Hvordan låse opp en Samsung-telefon gratis

Når du kjøper en Samsung-smarttelefon, er den vanligvis låst, noe som betyr at den er knyttet til en bestemt operatørs mobiltelefontjeneste. For å bruke telefonen med en annen operatør, må du vite hvordan du låser opp Samsung-telefonen din.

Informasjonen i denne artikkelen gjelder spesielt Samsung-smarttelefoner.


Hvordan låse opp en Samsung-telefon

Du kan be din nåværende tjenesteleverandør om å låse opp telefonen for deg. Forutsatt at du ikke har en kontrakt, eller at du har betalt et tidlig termineringsgebyr og har betalt for selve telefonen, kan operatøren din låse den opp i butikken eller eksternt. Hvis operatøren din ikke vil låse opp telefonen av en eller annen grunn, kan du prøve en av de mange gratis opplåsningstjenestene som er tilgjengelige på internett.

Gratis opplåsingsprogramvare og koder fra Samsung

Du må vite Samsung-telefonens IMEI-nummer og modellnummer for de fleste online opplåsingsverktøy. Modellnummeret ligger vanligvis bak batteriet, så du må ta ut batteriet for å finne det. Når du har den nødvendige informasjonen, kan du bruke en av følgende tjenester for å låse opp telefonen:

  • Gratis SIM-lås Samsung Online er en online tjeneste som genererer koder for å låse opp Samsung-telefoner.
  • FreeUnlocks tilbyr gratis opplåsningskoder gjennom TrialPay.
  • UnlockSamsungOnline har svært detaljerte instruksjoner som forklarer hvordan du låser opp Samsung-telefonen din ved hjelp av et program som heter SRS.

Noen opplåsingsmetoder krever at du tar ut SIM-kortet.


Fordeler med å låse opp Samsung-telefonen din

Å låse opp telefonen gir deg mer frihet over hvordan og hvor du bruker den. Du kan kanskje ringe billigere, installere ny programvare og utvide telefonens funksjonalitet.

Risiko for å låse opp telefonen

I de fleste land, inkludert USA, er det helt lovlig å låse opp en telefon. det vil imidlertid sannsynligvis annullere garantien, og det kan skade enheten uopprettelig hvis den gjøres galt.

Å kjøpe en ulåst telefon er et tryggere alternativ til å låse opp en telefon selv.

Carrier-kompatibilitet

Etter at du har låst opp telefonen, fungerer den kanskje ikke med alle operatører. Teknologiene varierer fra mobiloperatør, og telefonens teknologi må være kompatibel med leverandøren du planlegger å bruke.

Selv om telefonen fungerer med en annen operatør, kan det hende at noen av funksjonene ikke fungerer som de gjorde tidligere. Kontakt en hvilken som helst mobiloperatør du vurderer før du låser opp telefonen for å sikre at den er kompatibel med selskapets tjeneste. 

Alternativer til gratis låse opp koder for smarttelefonen

Du kan også kjøpe opplåsingsprogramvare som kan fungere når den gratis programvaren ikke gjør det, men sørg for å undersøke den grundig slik at du ikke kaster bort pengene dine. Her er noen tjenester å sjekke ut:

  • UnlockBase hevder å ha låse opp koder for mer enn 3,000 Samsung-smarttelefonmodeller.
  • Dr.fone verktøykasse er en betalt opplåsningstjeneste som tilbyr en gratis prøveversjon. 
  • CellUnlocker dekker et bredt spekter av Samsung-opplåsningskoder.

Legg igjen en kommentar