Hvordan kontakte Yahoo Mail Support

Når du har problemer med Yahoo Mail, men Yahoos hjelpedokumenter ikke hjelper, kan du kontakte Yahoo Support for å få hjelp. Når du kontakter Yahoo, vil selskapet jobbe med deg for å løse problemet. Før du tar det trinnet, reproduserer du imidlertid problemet ved å gjenta de samme trinnene. Hvis problemet oppstår når du gjentar trinnene, enten det er en rotete melding, manglende meldinger eller bilder som ikke vil trekkes inn i en melding, er det flere måter å kontakte Yahoo Mail-støtte.


Hvordan kontakte Yahoo

Yahoo har noen forskjellige kontaktpunkter der du kan nå supportteamet. For å søke hjelp via Twitter, gå til @YahooCare. For å få hjelp gjennom Yahoo Facebook-gruppen, gå til YahooCustomerCare.

For å kontakte Yahoo via e-post, skriv inn en supportforespørsel:

  1. Åpne en nettleser og gå til Yahoo Help-skjermen.

  2. Velg Post fanen.

  3. Velg hvilket Yahoo Mail-produkt som har problemer. Alternativene inkluderer Mail-app for Android, Mail-app for iOS, Mail for Desktop, Mobil e-posteller Ny e-post for skrivebord.

  4. Under Bla etter emner, velg det emnet som passer best for din grunn til å kontakte Yahoo Support.

  5. Hvis du ikke finner svaret ditt der, velger du Mail for Desktop fra rullegardinmenyen.

  6. Andre alternativer inkluderer Snakk med en live agent og E-postgjenoppretting, som finner tapte eller slettede e-poster fra en Yahoo-konto.

  7. Hvis du ikke får tilgang til kontoen din, velger du Påloggingshjelper.

  8. Eller bla til bunnen og velg Kontakt.

  9. Dette tar deg til flere alternativer, inkludert Kontakt en Yahoo-spesialist, Spør Yahoo-samfunneteller se produktrelaterte hjelpeartikler.

Sjekk e-postkontoen du ga til Yahoo for å få en oversikt over Yahoo-funn. Det kan omfatte trinn for å løse problemet. Hele prosessen kan ta alt fra to timer til 24 timer.

Hvis du har et enkelt spørsmål og ikke vil vente på en full skanning av Yahoo Mail-kontoen din, klikker du på Kontakt or Yahoo Help Community på Yahoo Help-skjermbildet under Mail-fanen.

Ifølge Yahoo, hvis et Yahoo-kundeservicenummer er lagt ut på nettet, er det ikke for Yahoo-støtte. Samtalen kan resultere i en forespørsel om kredittkort-, bank- eller kontoinnloggingsinformasjon. Ikke gi ut denne informasjonen. Yahoo-støtte er gratis.


Legg igjen en kommentar