SFM-fil (hva det er og hvordan du åpner en)

En fil med SFM-filtypen kan være en S Memo-fil som brukes til å lagre notater på en Samsung Galaxy-enhet med S Memo-appen, men dette er ikke det eneste formatet en SFM-fil kan være i.

SFM er også en forkortelse for Standard Format Markers, som er tegn innebygd i en tekstside for å indikere et vers, et kapittel eller en annen del av en større skriftgruppe. Disse vanlige tekstfilene kan bruke .SFM-filtypen.

Valves Source Filmmaker (SFM) -verktøy bruker også .SFM-filer som lagrede økter mens du lager filmer. Noen SFM-filer kan i stedet være DART Pro 98 Soundtree Structure-filer eller regnskapsskjemafiler.


Hvordan åpne en SFM-fil

Samsung Galaxy-enheter som bruker SFM-filer, lagrer og åpner dem etter behov. Det er egentlig ikke noe behov, og sannsynligvis ikke engang et middel, for å åpne dem fra selve enheten. 

De 6 beste Samsung-telefonene i 2020

Men hvis du kobler enheten til en datamaskin, kan du kanskje kopiere filen ut av Application Smemo cache eller Application Smemo switcher mappen og deretter åpne den med et friteksteditor.

Noen enheter bruker S Notes i stedet for S Memo, så det er mulig at SFM-filer som brukes på disse enhetene ikke åpnes med standard notatprogrammet. Imidlertid er det lite sannsynlig at SFM-filer blir opprettet på Samsung-enheter som ikke bruker S Memo.

SFM-filer som er standardformatmarkører, bør også kunne åpnes med et tekstredigeringsprogram. Oversettelsesprogrammet Adapt It bruker SFM-filer til ting som å filtrere informasjon og navigere gjennom tekst. Paratext er et annet program som bruker SFM-filer.

Source Filmmaker (som krever at Steam skal installeres) åpner SFM-filer som brukes med det verktøyet. DART Pro skal kunne åpne SFM-filer som brukes som Soundtree Structure-filer. Andre SFM-filer kan brukes til regnskapsskjemaer, og kan åpnes med Sages regnskapsprogramvare.

Gitt de mange forskjellige bruksområdene for filer som slutter med .SFM, hvis du har flere SFM-filåpnere på datamaskinen din, er det en god sjanse for at filen åpnes med et program du ikke vil bruke med den. Hvis du vil at et annet program skal bruke SFM-filen når du dobbeltklikker den i Windows, kan du se hvordan vi endrer standardprogrammet for en spesifikk filtypeguide.


Hvordan konvertere en SFM-fil

Hvis du kan åpne en S Memo-tekstfil i et tekstredigeringsprogram, kan du absolutt konvertere SFM-filen til et annet tekstbasert format som HTML eller TXT.

Standardformatmarkører som har SFM-filtypen, kan lagres i et annet format gjennom det samme programmet som kan åpne filen.

Det samme gjelder DART Pro og regnskapsskjemaer som bruker .SFM-filtypen. Ethvert program som støtter eksport eller konvertering av en fil til et annet format, har sannsynligvis muligheten til å gjøre det et sted i filet meny, eller kanskje gjennom en Konverter or Eksport alternativet.

Source Filmmaker-filer kan være vanskelig å forstå. Siden disse filene brukes med filmfiler, kan det virke mulig å konvertere SFM-filen til MP4, MP3, MOV, AVI eller noe annet lyd- / videoformat, men det er ikke mulig siden SFM-filen bare er en lagret økt som tilsvarer til prosjektet du bruker med Source Filmmaker.

Det er sannsynligvis ingen grunn til å konvertere SFM-filen til noe annet format, men hvis du vil lage en filmfil med Source Filmmaker, åpner du SFM-filen for å laste økten, og deretter bruker du filet > Eksport > Film menyvalget.

SFM står også for overflate føtter per minutt. Hvis du ønsker å konvertere SFM til RPM (omdreininger per minutt), kan du gjøre det med Destiny Tool's hastighets- / feeds-diagram.


Kan du fortsatt ikke åpne filen?

Hvis ingen av programmene ovenfra åpner filen din, er det en god sjanse for at du ikke egentlig har en SFM-fil, men i stedet leser feil filtypen.

For eksempel, kanskje filen din egentlig bare er en med et lignende lydende eller lignende stavet suffiks, som en SMF (StarMath Formula), SFZ, SFV, SFW (Seattle FilmWorks Image), CFM eller SFPACK-fil.

Hvis du ikke egentlig har en SFM-fil, kan du undersøke filens virkelige utvidelse for å lære hvilke programmer som kan brukes til å åpne eller konvertere den.

Legg igjen en kommentar