterest-profilen din nå vises i denne kategorien.

    Dine fans vil kunne se på tavlene dine på denne Pinterest-fanen som ligner på hvordan de kan på Pinterest-plattformen. Når de klikker på et tavle, blir de på Facebook-siden din, og fanen viser alle pinnene for det tavlen.

    Når de klikker på en nål, åpnes en ny nettleserfane som viser nålen på Pinterest.com.

    Hvis du velger å vise alle tavlene dine på Pinterest-tavlen i motsetning til pinnene på et bestemt tavle, kan du merke at rekkefølgen på tavlene kanskje ikke vises nøyaktig slik du har ordnet dem på Pinterest-profilen din. Dessverre kan du ikke dra dem rundt på Facebook-siden Pinterest-fanen slik du kan på Pinterest-profilen din for å omorganisere dem.


Administrere Facebook-sidens Pinterest-fane

Hvis du noen gang vil endre noe på Pinterest-fanen på Facebook-siden din, logger du bare på kontoen din på Woobox.com og navigerer til Statiske faner side for å se de nåværende fanene dine. Velg deretter det grønne Rediger fanen for å redigere detaljene.

Du kan også velge Administrer > Statistikk øverst for å se visningene, besøkene og likes som Pinterest-fanen din genererer. Hvis du noen gang bestemmer deg for at du vil fjerne Pinterest-fanen helt, er det bare å velge Fjern app på toppen.

Woobox lar deg også legge til faner på Facebook-siden din for Twitter, Instagram og YouTube. Du kan bruke instruksjonene ovenfor for hver, i stedet for å velge Twitter, Instagram eller YouTube og fylle ut de riktige detaljene.

Legg igjen en kommentar