Hvordan konvertere PDF til Word-filer på Mac

Gitt hvor vanlige PDF- og World-dokumentfilformatene er, tror du det ville være en enkel måte å konvertere PDF-filer til Word-dokumenter. Dessverre er det ikke tilfelle.

Den største fordelen med å gjøre en PDF om til en Word-fil er at den gjør det enkelt å redigere og formatere i Microsoft Word. Når du er ferdig med å redigere i Word, kan du enkelt konvertere den til en PDF-fil ved hjelp av Eksport funksjon under filet fanen.

For å konvertere PDF-en til en Word-fil, trenger du noen ekstra verktøy. Her er tre forskjellige måter å gjøre det på.


Hvordan konvertere PDF til Word-filer ved hjelp av et gratis nettbasert verktøy

Den enkleste og raskeste måten å konvertere en PDF til en Word-fil som du kan åpne på din Mac, er å bruke et av de mange gratis, nettbaserte konverteringsverktøyene. For dette eksemplet vil vi bruke Smallpdf.

Smallpdfs PDF til Word-konverteringsverktøy er gratis å bruke, men tilbyr flere verktøy og funksjoner med sine betalte premiumplaner.

  1. Naviger til smallpdf.com/pdf-to-word i en nettleser.

  2. Åpen Finder på din Mac, naviger til mappen der PDF-filen din er lagret, velg PDF-filen og dra den til det blå rommet på websiden.

    Velg alternativt Velg filer for å åpne et filopplastingsvindu, velg den respektive PDF-filen, og velg deretter Åpen.

    Hvis PDF-filen din er lagret i Google Drive-kontoen eller Dropbox-kontoen din, velger du pilikonet ved siden av Velg filer, velg deretter Fra Google Disk or Fra Dropbox for å åpne Google Drive eller Dropbox og velge filen direkte fra kontoen din.

    Det kan ta flere sekunder eller lenger før konverteringsfremdriften er fullført, avhengig av størrelsen på filen og hastigheten på internettforbindelsen.

  3. Når konverteringen er fullført, velger du pil ned ved siden av filnavnet for å laste det ned umiddelbart som en DOCX-fil.

    Du kan også velge konvolutt ikonet for å generere en lenke på nettet, dropbox ikonet for å lagre det på Dropbox-kontoen din eller Google Disk ikonet for å lagre det på Google Disk-kontoen din.


Hvordan konvertere PDF til Word-filer ved hjelp av Adobe Acrobat Pro DC for Mac

Det er mulig å skjule en PDF til en Word-fil direkte fra selve PDF-dokumentet - men bare hvis du bruker en førsteklasses Adobe Acrobat Pro DC-plan. Denne planen tilbyr en komplett PDF-løsning for både Windows og Mac, fra $ 15 i måneden med en syv dagers gratis prøveversjon.

Vi bruker den gratis prøveversjonen av Adobe Acrobat Pro DC i følgende trinn.

  1. Naviger til acrobat.adobe.com/us/en/acrobat/how-to/pdf-to-word-doc-converter.html i en nettleser.

  2. Plukke ut Start gratis prøveperiode, velg deretter KOM I GANG.

  3. På neste side, skriv inn e-postadressen din i feltet, og bruk deretter rullegardinlisten til å velge planen du vil registrere deg for (månedlig, forhåndsbetalt årlig eller årlig betalt månedlig). Plukke ut Fortsett når du er ferdig

    Hvis du bare vil teste tjenesten, kan du avbryte planen før den syv dager lange prøveperioden er ute og unngå å bli belastet.

  4. På neste side kan du opprette eller logge på Adobe-kontoen din ved å skrive inn passordet ditt.

  5. Skriv inn betalingsinformasjonen din på neste side, og velg deretter Start gratis prøveperiode.

  6. Når betalingsinformasjonen din er godtatt, velger du KOM I GANG.

  7. Acrobat Pro DC begynner å laste ned til din Mac. Når nedlastingen er fullført, dobbeltklikker du på den nedlastede filen for å starte installasjonen og følger instruksjonene.

  8. Når Acrobat Pro DC Installer-vinduet vises, skriv inn e-postadressen og passordet ditt, og velg deretter Logg inn.

  9. Bruk rullegardinlistene til å svare på spørsmålene. Plukke ut Fortsett når du er ferdig

  10. Plukke ut Begynn å installere. Installasjonen kan ta flere minutter.

  11. Når installasjonen er fullført, åpnes Acrobat Pro DC-applikasjonen automatisk. Plukke ut Åpne fil for å finne og velge PDF-filen du vil konvertere

  12. Velg den vertikale menyen til høyre for PDF-filen Eksporter PDF.

  13. På neste side må du sørge for at Microsoft Word alternativet er uthevet i blått. Du kan også velge tannhjulikonet for å gjøre justeringer i DOCX-innstillingene.

  14. Plukke ut Eksport, bruk deretter neste vindu for å velge hvor du vil lagre filen på din Mac.

  15. Eventuelt kan du gi nytt navn til filen og velge Spar. Når konverteringen er fullført, åpnes filen automatisk i Word.


Hvordan konvertere PDF til Word-filer ved hjelp av et eksisterende program på din Mac

Den siste måten å konvertere en PDF til et Word-dokument innebærer å bruke et program som heter Automator, som kommer installert på alle Mac-maskiner. Dette programmet brukes til å hjelpe deg med å automatisere visse oppgaver ved å opprette arbeidsflyter. Selv om det ikke vil konvertere PDF-filer direkte til DOC- eller DOCX-filformater, kan du bruke Automator til å lagre PDF-filer som Rich Text-filer (TXT), som du deretter kan bruke til å åpne i Word og deretter lagre som en Word-fil.

Følgende instruksjoner gjelder Mac-maskiner som kjører macOS 10.4 eller nyere.

  1. Åpne din applikasjoner mappe.

  2. Velg Automator applikasjon, preget av robotbildet.

  3. Velg i vinduet som ber deg velge en type for dokumentet Arbeidsflyt, velg deretter Velg.

  4. Velg den vertikale kolonnen lengst til venstre i vinduet Filer og mapper.

  5. Velg i den vertikale kolonnen i midten Be om Finder-artikler og dra den inn i det åpne rommet til høyre. Du ser en ny rute vises.

  6. Gå nå tilbake til kolonnen lengst til venstre og velg PDF-filer.

  7. Velg i den vertikale kolonnen i midten Pakk ut PDF-tekst og dra den igjen inn i det åpne rommet til høyre, under den første boksen. En annen rute vises.

  8. I boksen Pakk ut PDF-tekst velger du Rik tekst i stedet for vanlig tekst for utdataene.

  9. Plukke ut filet > Spar for å gi den nyopprettede arbeidsflyten et navn og velg Rullegardinliste for filformat å velge Søknad i stedet for Workflow. Du kan nå lagre det hvor som helst på din Mac.

  10. Gå til mappen der du nettopp lagret arbeidsflyt-appen, og dobbeltklikk den. (Det skal vises som en robot ikon.) Et filvindu dukker opp.

  11. Velg PDF-filen, og velg deretter Velg. PDF-filen konverteres automatisk og lagres som et Rich Text-dokument i samme mappe der den opprinnelige PDF-filen ble lagret.

  12. Høyreklikk på det nylig opprettede Rich Text-dokumentet, hold markøren over Åpne med og velg ord. Når den er åpnet i Word, kan du lagre filen som en standard Word-fil.

Når du vil konvertere en PDF til en Word-fil, kan du bruke arbeidsflytprogrammet du opprettet i trinnene ovenfor. Vurder å beholde den på datamaskinen din, slik at du ikke trenger å opprette en ny hver gang du vil konvertere en PDF til en Word-fil.


Legg igjen en kommentar