Kan en iPad lese Kindle Books? Og hvordan kjøper jeg dem?

IPad er en fantastisk e-leser, ikke bare for Kindle-bøkene du har kjøpt fra Amazon, men også for andre e-bokleverandører - inkludert Apple Books. De nyeste iPads har en forbedret antirefleksskjerm og Night Shift-funksjonen begrenser det blå lyset i iPad-fargespekteret om kvelden.

De nyeste iPad Pro-modellene har en True Tone-skjerm som skifter fargespekteret basert på omgivelsesbelysningen. Dette etterligner hvordan gjenstander i den "virkelige verden" ser litt annerledes ut under naturlig lys kontra kunstig lys.


Hvordan leser jeg Kindle-bøkene mine på iPad?

Last ned den gratis Kindle-leseren fra App Store. Kindle-appen er kompatibel med både Kindle-bøker og Audio Companions, men ikke med Audible-bøker. Appen støtter også Kindle Unlimited-abonnementet.

Bruk Amazon Cloud Reader hvis du ikke vil laste ned Kindle-appen.

Etter at du har lastet ned Kindle-appen, logger du på Amazon-kontoen din for å laste ned bøkene i biblioteket ditt. Etter at du har koblet Kindle-appen til kontoen din, er du klar til å begynne å lese. 

Web / Julie Bang

Appen er delt inn i fem faner som er tilgjengelige med knappene nederst på skjermen:

  • Bibliotek: Denne delen avslører hele Kindle-biblioteket ditt. Bøker som du har lastet ned, vises med et hake nederst i høyre hjørne. Du må laste ned en bok for å lese den, men etter at du har lastet den ned, kan du lese den online eller offline.
  • fellesskapet: Denne fanen gir deg tilgang til Goodreads, som er et sosialt nettverk for bokelskere. Goodreads er et flott sted å dele bokhyllen din med andre venner eller ivrige lesere, og det er også et flott sted å oppdage nye bøker.
  • Din nåværende bok: Boken du leser for øyeblikket, vises midt i faneknappene.
  • Discover: Amazon bruker lesevanene dine for å parre deg med lignende bøker. Selv om du ikke kan kjøpe bøker direkte fra Amazon-appen, kan du legge dem på ønskelisten, noe som gjør dem lettere å finne når du går direkte til Amazon.com.
  • Flere : Hvis du trenger å endre innstillingene eller logge på en annen konto, bruker du Mer-fanen. 

For mange apper på iPad?

Bruk Spotlight Search-funksjonen til å søke etter Kindle-appen, eller bare be Siri om å "åpne Kindle." Siri har alle slags kule triks i ermet.


Hvordan kjøper jeg tenne bøker på iPad?

Selv om du kan bla gjennom og lese Kindle Unlimited-bøker gjennom Kindle-appen, kan du ikke kjøpe Kindle-bøker, fordi Apple begrenser det som kan selges gjennom en app. Som en løsning kan du bruke Safari-nettleseren og gå direkte til amazon.com.

Når du har kjøpt boken via nettleseren, åpner du Kindle-appen og leser den. Den skal fylle i løpet av et minutt eller så; Kindle-appen må laste den ned før du er klar til å lese den. Og hvis du ikke ser det, trykker du på Synkroniser -knappen nederst til høyre i biblioteket på Kindle-appen for å oppdatere alle kjøpene dine.


Hvordan endrer jeg skrift, endrer bakgrunnsfarge og søker i boken?

Mens du leser en bok, trykker du hvor som helst på siden for å avsløre en meny både på toppen og bunnen av iPad-skjermen.

Den nederste menyen er en rullefelt som hjelper deg å zippe på tvers av sider. Dette verktøyet er flott hvis du gjenopptar en bok du allerede har startet fra en annen kilde, som en papirkopi av boken. Kindle-appen skal fortsette der du slapp selv om du leser den på en annen enhet, så du trenger ikke å hoppe rundt, fortsett å lese fra en bok du startet på Kindle. 

Toppmenyen presenterer flere konfigurasjonsalternativer. Det viktigste er fontknappen, som er knappen med "Aa" -bokstavene. Gjennom denne undermenyen kan du endre skriftstil, størrelse, bakgrunnsfarge på siden, hvor mye hvit plass som skal være i margene, og til og med endre lysstyrken på skjermen.

Søkeknappen, som er et forstørrelsesglass, lar deg søke i boken. Knappen med tre horisontale linjer er menyknappen. Bruk denne knappen for å gå til en bestemt side, lytte til lydkammeraten eller lese gjennom innholdsfortegnelsen.

På den andre siden av menyen er delingsknappen, som lar deg sende en tekstmelding med bokens lenke til en venn, et bokmerke for merknader, røntgenfunksjonen som gir informasjon om siden (inkludert definisjoner av noen av vilkårene), og en bokmerkeknapp.


Hvordan lytter jeg til mine hørbare bøker?

Last ned Audible-appen for å lytte til Audible-bøkene dine. Kindle-appen fungerer bare med hørbare følgesvenner. Audible-appen fungerer omtrent som Kindle-appen. Etter at du har logget på med Amazon-påloggingen, laster du ned Audible-bøkene dine til iPad og hører på dem.

Hvis jeg har en iPad, bør jeg bruke iBooks i stedet for tenne?

Det spiller ingen rolle om du bruker iBooks eller Amazons Kindle-app for lesing. De er begge veldig gode lesere. Apples iBooks har en pen sidevendende animasjon, men Amazon har det største biblioteket med tilgjengelige bøker og fine funksjoner som Kindle Unlimited. 

Hvis du liker å sammenligne butikk, kan du bruke begge e-leserne til å sammenligne priser mot hverandre. Og ikke glem å sjekke ut alle gratis bøker som er tilgjengelige i det offentlige området. 


Legg igjen en kommentar