Hvordan tilbakestille en glemt Yahoo! epost Passord

Du har to alternativer for å gjenopprette tilgang til Yahoo Mail når du glemmer passordet ditt. Et alternativ er å tilbakestille passordet ditt etter at du har mottatt en bekreftelseskode via tekstmelding på mobiltelefonen. Det andre alternativet er å tilbakestille passordet ditt etter at du har mottatt en bekreftelseskode på den sekundære e-postadressen som er lagt til Yahoo Mail-kontoen din. Yahoo Mail sender deg ikke det tapte passordet. du setter et nytt passord etter at du har bekreftet identiteten din.

Disse instruksjonene er for å tilbakestille Yahoo-passordet fra skrivebordssiden.


Hvordan gjenopprette Yahoo e-postpassord

0: 57

For å tilbakestille Yahoo Mail-passordet ditt, gå til Innloggingshjelpersiden og fullfør bekreftelsesprosessen som fungerer best for deg.

  1. Skriv inn e-postadressen din på påloggingssiden og klikk neste.

  2. Plukke ut Glemt passord? nederst på passordsiden.

  3. Velg tekst alternativet hvis du vil gjenopprette kontoen din via tekstmelding. Hvis du har satt opp en alternativ e-postkonto, kan du velge E-post i stedet.

  4. Hvis du valgte tekstmeldingsalternativet, skriver du inn telefonnummeret ditt og trykker på Send for å motta en kode. Hvis du valgte e-postalternativet, fortsett til neste trinn.

  5. Finn bekreftelseskoden fra teksten eller e-postadressen, og skriv den inn på Yahoos nettsted.

  6. Følg andre instruksjoner på skjermen.

Når du har gjenopprettet tilgangen til kontoen din, endrer du Yahoo! Mail passord til hva du vil (og vil huske); det er best, selvfølgelig, å bruke et sterkt e-postpassord.


Ingen mobiltelefon eller sekundær e-postadresse

Hvis du ikke har tilgang til verken en sekundær e-postadresse eller et telefonnummer, vil du ikke kunne gjenopprette tilgangen til Yahoo Mail-kontoen din gjennom den automatiserte prosessen.

Ikke legg ut personlig informasjon, for eksempel Yahoo Mail-e-postadressen du prøver å få tilgang til, noe av ditt mulige passord, telefonnummer eller noe lignende.

Det neste trinnet ditt er å søke hjelp fra Yahoo! Hjelp. Yahoo! support kan be om informasjon for å bekrefte identiteten din, for eksempel kontakter i Yahoo Mail-adresseboken.

Hvis du ikke får tilgang til Yahoo Mail-kontoen din ved hjelp av et mobiltelefonnummer, en sekundær e-postadresse, eller ved å kontakte Yahoo-hjelp, kan det hende du må forlate den gamle Yahoo Mail-kontoen og starte en ny e-postkonto.


Legg igjen en kommentar