Slik sletter du YouTube-søkeloggen

Når du søker etter noe på YouTube mens du er logget på kontoen din, blir søkeordet lagret i kontohistorikken din. Hvis du ikke vil at informasjonen skal lagres, kan du når som helst slette YouTube-historikken din. Du kan også stoppe søkeloggen din midlertidig for å blokkere YouTube fra å spore den midlertidig.


Hvordan tømme YouTube-søkeloggen din fra YouTube.com

Følg disse instruksjonene for å tømme YouTube-søkeloggen din i en nettleser.

  1. Logg på kontoen din på YouTube.com.

  2. Gå til menyruten til venstre og velg Historie.

  3. Gå til Historie type menyen i høyre rute og velg Logg.

  4. Plukke ut Fjern all søkeloggen.

Du kan slette individuelle søk i stedet for å fjerne søk på en gang. Finn søkene dine i Logg liste. De siste søkene er på toppen. Velg X ikonet ved siden av et enkelt element for å slette det.


Slik tømmer du YouTube-søkeloggen fra YouTube-appen

Følg disse instruksjonene for å fjerne YouTube-søkeloggen din på YouTube-appen.

  1. Åpne YouTube-appen på enheten din og logg på kontoen din.

  2. Velg kontoen din på en iOS-enhet profil ikonet øverst til høyre på skjermen. Velg en på en Android-enhet meny ikonet representert med tre vertikale prikker.

  3. Velg på følgende fane innstillinger.

  4. I neste fane, bla ned eller trykk for å vise Historie og personvern delen, og velg deretter Slett søkehistorikken.

  5. En popup vises og spør om du er sikker på at du vil tømme søkeloggen. Plukke ut OK for å fjerne det.

For å slette individuelle søk fra YouTube-appen, trykker du på forstørrelsesglass ikon. En liste over dine tidligere søk vises under søkefeltet. På iOS sveiper du til venstre i et søk og velger Delete knappen som vises. Trykk og hold på et søkeord på Android. Trykk på i popup-boksen som vises fjerne for å slette den fra søkeloggen din.


Hvordan pause YouTube-søkeloggen din

Det kan være vanskelig å tømme søkeloggen hele tiden. Et bedre alternativ er å sette den på pause slik at YouTube midlertidig slutter å spore den. Den forblir i pause til du slår den på igjen.

På YouTube.com kan du gjøre en pause i søkeloggen din ved å velge Historie kategorien og deretter velge Sett søkeloggen på pause.

Trykk på din på YouTube iOS-appen konto profil, og trykk deretter på innstillinger > Stopp søkeloggen midlertidig.

Velg YouTube-appen for Android meny ikonet representert med tre vertikale prikker, trykk på innstillinger > Historie og personvern, og slå deretter på Stopp søkeloggen midlertidig.


Hvorfor folk fjerner YouTube-søkeloggen sin

YouTube-søkene dine kan ikke sees eller åpnes av andre YouTube-brukere eller personer som besøker kanalen din. Søkehistorikken din påvirker imidlertid hvordan YouTube velger å vise innhold.

YouTube viser et utvalg av anbefalte videoer på hjemmesiden til kontoen din basert på søkeloggen din. Når YouTube-søkeloggen din er slettet, gjenspeiler ikke disse anbefalte videoene lenger det du tidligere har søkt.

Søkehistorikken din ber også YouTube om å automatisk foreslå tidligere søk i rullegardinmenyen som vises når du begynner å skrive i søkeboksen. Disse tidligere søkeforslagene vises ikke lenger når du har tømt søkeloggen.

Legg igjen en kommentar