Amazon åpner en fullstørrelse, hovedsakelig uten mennesker, Go dagligvarebutikk

Hvorfor dette Matters

Amazon er verdens største forhandler og har gitt tonen for nesten alle store innovasjoner på nettet og i butikken siden 1994. Go Stores fjerner ikke bare de fleste kontoristene, det er heller ingen kassaapparater eller kassa. De små prøvebutikkene har blitt sett på som en lokal nysgjerrighet, men denne nesten store matvarebutikken signaliserer større ambisjoner. Hvis du hadde problemer med å tilpasse deg selvkontrollen hos Kroger, vent til du får en mengde Amazon Go. Foreløpig er den store butikken i Seattle, men Amazon har sikkert planer om å spre den til hjembyen din.

 Amazon

Amazon avduket sin nye 10,400 XNUMX kvadratmeter Amazon Go Grocery Story i Seattle. Ifølge CNBC er dette detaljhandelsgigantens første "fullstore" kontantløse butikk modellert på de 25 mindre Go-stedene, som Amazon først avduket på hovedkontoret i Seattle i 2016.

Jeg trenger ikke en annen matbutikk. Ikke sant, hvem gjør det? Amazon Go Grocery er imidlertid ikke som din lokale Stop and Shop. Hvert produkt er merket og priset hver for seg (hver banan - ikke bananknippe - har en pris) og en rekke teknologier sporer hvert produkt og kjøper. Det er sensorene som sporer kunder som går inn, fyrtårn som holder oversikt over hvor de er i butikken, sensorer som ser dem trekke en tomat fra hyllen og legge den i kurven, og en sensor å spore når de går ut. Den siste håndterer også betaling. Så ikke ta med pengene dine til Go-butikken, bare Amazon Prime-kontoen din. Noen kalte dette Amazons beste detaljhandel ennå.

Vi har kjøtt ... og andre ting: Amazon bestemte seg ikke for å begynne å bygge denne butikken etter lanseringen av sin første Go-plassering. CNBC rapporterer at byggingen startet på 610 E. Pikes St. supermarked i 2015. Selv om denne butikken fortsatt er betydelig mindre enn en typisk matbutikk, lager den omtrent 5,000 varer, inkludert ferske råvarer, sjømat, kjøtt, bakervarer og husholdnings rengjøringsprodukter.

Ja, men eier ikke Amazon allerede Whole Foods? Det gjør det, men selskapet insisterer på at dette ikke handler om å konkurrere med sitt eget merke. "Vi prøver ikke å erstatte dem," sa Amazon-direktør Cameron Janes til CNBC.

Bak kulissene: Det er sant at det er veldig forstyrrende å handle matvarer og ikke engang gidder å kjøre en eneste skanning - eller være i stand til å betale med kontanter. Til tross for skiftet av så mye detaljhandel til online, forblir matvareindustrien fortsatt svært lukrativ og genererer omtrent $ 5.75 billioner i inntekter i 2017. Ikke rart Amazon er så opptatt av det.

Er eggene mine sprukket? Hvis Amazon Go dagligvarebutikk er vellykket, kan det hende at du beveger deg gjennom en ukentlig shoppingtur på rekordtid. Visst, shopping i et rom der få mennesker i tillegg til kundene eksisterer, kan være litt rart, men Amazon Go-butikker trenger fortsatt kontorister for å lagerføre hyllene, i det minste til de begynner å installere robotene.

Via: CNBC


Bli ekspert på shopping

Hva er den beste måten å kjøpe en TV på nettet eller i en butikk? De 7 beste nettbaserte forhandlerne for et TV-kjøp i 2020

Legg igjen en kommentar