Slik legger du til Safari-snarveier på en iPhone-startside

Hvis du bruker Safari-nettleseren på en iOS-enhet, er det enkelt å lage snarveier på startskjermen som åpnes direkte til favorittnettstedene dine. Dette er en enkel måte å raskt få tilgang til de mest brukte nettstedene dine.

Slik oppretter du snarveier til startsiden på iOS-enheten din.

Instruksjonene i denne artikkelen gjelder for alle iOS-enheter, inkludert iPhone, iPad og iPod touch.

stockcam / Getty Images


Slik legger du til Safari-snarveier på iOS-startskjermen

Enten du vil ha tilgang til favoritt nyhetssiden, nettpost kontoen, aksjemarkeds nettstedet eller noe annet, er det enkelt å lage en rask Safari-snarvei.

  1. Start Safari og naviger til et nettsted du besøker ofte.
  2. Trykk på Bookmark ikonet nederst på skjermen (det ligner en rute med en pil oppover).

  3. Pek Legg til på Hjem-skjerm.

  4. Godta det foreslåtte navnet for snarveien, eller skriv inn et du liker bedre, og trykk deretter på Legg for å lagre det nye snarveis ikonet på startskjermen.

  5. Du ser nå det nye ikonet ved siden av alle de andre app ikonene dine. Hvis du har mange apper, må du kanskje bla gjennom flere skjermer for å finne den. For å bruke ikonet, trykk bare på det for å gå direkte til det lagrede nettstedet i Safari.

Lag en bokmerker mappe for nettsteds ikoner

Hvis du vil ha enkel tilgang til flere nettbokmerker, gjentar du prosessen med å lage et nettsted-ikon med andre nettsteder, og deretter lagrer du dem alle i en mappe.

Trykk og hold på et av ikonene til de begynner å vri. Trykk og dra deretter et nettsted ikon på toppen av et annet for å opprette en mappe. Legg til andre nettsteds ikoner i samme mappe ved å dra og slippe dem.

Legg igjen en kommentar