LEGO Jurassic World Review: An Affectionate Parody with Solid Co-op Gameplay

Web / Thomas Hindmarch


Plott: I likhet med filmene

LEGO Jurassic World er en kjærlig oppsummering av den originale "Jurassic Park" -trilogien, så vel som "Jurassic World" (2015). Hver film er delt inn i fem "kapitler", hvor spillerne bytter mellom de sentrale karakterene i hvert spill.

Som i filmene har den tilbaketrukne milliardæren John Hammond brukt dinosaur-DNA høstet fra fossiliserte mygg for å klone en ny generasjon dinosaurer til eksistens, som han har til hensikt å bruke som utstillinger i en ny, enestående temapark. Også som i filmene går det galt med denne planen nesten umiddelbart, og hovedpersonene må overleve etter dinosaurenes flukt.

De tre første kapitlene gjengir hendelsene til “Jurassic Park”, “Jurassic Park 2” og “Jurassic Park 3”, med en spesiell LEGO-vri. I spillet, for å overleve og unnslippe parken, må spillerne stole på å bygge nye gjenstander ut av LEGO for å unndra seg og av og til beseire de dinosaurene som har rømt pennene.


Installasjonsprosess: Sett den og glem den

Plasser platen i Xbox-diskstasjonen din, be den fortsette og oppdatere spillet, og gjør noe annet i 20 til 30 minutter. Xboxen din skal ta seg av resten.

Web / Thomas Hindmarch

Spill: Et LEGO-lekesett med dinosaur-tema vekket til live

Hvis du har spilt andre LEGO-spill, som Marvel Super Heroes, DC Super Villains eller Dimensions, vil den generelle stilen til LEGO Jurassic World bli kjent med en gang. I hvert trinn må du overvinne hindringer og løse gåter slik at karakterene dine kan overleve eller unnslippe hendelsene i filmen, gjengitt her som en LEGO-tilpasning.

I hvert trinn får du minst to tegn, som hver har en spesiell evne og / eller utstyr som du er ment å bruke for å overvinne problemene.

Owen, for eksempel, er villig til å grave i dinosaurskitt etter nyttige materialer, mens andre tegn ikke er det, og kan bruke en ghilliedrakt til å kamuflere seg fra dinosaurer. Claires nevø Zach kan fikse ødelagte maskiner, mens lillebroren Gray bærer nattsynsbriller og har dinosaurkunnskapen til å bruke spredte bein som byggematerialer.

Persistens og eksperimenter teller mye mer her enn raske reflekser.

Claire er spesielt smidig (hei, hun overgår en T-rex i høye hæler), som lar henne hoppe høyere enn andre tegn, og har en maskin som gir henne sikkerhetstilgang til paneler i hele parken. Å bruke karakterenes unike evner i forbindelse med hverandre, samt nøye utforske hvert miljø, er nøkkelen til å finne veien gjennom hvert oppdrag.

Når du har ryddet et gitt trinn, låser du opp en “free play” -versjon, der du kan gå inn igjen med et annet mannskap og finne nye ting du kanskje har savnet. De fleste av scenene har minst et dusin hemmeligheter som rett og slett ikke kan nås med rollebesetningen de gir deg første gang, for eksempel knuste gjenstander som du trenger en dinosaur for å ødelegge. Et av gjenstandene du kan finne ved å gjøre det er en Amber Brick, som gir deg et nytt stykke av en dinosaur å låse opp og bruke i en tilpasset dinosaur-skaper.

Det er ikke mye faktisk fare å oppleve her, da tegn vanligvis vender tilbake fra en trussel i stedet for å skynde seg hardt inn i den. Det er overraskende vanskelig å dø, og nesten umulig å få et "spill over." Persistens og eksperimenter teller mye mer her enn raske reflekser.

Når det er sagt, følger spillet den grunnleggende LEGO-formelen, noe som betyr at den har de samme problemene som mange andre LEGO-spill. Mange av aktivitetene føles mer som en tidssenk enn en utfordring, og mange av hindringene kan holde deg oppe i noen minutter til du finner ut nøyaktig hva det er utviklerne som du skal gjøre. LEGO Jurassic World også noen få feil, for eksempel “myke låser”, hvor en karakter blir sittende fast et sted og du blir tvunget til å starte spillet på nytt før du kan fortsette. Vi fikk det til å skje tre separate ganger på tre forskjellige nivåer.

LEGO Dimensions Review

Web / Thomas Hindmarch


Grafikk: Søte, og ikke så søte, LEGO dinosaurer

LEGO Jurassic World er et lite skritt fremover fra tidligere lisensierte LEGO-spill, som LEGO Ringenes Herre eller Marvel Super Heroes, på grunn av å være nyere. Det er litt mindre frenetisk og virvar enn de spillene var, mens det fortsatt opprettholdt mye sjarm og solid animasjon.

Hvis ikke annet, gir LEGO-spill deg alltid mye å gjøre.

Mange av filmens mer kjente scener er gjengitt trofast og gjort litt latterlige ved å være helt laget med LEGO. Noen av de morsomme bakgrunnsbegivenhetene inkluderer ting som en velociraptor som kjører rundt på en liten motorsykkel.

Mens noen av de mer voksne begivenhetene i filmfranchisen fremdeles er i LEGO Jurassic World - som for eksempel Samuel Jacksons karakter i den opprinnelige Jurassic Park, er de gjort her på en G-rangert, nesten parodierende måte. Zora, Claires assistent, lider av en av de mest beryktede dødsscenene i den originale Jurassic World-filmen. Her er skjebnen hennes litt snillere og spilte nesten til latter, spesielt når du ser sluttscenen et par nivåer senere. Til tross for at alvoret er redusert, kan små barn være litt unnerverte.

De 10 beste Xbox One-spillene i 2020

Web / Thomas Hindmarch


Pris: Litt solid verdi for pengene

En helt ny digital kopi av LEGO Jurassic World vil gi deg $ 19.99 (MSRP). Hvis ikke annet, gir LEGO-spill deg alltid mye å gjøre. Spillløkken kan være grunnleggende, men det er nok til å holde deg og barna underholdt på lange ettermiddager og regnfulle helger, spesielt med sideaktiviteter som løpene i "Jurassic World." 

Web / Thomas Hindmarch

Konkurranse: Dinosaurier eller LEGOer?

Som Steven Spielberg-prosjekter pleier å være, er det mange "Jurassic Park" -spinader, spesielt i videospillverdenen. Den siste er "Evolution", en forretningssimulator som lar deg designe og bygge din egen Jurassic Park, komplett med dinosaurer å stille ut. Det kan være litt kjedelig for yngre barn, men har mye kjærlighet vist til dinosaurmodellene og kan være en morsom sandkasse for dem å leke i.

Et annet alternativ for eldre barn og tenåringer er Telltales Jurassic Park: The Game fra 2011, som er satt under hendelsene i den originale filmen fra 1993. Som med alle Telltale-spill, er dette et valgbasert, dialogtungt eventyrspill der du velger dine hovedkarakterers beslutninger og reaksjoner på hendelsene deres. Det kan gå tregt, og det er veldig på en fast vei - valgene dine har en dårlig vane å alltid føre til den samme konklusjonen uansett hva du velger - men spill i Telltale-stil er behendig skrevet og kan være morsomme første gang gjennom.

Hvis LEGO-konstruksjonen er det som trakk deg og barna dine inn, har du dekket omfattende. Det er et dusin eller så LEGO-lisensierte spill der ute, alt fra Ringenes Herre til Marvel og DC-superhelter, til LEGO-filmen, som alle kolliderer i den lekesettbaserte samleobjektivet LEGO Dimensions. Når du går tom for LEGO-spill for barnet ditt, vil de enten vokse ut av det, ellers vil du bli tom for penger.

LEGO Marvel Super Heroes gjennomgang endelig dom

Hvis den griper deg, vil den ikke gi slipp på en stund

Jurassic Park-serien er ikke den mest populære egenskapen LEGO har noen gang blitt tilpasset, men det er mye her for barn som elsker dinosaurer, jaktsekvenser og, vel, LEGOs. Noen få feil og den typiske formelen er noen ulemper, men det er ikke helt nok til å få ned hele opplevelsen.

Specs

  • Produktnavn LEGO Jurassic World

  • Produktmerke TT Fusion

  • Pris $ 19.99

  • Utgivelsesdato juni 2015

  • ESRB-vurdering E

  • Spiller 1-2

  • Spilletid 40+ timer (for full ferdigstillelse)

  • Utgiver Warner Bros. Interactive Entertainment

  • Utvikler Traveler's Tales / TT Fusion


Legg igjen en kommentar