Hvordan Sideload Fire TV-apper på Fire TV Stick eller Cube

Amazon tilbyr mange flotte Fire TV-apper gjennom sin offisielle appbutikk, men det er ikke det eneste stedet å finne dem. For å låse opp det virkelige potensialet til Fire TV-enheten din, kan du vurdere å laste apper som Kodi, Allcast og til og med noen OS-emulatorer på siden.

Sidelading av en Fire TV-enhet er ikke veldig vanskelig, men det er betydelig mer komplisert enn å laste ned og installere offisielle apper.


Hvorfor bør du sideliste Fire TV-apper?

Sidelading er en prosess som lar deg installere applikasjoner som ikke er tilgjengelige gjennom den offisielle Amazon-appbutikken. Dette lar deg kjøre Android-apper som du ellers ikke ville ha tilgang til, som Kodi.

For å laste en app sidelengs på en Fire TV-enhet, trenger du APK-filen for den appen. Du kan vanligvis få disse filene direkte fra utviklerens offisielle nettsted, men det er også en rekke anerkjente tredjepartssider som tilbyr APK-filer.

De to enkleste metodene for sideloading av en Fire TV-enhet er å bruke en nedlastingsapp eller å sideloade direkte fra en Android-telefon. Den første metoden bruker en app fra Amazon app store for å laste ned APK-filer til din Fire TV. Når du har lastet ned en APK-fil, kan du installere den. Den andre metoden sidelaster apper direkte fra en Android-telefon til en Fire TV-enhet via Wi-Fi-nettverket.


Før du begynner: Forbered brann-TV-enheten din for sidelading

Uansett hvilken metode du bruker for å sidelaste Fire TV-enheten din, er det første du trenger å gjøre å forberede enheten din for sideloading. Av sikkerhetsmessige årsaker kan ikke Fire TV-enheter sideloade apper med mindre du endrer to innstillinger. Dette er en enkel prosess, og du trenger bare å gjøre det en gang.

  1. Åpne innstillinger menyen på din Fire TV-enhet.

  2. Plukke ut My Fire TV.

    Avhengig av hvilken type Fire TV-enhet du har, må du kanskje velge Enhet istedenfor My Fire TV.

  3. Plukke ut Utviklermuligheter.

  4. Slå på begge ADB feilsøking og Apps from Unknown Sources.

  5. Velg for å bekrefte at du vil kjøre apper fra ukjente kilder Turn On når du blir bedt om det.

Fire TV-enheten din er nå klar til sideloading ved hjelp av en av følgende metoder.


Hvordan laste en brann-TV-enhet på en side ved hjelp av en nedlastingsapp

Du kan sidelaste apper til hvilken som helst Fire TV-enhet, inkludert Fire TV Stick og Fire TV Cube, ved hjelp av en nedlastingsapp. Denne metoden krever ikke noe ekstra utstyr, fordi den bruker en nedlastingsapp som er fritt tilgjengelig fra den offisielle Fire TV-appbutikken.

Bare last ned og installer APK-filer fra offisielle kilder og pålitelige tredjepartssider.

Slik laster du inn din Fire TV ved hjelp av en nedlastingsapp:

  1. Søk etter Downloader ved hjelp av søkefunksjonen eller Alexa talesøk.

  2. Lokalisere Downloader og velg det.

  3. Plukke ut Last ned.

    Denne appen er gratis, men den er fortsatt lagt til biblioteket ditt når du laster den ned på en hvilken som helst Amazon-enhet. Hvis du tidligere har brukt denne appen andre steder, vil du se en Du eier det beskjed. Du må fortsatt laste den ned til Fire TV-enheten din før du kan bruke den til sideloading.

  4. Vent til Downloader er installert, og åpne den deretter.

  5. Skriv inn adressen til nettstedet som er tilknyttet appen du vil laste ned. For eksempel kan du laste ned Kodi-appen fra kodi.tv/download.

    Bare last ned apper fra offisielle kilder og pålitelige tredjepartssider. Hvis du ikke vet hvor du skal finne appen du leter etter, er det et av de beste stedene å finne Fire TV-apper apkmirror.com.

  6. Bruke sirkel pad og midtknappen på din Fire TV-fjernkontroll for å navigere på appwebstedet, og finne appen du vil installere.

    Når det er flere versjoner av en app tilgjengelig, se etter en som er designet for Android, eller spesielt for Fire TV. Hvis appen er tilgjengelig i både 32-biters og 64-biters versjoner, velger du 32-biters.

  7. Vent til nedlastingen er fullført.

  8. Plukke ut Install.

  9. Vent til installasjonen er fullført.

    Den sidelastede appen din er nå klar til bruk.


Hvordan legge en brann-TV-enhet med en Android-telefon

Hvis du har en app installert på Android-telefonen din og ønsker å ha den samme appen installert på din Fire TV-enhet, er det en måte å sideloade direkte fra telefonen din til din Fire TV. Denne metoden krever en Android-telefon, så det er ikke nyttig hvis du er en iPhone-bruker.

Denne metoden fungerer bare hvis appen du vil sidelast er designet for å fungere med Fire TV. Hvis du prøver å sidelaste en inkompatibel app, får du en feilmelding.

Slik sidelaster du apper fra Android-telefonen din til din Fire TV-enhet:

  1. Last ned og installer Apps2Fire på Android-telefonen din.

    

  2. Åpne Apps2Fire-appen, og velg menyikonet som er angitt med tre vertikale prikker (⋮).

  3. Plukke ut Oppsett.

  4. Plukke ut Network.

  5. Naviger til på din Fire TV innstillinger > My Fire TV > Network, og skriv ned IP-adressen som er oppført.

  6. Finn din Brann-TV-enhet i listen og velg den.

    Avhengig av nettverket ditt, kan enhetene i listen din ha eller ikke ha navn. Hvis listen utelukkende består av IP-adresser, må du henvise tilbake til IP-adressen du skrev ned i forrige trinn. Hvis du ikke ser din Fire TV i listen, må du sørge for at Fire TV og telefonen din er koblet til det samme Wi-Fi-nettverket.

  7. Plukke ut Spar.

  8. Plukke ut Lokale apper.

  9. Finn en app du vil sidelast til Fire TV-enheten din, og velg den.

  10. Plukke ut Install.

  11. Sjekk din Fire TV. Når du blir bedt om det, velger du OK.

  12. Gå tilbake til telefonen din og velg OK.

    Den sidelastede appen er nå klar til bruk på din Fire TV.


Legg igjen en kommentar