Hvordan hacke Wi-Fi med Android-enheter

Android-telefoner og nettbrett er populære verktøy for hacking på grunn av Android-plattformens åpne natur. Hackere benytter en rekke strategier for å målrette Wi-Fi-nettverk ved hjelp av Android-enheter.

Informasjonen i denne artikkelen gjelder bredt for alle enheter som kjører Android OS.


Hacking Wi-Fi-nettverksnøkler og passord

Et vanlig Android-hack innebærer å oppdage WPA eller andre private trådløse sikkerhetsnøkler som brukes i et lokalt Wi-Fi-nettverk. Når det lykkes, kan hackere bruke disse oppdagede nøklene for å få tilgang til et ellers beskyttet nettverk.

For eksempel kan en app kalt Reaver kjøres på Android for å oppdage sikkerhetsnøklene på noen Wi-Fi-nettverk med Wi-Fi Protected Setup (WPS) aktivert. Reaver fungerer ved å gjette den 8-sifrede WPS-pinnen, en prosess som kan ta mange timer.

På grunn av den potensielle ansvarsrisikoen ved bruk av hackingsprogramvare til ulovlige aktiviteter, er Reaver ikke tilgjengelig i Google Play Butikk. Du må sideloade appen for å bruke den på Android-enheten din.


Hacking passord og økter over Wi-Fi

Android-hackere kan også oppdage passordene til enheter som er koblet til et Wi-Fi-nettverk ved hjelp av forskjellige apper. Såkalte apper for gjenoppretting av passord kan være spesielt nyttige når en nettverksadministrator har glemt passordet til bredbåndsruteren sin.

Andre Android-apper er designet for å analysere lokal Wi-Fi-nettverkstrafikk og oppdage dataene som trengs for å utgi seg for en annen bruker på forskjellige nettsteder. For eksempel er DroidSheep et kapringskapringsverktøy for generelle formål for Android. FaceNiff er rettet mot Facebook og andre sosiale nettverk.


Hvordan hacke Wi-Fi-nettverk uten rot

Du må først rote Android-enheten din før du kan bruke de fleste hackingsverktøy; Imidlertid er det noen få hackingsapper tilgjengelig på Google Play som ikke krever rooting.

Wi-Fi WPS WPA Tester er et slikt verktøy. Det kan teste dusinvis av standard WPS-passord i et nettverk på få sekunder. Derfor vil det bare lykkes hvis nettverket bruker et standardpassord.

Når du har lastet ned og installert appen, åpner du den for å se en liste over alle Wi-Fi-nettverk med WPS aktivert. Slik starter du hacking:

  1. Trykk på nettverket du ønsker å hacke.

    Fargen på låsen under nettverksnavnet indikerer hvor sårbar den er. Grønt betyr mindre sikkert mens oransje og rød betyr sikrere.

  2. Rull ned på neste skjermbilde og trykk på Koble til automatisk med prøv alle pins.

  3. Vent mens appen prøver å koble seg til nettverket. Når du er ferdig, vil du enten være koblet til, eller du vil motta en feilmelding.


Prank Hacking Apps på Android

De fleste offentlig tilgjengelige Android Wi-Fi-hackingsappene er falske programmer som ikke utfører noen hackingsfunksjoner, men er i stedet designet for å hjelpe folk å lure venner og familie. Disse appene bør være tydelig merket i butikkene som programvare.

'Hacking' med Osmino

Osmino er en populær Android-app for å administrere tilgang til forskjellige offentlige Wi-Fi-hotspots. Noen forbinder Osmino med hacking fordi appen gjør det mulig for en Android-enhet å automatisk koble seg til forskjellige Wi-Fi-nettverk og dele passordene sine med andre. Faktisk er Osmino en anerkjent app for å spore gratis offentlig Wi-Fi.


Legg igjen en kommentar