SEARCH-MS-fil (hva det er og hvordan du åpner en)

En fil med SEARCH-MS-filtypen er en Windows Vista Index Search Data-fil som lar deg utføre filsøk gjennom Windows-operativsystemet.

Søk gjort i Windows Vista fungerer fordi Windows Vista Search Index Data-modulen overvåker endringer i filer og lagrer disse endringene i en SEARCH-MS-fil, som deretter brukes til å raskt finne disse filene på hele datamaskinen.

SEARCH-MS-filer er basert på XML-filformatet, noe som betyr at de er tekstfiler som bare inneholder tekstoppføringer.

SØK-MS-filer er forskjellige enn MS-filer, som enten er Maxwell- eller 3ds Max-skriptfiler. De er ikke relatert til filer som slutter med XRM-MS.


Hvordan åpne en SEARCH-MS-fil

Verktøyet som faktisk bruker SEARCH-MS-filer er inkludert i Windows Vista, så det er ikke nødvendig å laste ned noe for å få filen til å fungere. Det er heller ingen grunn til å åpne en SEARCH-MS-fil manuelt for å "kjøre" eller "starte" filen som du ville gjort med andre typer filer (som EXE-applikasjonsfiler eller MP3-lydfiler).

SEARCH-MS-filene lagres i Windows Vista i C: Users Søker mappe. I den er det forskjellige filer som alle har .SEARCH-MS filendelse; kalt overalt, indekserte steder, nylige dokumenter, nylig e-post, nylig musikk, nylige bilder og videoer, nylig endret og delt av meg.

Åpne noen av disse SEARCH-MS-filene vil starte et filsøk ved hjelp av de spesifikke innstillingene. Hvis du for eksempel åpner Nylige Dokumenter.search-ms, vises de sist brukte dokumentene dine.

Microsoft har noen eksempler på innholdet i forskjellige SEARCH-MS-filer. Siden de bare er tekstfiler, kan du bruke hvilken som helst tekstredigerer til å åpne dem, som Notisblokk i Windows.

For å åpne en SEARCH-MS-fil i et tekstredigeringsprogram, kan du ikke bare dobbeltklikke (eller dobbeltklikke) på filen og forvente at den åpnes i det programmet. I stedet må du først åpne teksteditoren og deretter bruke alternativet Åpne for å finne SEARCH-MS-filen du vil lese.

Hvis du trenger å åpne en .MS-fil i stedet, enten i Maxwell Script-format eller 3ds Max Script-format, kan du prøve Maxwell eller 3ds Max. Disse MS-filene kan også åpnes i en tekstredigerer.


Hvordan konvertere en SEARCH-MS-fil

Hvis du endrer filtypen til en SEARCH-MS-fil, vil den bestemte søkefunksjonen slutte å fungere. Det bør ikke være noen grunn til å endre filtypen eller gjøre en konvertering av en SEARCH-MS-fil for å få den til å fungere i Windows.

Det eneste scenariet der du kanskje vil konvertere en SEARCH-MS-fil, er hvis du vil ha en kopi av innholdet i filen i et annet format.

For eksempel kan du åpne en SEARCH-MS-fil i Notepad ++ og deretter lagre den åpne filen som en TXT-fil hvis du enkelt vil lese innholdet i en tekstredigerer. Dedikerte filkonverterere kan da være i stand til å konvertere den TXT-filen til andre formater som PDF, CSV, XML eller en rekke bildefilformater.


Mer informasjon om SEARCH-MS-filer

SØK-MS-filer ser ut som mapper, og de er hver merket "Søkemappe" i Windows Utforsker som filtype. Dette er imidlertid fortsatt filer som alle andre, som du kan se i Microsofts eksempler lenket ovenfor.

Indeksering kan slås av i Windows Vista ved å stoppe tjenesten "Windows Search". Dette kan gjøres via snarveien Tjenester i Administrative verktøy.

Trenger du å konvertere en .MS-fil? De er mest sannsynlig i stand til å konverteres med Maxwell- eller 3ds Max-programmet nevnt ovenfor.

Husk at filer som slutter med .MS ikke er de samme som de som har suffikset .SEARCH-MS. Se igjen på avsnittene ovenfor som snakker om MS-filer hvis det er den typen fil du trenger å åpne.

Legg igjen en kommentar