Hvordan vise hvilken som helst telefonskjerm på en Windows-datamaskin

Etter at Microsoft la opp sin Windows 10 Mobile-plattform og dreide seg om Android og programvare med åpen kildekode, brakte den nye Your Phone-appen ekte interaktivitet mellom Windows 10 og utvalgte Android-enheter. For eldre Androids og for iPhones kan du ikke samhandle naturlig. Du kan imidlertid kaste telefonens skjerm til PC-skjermen eller bruke en app.

Disse instruksjonene gjelder Windows 10.


Telefonen din for Windows 10

I 2018 ga Microsoft ut en app kalt Your Phone som, når den er paret med Your Phone Companion-appen for Android, støtter Wi-Fi-paring for å la telefonen interagere direkte med mobiloperativsystemet.

Din telefon-app kan:

  • Vis Android-varsler til Windows-varslingslisten.
  • Send og motta tekstmeldinger via telefonen ved hjelp av Windows-appen.
  • Vis enhetsbilder og administrer dra og slipp filtilgang mellom telefonen og Windows.
  • Speil Android-skjermen i sanntid, og støtt fjernkontroll av telefonen via appen.
  • Send og motta anrop via Windows, ved hjelp av telefonen som en gjennomgående enhet, forutsatt at telefonen støtter en spesifikk (og ny) form for Bluetooth-tilkobling.

Oppsettet krever en Windows 10-datamaskin med Mai 2019-oppdateringen eller nyere og en Android-smarttelefon med Android 7.0 eller nyere. Begge enhetene må bruke samme Wi-Fi-nettverk. For å ringe, må Windows 10-datamaskinen bruke en Bluetooth-radio.

Skjermspeiling med telefonen din krever lenke til Windows-funksjonen, som er tilgjengelig i et begrenset antall testmarkeder for Android 9 og mer bredt i Android 10.


Screen Casting

Apple prioriterer ikke interoperabilitet mellom iOS og iPadOS med Windows 10. For å kaste en iPhone- eller iPad-skjerm til en Windows-skjerm, trenger du spesiell programvare som oversetter AirPlay-standarden.

Hvordan bruke AirPlay på en Windows-PC

For Android er bildet litt fuzzier. Miracast-teknologien som støtter skjermdeling er innebygd i noen Android-telefoner, men ikke andre. Google har for eksempel fjernet funksjonen fra Nexus-enheter fordi den konkurrerer med Chromecast.

Hvis Android-innstillinger-appen inneholder en Cast eller en trådløs skjermfunksjon, kan du kjøre den innebygde Connect-appen på Windows 10 til å vise skjermen. Hvis disse Android-alternativene ikke er til stede, kan Windows imidlertid ikke vise telefonens skjerm.


Leverandørapper

Et stort økosystem med apper bygger bro over Android-, iOS- og iPadOS-enheter og Windows 10-datamaskiner. Disse appene varierer i kapasitet og prispoeng. Fordi disse programmene løfter tungt for å tjene som mellomledd, har de en tendens til å fungere uavhengig av hvilken spesifikk utgivelse av et operativsystem du har. Alternativene inkluderer:

  • ApowerMirror: Støtter AirPlay-speiling for iOS og iPadOS, og speiling pluss fjernkontroll for Android-enheter over Android 5.0.
  • LetsView: En Windows-app som speiler Android-, iOS- og iPadOS-skjermer. Det gir ekstra fordeler, for eksempel whiteboarding og ekstern PowerPoint-kontroll, for å betjene forretnings- og utdanningsbehov.
  • Scrcpy: En full-plattform, åpen kildekodeløsning, Scrcpy fungerer som et skallverktøy. Den speiler en Android 5.0 eller større skjerm via en USB eller trådløs tilkobling. Dette verktøyet er ideelt for folk som har litt teknisk dyktighet og ikke ønsker å betale for kommersielle alternativer.
  • Vysor: Vis og kontroller en Android-telefon. Den kommer i gratis og betalte versjoner. Den betalte versjonen tilbyr betydelige tilleggsfunksjoner.

Legg igjen en kommentar