Hvordan konvertere PDF til tenne

Mens Amazons Kindle-lesere og apper er viden kjent for deres evne til å laste ned og vise digitalt innhold kjøpt fra den elektroniske Amazon-butikken, for eksempel romaner og tegneserier, liker mange fortsatt å lese innhold via PDF-filer som de har laget selv eller lastet ned fra en annen kilde. Hvis du har PDF-filer du vil lese på Kindle, kan du konvertere PDF til Kindle og lese dem ved hjelp av appen eller Kindle-leseren.


Kan du lese PDF på Kindle?

Heldigvis er svaret ja. Alle Amazons Kindle-apper og -lesere har støtte for PDF-filer. PDF-filer kan leses i sitt opprinnelige PDF-filformat eller konverteres til det opprinnelige Kindle-filformatet, selv om dette ikke er nødvendig i de fleste tilfeller.

Overføring av en PDF-fil til en Kindle-leser eller app gjøres via e-post og er helt gratis. Det er imidlertid flere trinn for å starte overføringen. Du må finne Kindle-e-postadressen din, godkjenne din personlige e-postadresse, sende PDF-filen til Kindle via e-post, og deretter til slutt åpne PDF-filen på Kindle-appen eller -leseren din. Fortsett å lese for å lære detaljene i å fullføre hvert trinn.


Hvordan finne e-postadressen din

For å lese PDF på Kindle og starte filoverføringsprosessen, må du vite den unike e-postadressen som er knyttet til Kindle-leseren, nettbrettet eller appen din.

Denne e-postadressen blir offisielt referert til som e-postadressen din som sendes til Kindle.

Send til Kindle-e-postadressen din er ikke e-postadressen du bruker til å logge på Amazon-nettstedet eller appene. Det er heller ikke e-postadressen du bruker for å få tilgang til Amazon-tjenester som videospillstrømmesiden Twitch.

Det er helt forståelig hvis du har glemt e-postadressen din som sendes til Kindle, ettersom folk flest ikke hadde brukt den mye i det hele tatt. Heldigvis er det veldig enkelt å finne og finnes i innstillinger delen av operativsystemet på Kindle selv eller i innstillinger side på Kindle-appen din.

Din e-postadresse som sendes til Kindle finner du også på denne siden på Amazon-nettstedet ved å klikke på ellipsen ved siden av den foretrukne Kindle-appen eller -enheten din.

Denne siden inneholder også informasjon om installerte Audible-apper som ikke støtter send-to-Kindle-funksjonalitet. Hvis du ikke kan se en e-postadresse, må du dobbeltsjekke for å sikre at du ikke ser detaljene i en Audible-app.

Hver e-postadresse for send til Kindle er helt forskjellig for hver enhet, så hvis du vil sende en PDF til flere enheter, må du sende filen til flere e-postadresser for å sende til Kindle.


Godkjenne din e-postadresse for PDF-filoverføring

Som standard vil e-postadressen din som du bruker til å logge inn på Amazon-nettstedet og appene allerede være godkjent for sending av PDF-filer til Kindle-appene og -leserne. Hvis du imidlertid vil bruke en annen e-postadresse, må du registrere den som en godkjent e-postadresse.

Dette gjøres for å forhindre at fremmede spammer Kindle-enheter med sine egne PDF-filer.

Slik legger du til en godkjent e-postadresse i kontoen din:

 1. Gå til Preferanser delen av Administrer innholdet og enhetene dine side på Amazon-nettstedet

 2. Under Personlige dokumentinnstillingerklikk Legg til en ny godkjent e-postadresse.

 3. Etter å ha klikket på lenken, vises et skjema. Skriv inn e-postadressen din i det angitte feltet, og klikk Legg til adresse.


Hvordan sende PDF til tenne

Nå som du har e-postadressen din som sendes til Kindle og har lagt til din personlige e-postadresse som en godkjent e-postadresse i Amazon-kontoen din, er du klar til å sende PDF-filen din til Kindle.

 1. Åpne e-postappen eller -tjenesten du foretrekker, for eksempel Outlook eller Gmail, og begynn å skrive en ny e-post.

 2. Innenfor mottakere or Adresse felt, skriv inn e-postadressen send til Kindle for Kindle-leseren, nettbrettet eller appen du vil sende PDF-filen til.

 3. Hvis du vil konvertere PDF-filen til det opprinnelige Kindle-filformatet, skriv Konverter inn i e-posten Emne linje. Amazon vil automatisk konvertere PDF-filen for deg under sendeprosessen.

  PDF-filer med avanserte eller komplekse stiler kan miste formateringen når de konverteres. Hvis filen din vises feil, er det bare å gjenta disse trinnene og la Emne linje tom. Kindle-enheter og apper kan vanligvis lese PDF-filer helt fine uten konvertering.

 4. Legg PDF-filen til e-postmeldingen din som med andre e-postvedlegg.

  Forsikre deg om at PDF-filen er lastet opp til e-posten din før du fortsetter.

 5. Klikk Sende.

 6. Kindle PDF-filoverføring kan ta alt fra noen få minutter til en time eller så og kan variere avhengig av størrelsen på filen.

  Hvis Kindle, eller smartenheten med Kindle-appen installert på, er koblet fra internett, vil Amazon fortsette å prøve å sende PDF-filen i rundt 60 dager. Etter at denne tiden er utløpt, må du sende filen igjen i en ny e-post.


Hvordan lese PDF på Kindle eReaders

Når du har sendt en PDF-fil til Kindle-leserens tilknyttede e-postadresse, skal den vises i det vanlige biblioteket med romaner, tegneserier og andre publikasjoner du har kjøpt eller lastet ned tidligere.

Å lese PDF-filer på en Kindle fungerer på nøyaktig samme måte som å lese en Kindle-bok. Alt du trenger å gjøre er å trykke på miniatyrbildet eller tittelen, og den åpnes automatisk.

Hvordan lese PDF på Kindle for PC og Mac

Kindle-appene for Windows og macOS-datamaskiner har ikke e-postadresser som kan sendes til Kindle, men de støtter naturlig import for lokale PDF-filer.

Slik leser du PDF-filer i Kindle for PC- og Mac-appene.

 1. Åpne Kindle-appen på din Windows- eller Mac-datamaskin.

 2. Klikk filet.

 3. Klikk Importer PDF.

 4. En filleser vil dukke opp. Finn PDF-filen og klikk Åpen.

 5. PDF-filen din vil nå være lesbar og redigerbar i Kindle-appen.

  Når du er ferdig, kan du lukke appen som du pleier eller klikke Bibliotek for å gå tilbake til appens hovedmeny.


Legg igjen en kommentar