Hvordan lage en ny Yahoo-konto: En trinnvis guide

Yahoo er en e-postleverandør som også tilbyr tilgang til en nyhetsfeed, kalender, notisblokk, adressebok og mer. En Yahoo-konto leveres med en gratis @ yahoo.com e-postadresse og 1 TB online lagring, noe som er nok for millioner av e-poster med store vedlegg. Yahoo-kontoen din kan også brukes til å administrere andre e-postkontoer som Gmail og Outlook, fra Yahoo Mail, samt konfigurere autosvar når du er på ferie.


Trinn for Yahoo Mail nye kontoer

Den beste måten å lage en ny Yahoo-konto på er skrivebordssiden:

  1. Besøk Yahoo-registreringssiden.

  2. Fyll ut skjemaet med for- og etternavn, brukernavnet du vil bruke til din nye Yahoo-e-postadresse, passord, telefonnummer, fødselsdato og eventuelt kjønn.

    Lag et sterkt passord for å avskrekke noen fra å gjette det. Hvis det er for vanskelig for deg å huske, lagre det i en passordbehandling.

    Telefonnummeret ditt brukes til kontogjenoppretting. Få et virtuelt telefonnummer hvis du ikke vil bruke det virkelige.

  3. Klikk Fortsett.

  4. Velg enten Send en kontonøkkel til meg or Ring meg med en bekreftelseskode for å bekrefte at du eier telefonen som er tilknyttet det telefonnummeret.

  5. Skriv inn nøkkelen for å bekrefte at du har tilgang til den telefonen, og velg deretter Bekreft.

  6. Plukke ut Fortsett.

  7. Du blir omdirigert til Yahoo-hjemmesiden. Velg for å få tilgang til Yahoo Mail Post (øverst til høyre på siden), eller gå til mail.yahoo.com.


Hvordan sende e-post fra Yahoo Mail

Velg for å sende en e-post fra Yahoo Mail komponer for å bytte til en modus der du kan skrive inn en mottaker-, emne- og brødtekstmelding.

Hvis noen sendte deg en e-post i Yahoo Mail, klikker du på meldingen og bruker pilene øverst i e-postmeldingen for å svare, svare på alt eller videresende den.

Hvordan få Yahoo Mail på telefonen

Yahoo Mail fungerer ikke bare fra en bærbar eller stasjonær datamaskin. Du kan lese Yahoo-e-postene dine fra en mobil enhet, enten det er et nettbrett eller en telefon. Last ned spesifikke apper for å motta e-post eller bruk lager-e-postappen på enheten din.

For eksempel kan iPhone-brukere koble til Yahoo Mail fra Mail-appen uten å måtte laste ned en annen app. Det samme gjelder for Android-brukere som konfigurerer de riktige Yahoo Mail IMAP- og SMTP-serverinnstillingene.

Imidlertid er det også en Yahoo Mail-app som lar deg logge på med Yahoo-brukernavnet og passordet ditt uten å angi noen serverinnstillinger. Skaff deg Yahoo Mail-appen for iOS fra App Store, og for Android fra Google Play.


Legg igjen en kommentar