Slik bruker du Vizio Smart TV uten fjernkontrollen

Vizio Smart TV-er er rimelige alternativer på begynnelsesnivå i smart-TV-markedet. Mange av TV-ene har også 4K-oppløsning med UHD- og HDR-funksjoner. Best av alt, du trenger ikke en gang en fjernkontroll for å betjene fjernsynet. Du kan gjøre alt fra telefonen din. Slik bruker du Vizio smart TV-fjernapp.


Slik bruker du Vizio Smart TV uten fjernkontrollen

Ikke kast den vanlige fjernkontrollen ennå. Hvis Vizio Smart TV må tilbakestilles, er en av de eneste måtene å gjøre dette med den fysiske fjernkontrollen gjennom en rekke tastetrykk. Selv om det er måter å utføre en hard tilbakestilling ved hjelp av knappene på baksiden av fjernsynet, er det mindre enn ideelt.

  1. Det første trinnet er å laste ned Vizio Smartcast-appen fra enten Google Play Store eller iOS App Store, avhengig av mobilenheten din. 

    Last ned for:

    iOS Android

  2. Åpne SmartCast-appen på mobilenheten din.

    SmartCast-appen lar deg legge til og kontrollere apper på Visio TV direkte fra telefonen, inkludert Netflix, Hulu, iHeartRadio og mange andre alternativer. Imidlertid trenger du den relevante appen lastet ned og satt opp på smarttelefonen din på forhånd.

    Netflix vs Hulu vs Amazon Prime: Hvilken er den beste?

  3. Trykk på nederst Kontroll. Det ser ut som en TV med en subwoofer foran seg.

  4. Pek Enheter øverst til høyre, og velg deretter TV-en din fra listen som vises.

    Hvis du ikke ser TV-en din på listen, må du sørge for at telefonen er koblet til Wi-Fi-nettverket. Hvis det fremdeles ikke løser problemet, sjekk smart-TV-en din og sørg for at den er konfigurert på Wi-Fi eller via en Ethernet-ledning.

  5. Når du har valgt fjernsynet, vises kontrollmenyen. Fra denne skjermen fungerer den omtrent som en vanlig fjernkontroll. Du kan endre inngangen, slå TVen av og på, endre videomodus og mer.

  6. Sveip til venstre for å få tilgang til bevegelsesskjermen, som lar deg styre fjernsynet som du ville gjort med retningspaden.


Legg igjen en kommentar