Slik avinstallerer du Malwarebytes fra hvilken som helst datamaskin

Noen brukere kan synes de populære Malwarebytes er for ressurskrevende, eller de vil gå med et konkurrerende produkt etter at prøveperioden er over. Hvis du har bestemt at anti-malware ikke er noe for deg, kan du lære hvordan du avinstallerer Malwarebytes fra Mac- eller Windows-datamaskinen.

Hvis du avinstallerer Malwarebytes, må du huske at det er viktig å ha noen form for antivirusprogramvare på systemet ditt hele tiden (selv på Mac-er). Hvis du er i markedet for et annet antivirusprogram, er det nok der du kan vurdere.


Hvordan fjerne Malwarebytes på Mac

Malwarebytes er enkelt å avinstallere på Mac. Alt du trenger å gjøre er å finne avinstallasjonsfunksjonen fra Hjelp-menyen.

  1. For å unngå konflikter, slå av andre antivirusprogramvareprodukter som kjører på din Mac.

  2. Åpne Malwarebytes søknad.

  3. Plukke ut Hjelp i Malwarebytes-menylinjen Og velg Avinstaller Malwarebytes fra menyen.

  4. Når du blir bedt om å fortsette avinstallasjonen, klikker du Ja. Du blir bedt om å angi administratorpassordet for å fortsette med avinstallasjonen.

    Det er det: Malwarebytes fjernes fra datamaskinen din. Du vil ikke motta noe varsel om fjerningen, men du kan sjekke applikasjonsmappen din for å bekrefte at produktet er borte.

Selv om Malwarebytes er avinstallert, kan det være gjenværende filer på datamaskinen din. For å kvitte deg med disse filene helt, bruk et produkt som App Cleaner & Uninstaller, som fjerner disse restene fra systemet ditt.


Hvordan fjerne Malwarebytes på Windows

Å fjerne Malwarebytes fra et Windows-system er nesten like enkelt som å fjerne det fra en Mac.

  1. For å unngå konflikter, slå av andre antivirusprogramvareprodukter som kjører på systemet ditt.

  2. Skriv "Kontrollpanel" i søkeboksen, og velg deretter kontroll Panel å åpne den.

  3. Plukke ut Avinstaller et program.

  4. I listen over programmer, bla ned og dobbeltklikk Malwarebytes for å starte avinstallasjonen.

  5. Plukke ut Ja når du blir bedt om å avinstallere programmet.

  6. Velg Ja for å starte datamaskinen på nytt for å fullføre avinstallasjonsprosessen.

    Selv om Malwarebytes er avinstallert, kan det være gjenværende filer eller registernøkler på datamaskinen din. For å kvitte deg med systemet for disse filene helt, kan du bruke Malwarebytes Clean Uninstall Tool eller en tredjepartsprogramvare designet for dette formålet.


Hva du skal gjøre når Malwarebytes ikke avinstalleres

Avinstallering av Malwarebyes er vanligvis en grei prosess. Hvis du får problemer, kan du prøve disse feilsøkingstipsene:

  1. Lukk alle åpne applikasjoner før du avinstallerer prosessen, inkludert andre antivirusprodukter som kan kjøres på systemet ditt.

  2. Forsikre deg om at du er logget på som bruker med administratorrettigheter på datamaskinen du prøver å avinstallere Malwarebytes fra.

  3. Hvis du fortsetter å støte på problemer med å avinstallere Malwarebytes, kan du kontakte Malwarebytes for å få hjelp. Du kan chatte med en tekniker eller sende inn en supportbillett for å få hjelp.

Legg igjen en kommentar